|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() kilka uhow, troche hmm full cap mana fluidów i bp boltów po ziemi zaciągnąć, ale wątpie czy ci się to opłaci...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() siedziałem około 10h na tym tombie. Poszło koło 2 bpków boltów czy coś. 3 vampki, 7 spików, 2 ice rapiery. 280k expa zrobiłem. Exp cieńki bo do tego 2 dsy i wogóle przerwy ale sie zwróciło.
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Na Tombach fajnie sie expi jednak rzeczywiście trzeba dużo wydać ;/
Jednak niekiedy jak kolega UP wszystko może sie zwrócić i exp za darmo (pomijając czas) Z tego co mówisz to bp UH bp HMM bp GFB bp Blotów i jedziesz XD |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() ja swoim palkiem na 41 lvlu kiedyś tam poszedłem na zwiedzanie z 33 sorcem on miał kilka bp hmm ja bp boltów posiedzieliśmy troche ( całą tombe wybijaliśmy ) ja zrobiłem lvl on zrobił półtorej no i juz mielismy wychodzić bo jemu sie hmmki kończyły i padł, ale znowu potem polazłem tam sam i siedziałem trochu ale na necro nie chodziłem
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Świat: Eternia
|
![]() Nawet jakby stawał na głowie to nie zwróci mu sie za HMMy (Stalkery) i za Uhy... Czyli Nie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak ale nie chodzi mi o expienie na calej tombie tylko jej czesci dolnej:vampy,bonebast i ten necro a nie te boczne i górne odnogi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Profesja: Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() ale tam z prawej strony chyba niema nic strasznego kilka vampow o ile sie nie myle jakies ghoule, a na lewej tak stalkery
![]()
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Seraphim Loki
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 68
Skille: 80+
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
A paladynem takim na 40 lvlu oplaca sie chodzic do tar tomba za teleportem troche vampow dsow crypt shamblerow ghuli 1 ghost 2 bone beast. Jak ktos chce moge filmik wrzucic z 42lvlRP solo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() @Up
Tak, tak niech idzie za mistic flame, po 10 min wróci do świątyni. Przecież jak idziesz na Bonebeasta (ten bardziej na zachodzie), to wpada na vampa i mumie, w najlepszym przypadku (900 os online na serwerze). @Topic Tak, idz na vamp hell. Expić możesz z prawej i na dole+ podwójny resp vampa w lewo. Bonebeasty dobry exp, ale jakby cie zlagowało to byś padł. Musisz uważać bo bardzo szybko się respią potworki za plecami, i możesz uciekając wpaść na mumie/vampa. Bolty, manasy, uhy (bag hmm/gfb) i możesz expić.
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prosił bym kogoś o dostarczenie tutaj filmiku jak palek na podobnym lev i skillach expi na tej tombie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() TYM TOMBIE
Tomb, grobowiec, rodzaj męski A o filmie to chyba elmo wspominał, więc nie proś 'kogoś', tylko jego |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() E tam bone beast fajna sprawa duzo expa, szybki nie jest, ale fakt jak duzo osob na servie to sie troche go*na moze na ciebie razem rzucic jak przed nim uciekasz.
A film tu: http://rapidshare.de/files/20539728/tarpitpal.rec.html Na tibicams nie moglem zuploadowac bo za duzy ( o 400kb) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ładny filmik,ale chodzilo mi o inny tomb.Ten z 1 necro,ale filmik calkiem,calkiem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Faktycznie super tam jest.Zwraca sie tam za bolty itp???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak ci wypadnie pare Spike swordow (900gp u dijinow) lub jak sie poszczesci i wypadnie vamp shield(15k u dijinow) to splaci sie az zanadto. |
|
![]() |
![]() |