|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
|
![]() Więc tak, mam 13 lvlem palem, kupilem sobie czar conjure arrow, zwykle ucieszony ze nie bede musial kupywac strzal, patrze a mana zabiera 100 a ja mam na maxa tylko 90 ? co jest zgrane ? dla pewności daje screena;
http://img137.imageshack.us/img137/8435/tibia7vg.jpg |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Zapewne wyszedles z rooqa na 9 lvl'u , inaczej sie nie da tego wyjasnic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
|
![]() na 10 wyszedlem,
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Łódz
Stan: Początkujący
Imię: Adam de'Cloud
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hail de'Cloud Familly !!!
Świat: Guardia
Poziom: 145
Skille: 27
Poziom mag.: 71
|
![]() normalnie pal dostaje 15 many na lv ale na rou dostaje sie 5 many na lv na twoim miejscu jak bys chcial grac ta postacia bym sie pozabijal do 8 lv i dopiero zaczol expic lub ja olal bo z niej nic nie wyjdzie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Początkujący
Imię: Lord Karrak
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Skille: 88/87
Poziom mag.: 6
|
![]() @up
Pozabijanie się nic nie da, bo teraz już jest paladynem, więc przy śmierci będzie tracił tyle samo życia i many co paladyn. Wnioski? Na 8 levelu będzie mieć znacznie mniej many niż 'normalny' 8-levelowiec, który własnie wyszedł z rooka. Sprawdzone na własnym przykładzie. @topic Jeżeli koniecznie Ci zależy by grać tą postacią, to ją sobie zrookuj (zabijaj się tyle razy, aż Cię przeniesie do świątyni na rooku). Jeżeli natomiast sądzisz, że szybciej i łatwiej będzie zrobić nową postać, to to zrób. Osobiście polecam opcję drugą :> Pozdrawiam, LK~
Ostatnio edytowany przez Lord Karrak - 16-05-2006 o 19:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Zapomniałem
|
![]() A ja bym mu raczej radzil grac dalej ta postacia, bo z tego co widze na screenie to autor tego tematu ma facca, a na faccu bardzo wolno sie przechodzi rooka. (stracisz wiecej czasu na przechodzeniu rooka faccowatym niz na brakach tej postaci ktora teraz grasz na mainie)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Azura
![]() |
![]() ![]() Cytuj:
![]() Po pierwsze- skad wiesz ze ten facet ma facca? Po drugie- fakt ze wolniej pzrechodzi sie rook na faccu ale jesli ma doswiatczenie na rooku no to jaki problem zeby przeszedl w 1 dzien? Osobiscie moge przejsc w 4 godz. a pzry okazji troche na tym zarobi bo kupi za kilka gp na mainie noob seta, zostawi w depo wszystko, czysty sie zrookoje a na rooku pokupuje viking helmety i carlin swordy i tylko z tymi itemami wejdzie na maina, spzreda wszystko u npc razem ok.500 gp moze byc i zalozy noobseta i to jest najlepsze rozwiązanie(sam tak robilem) PO trzecie- moze bys nie pisal tyle glupot w kazdym z tematow? |
|
![]() |
![]() |