|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Ale kolo, taki lvl, a dal sie tak strapowac. Nie wiem czy byl na tyle glupi zeby nie wzaisc destroy fieldow czy na tyle tepy zeby nie pomyslec i nie wyjsc z tego trapa, a Seromontis przygladal sie ? po co on tam stal?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() TAK, TAK, TAK!!!!!
Nareszcie ten idiota zginal ![]() ciesze sie tak jak nigdy przedtem ![]() patrzcie ludzie jak to maly dead PA i noobka moze poprawic komus humor ![]() zyczylem mu smierci od dawna...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2005
Imię: Sir-Wojtek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brute Force
Świat: Hiberna ^';,;'^
Poziom: 113
Skille: 90/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
nobem savage nie jest ....
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@
a jak okreslic kogos kto biega za toba atakujac cie i wrzeszczac "Pay 1 bp uh or die" ? bo zwykle PA to to juz nie jest, to jest skrajna glupota. Jak ktos sie nie zgadza z moja opinia o nim, to nie musi, ale ja innego slowa nie molgem znalesc na niego ![]() Ps. przytoczone wyzej zdazenie mialo miejsce w okolicach d-bridge, a agresorem byla postac nalezaca do savage (palladyn na 54+lvl) nick bodajze to byl "zaza undertaker". Z poufnych zrodel wiem ze to jest wlasnie on ![]() A wczesniej mialem rowniez z nim starcie na edron, bylem na yellow hp (wtedy ok. 37lvl bylem a on 140.) podbiegl do mnie i z exori mi za 256 przylozyl, a potem z gfb zaczal okladac ![]() ![]() zapytany o powod zaczal klamac w zywe oczy (ze niby zabilem jego rl kolege -.-). Wielu moich znajomych rowniez mialo z nim klopoty tylko za to ze mieli zle dopasowane outfity..... jak dla mnie ten czlowiek jest poprostu glupi (b. delikatne okreslenie) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Zależy dla kogo nie jest nobem. Belfa~ chciał 2 razy zabić za to, że nie chciał mu dać uhów.
@film Noob ![]()
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn
Profesja: Druid
Świat: Nebula
|
![]() Lol w takiego trapa dać się złapać >.<
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tizane/Violent Fighter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Mortals/Demoralize
Świat: Hiberna/Saphira
|
![]() Cytuj:
omg, widac jakim ty jesteś noobem... Savage Funkstar grał 8 lat w Tibie i robił wojny z high levelami z Hiberny nie dlatego że był PA tylko dlatego że oni go wywalili z Hibenry juz wczesniej... Hail Dark Mortals! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ehh a zawsze powtarzalem kumplom ze Gladiahtor jest lepsyzm KNightem od Savage; D pozdrawiam: ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() hmm ktos napisal ze funkstar biegal za nim i mowil uh y or die.. hmm a ile razy miales takie akcje z czlonkami Uncommon Valor? ja i moii kumple na przykład mnóstwo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nawet wielu z jego znajmoych wypowiada sie o nim jako o idiocie. A teraz sie zajmiemy tym co widac po mnie. Wiesz kto to jest noob? nie wazne ile ktos gra w tibie. nie stosujac sie do ogolnie przyjetych regol, przeszkadzajac innym, zachowuje sie jak noob, czyli osoba nie znajaca regolgry, lub rozmyslnie je lamiaca, czyli najogolniej mowiac przeszkadzajaca innym. Jakby nie patrzec Savage jest taka osoba, aktualnie jest jednym z najwiekszych (jezeli nie najwiekszym) PA na hibernie. A tak swoja droga to Ty bys sie nie ucieszyl jakby zginal ktos kto ci NAPRAWDE zaszedl za skore? zastanow sie zanim cos powiesz... Mowcie o filmie, a nie o tym co ktos o kims mowi Koniec tematu. Pozdrawiam Edit. Up@ miales klopoty z UV? juz UV nie ma, ale w wiekszosci byli tam ludzie z ktorymi wystarczylo pogadac i klopotu nie ma. Odezwij sie do Savage, a on nawet zwykle "Hi" uzna za zniewage i bedzie jeszcze gorzej.... wniosek jest jeden, Sa ludzie i Parapety. Moze mialem poprostu pecha, ze trafilem na niego jak byl w zlym humorze, ale zachowal sie jak sie zachowal, probowalem to wyjasniac, nic nie dalo... musialem zrobic sobie przerwe w grze az zapomni o mnie... Wrazenie zostalo niezbyt mile po nim. Moze kiedys go poznam od lepszej strony, nie skreslam ludzi. Ale na dzien dzisiejszy moja opinie juz znacie i nic nie wrozy zeby to sie zmienilo. Jezeli zrobi cos czym mi zainponuje to bede pierwsza osoba ktora go przeprosi i mu pogratuluje. Ostatnio edytowany przez Belfegoris - 25-04-2006 o 18:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Globus cfaniak; ] sam sie wbije na serva; D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
apropo Savage.. nie twoierdze ze nie jest idiota bo ko mądry wyskakuje sam na najmocniejsza guildie na servie.. ale na pewno nie jest noobem. jak dla mnie jest legenda; ] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() może akurat Ty miałeś szczęście, że nie miałeś styków z UV, pewnie całe Twoje granie w Tibie to expienie na cycach nad Thais, albo Roty na Fibuli... Ja expiłem w miejscach, gdzie przeważnie biegały 100 levele +. I widząc, że biega tam niski wobec nich lvl po prostu wywali mnie stamtąd, a i zdążyłem jeszcze paśc za to "że expiłem w dobrych miejscach" z kilka razy... Piszesz że "UV już nie ma"... a ja napisałem, że jest? Chodzi mi o byłych członków UV, bo jak się zmienia gildię to chyba nie zmienisz swojej osobowości? Znaczna większośc graczy, którzy starali się coś osiągnac, miała nie jeden przypadek PA ze strony "byłych członków UV". Jeszcze o Funkstarze...jakoś mi zawsze miło odpisywał ![]() Każdy kto ma wysoki level stosuje PA, a że on jest sam a "byłych członków UV" jest sporo, i każdy chce byc "asslickerem" to nie zauważa ich PA, tylko tego kto jest sam.A noobem to on nie jest na pewno ...raczej ten jest noobem kto go osądza w ten sposób. Enjoy! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Nie wiem czemu zszedl, skoro widzial co sie swieci :|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Uwazasz mnie za "asslickera"? hmm to jest akurat ciekawe, Asslicker to osoba ktora komus wlazi w dupe zeby czerpac z tego jakies profity, a co ja zyskalem piszac to?... zastanow sie dwa razy zanim napiszesz. Zgadzam sie, ze kazdy h-lvl stosuje PA, ale Savage przegina, jest najwiekszym PA na hibernie. Prawda jest to, ze wystarczylo pogadac, napewno na tym forum jest wielu ludzi ktorzy normalnie rozwiazywali swoje klopoty, w cywilizowany sposob, a nie nadrabiajac braki w spodniach atakujac wszystkich dookola. Kozaczki zawsze gina pierwsze, naucz sie troszke pokory, wiedz kiedy trzeba odpuscic, a nie rzucaj sie. Wiekszosc powaznych graczy potrafi to docenic. Moze i miales wiecej kontaktow z Uv niz ja (ale ja dobrze na tych rozmowach wychodzilem, nikogo nie zaczepialem, wiec sam mialem spokoj... A to sie zmienilo w momencie gdy spotkalem Savage), moze i masz tam wiekszy lvl... Ale naprawde, zastanow sie zanim na kogos wskoczysz. powinno byc ograniczenie wiekowe dla tibi, skoncz podstawowke i wroc. Wiecej nie mam zamiaru sie odzywac w tym temacie, chyba ze zostane sprowokowany, mam nadzieje ze i ty zamilkniesz, bo to do niczego nie prowadzi. Pozdrawiam wszystkich i przepraszam za nic nie wnoszaca klotnie. Ps. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Belfegoris - 25-04-2006 o 22:16. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wojna na Kyrze Forsaken vs. Lucrum Ira. Byłem jednym z najwyższych sorców w tej wojnie, w każdym starciu brałem udział, ani razu nie padłem. Byłem piątym sorcem, pod względem mlvla na serverze.W ciągu zaledwie niecałego miesiąca brałem udział w trzech wojnach i z każdej wychodziłem zwycięsko. Mam 18 lat i uczęszczam do szkoły średniej Btw: czy Funkstar zna zasady?, może się powtarzam ale większośc H lvli może i je zna ale ich nie reflektuje. Enjoy! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() no to teraz taki wielki "hajlewel" jestes?
masz tyle lat to sie odzywaj i zachowuj w sposob adekwatny do swojego wieku. "Btw: czy Funkstar zna zasady?, może się powtarzam ale większośc H lvli może i je zna ale ich nie reflektuje." HAHAHAHAHAHA? no dobijasz mnie, jak mowisz to h-lvlach to mow tylko o nich, ty sie do nich nie mieszaj ![]() A po za tym czy bycie posiadaczem postaci (nie wnikam czyjej) ktora ma o te 20 lvl wiecej niz przecietny gracz upowaznia kogokolwiek do lamania zasad? A moze sie czujesz wazniejszy? a moze cos ci sie w rl zyciu nie uklada, bo innego powodu strzelania takich tekstow nie widze, jak tylko chec dowartosciowania sie. Powtarzam jeszcze raz! nie ma sensu tego ciagnac!!! nie chce brac juz udzialu w tej dyskusji, prosze nie juz nawet nie odpowiadaj, przemilcz albo mozemy dalej rozmawiac na privie, jezeli uwazasz ze to jednak ma sens. Ja jestem otwarty na wszelkie opinie ![]() mam nadzieje ze to juz naprawde koniec bedzie ![]() UP@ popierajac Arte siegasz po najbardziej bezsensowne argumenty ![]() ja ci odpowiem w taki sam sposob ![]() A po co ty masz sie myc? ma przestrrzegac zasad po to ze one obowiazuja wszystkich, niezaleznie od lvla. ja nie jestem h-lvl, lvl mam ze tak powiem przecietny, nie staram sie z siebie zrobic niewiadomo kogo, swoiich rozmowcow szanuje i slucham bez wzgledu na ich lvl, na roznice lvli miedzy nami itp. to jest wlasnie roznica miedzy dobrym, a "zlym" graczem Ostatnio edytowany przez Belfegoris - 25-04-2006 o 23:03. |
![]() |
![]() |