|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny gracz
Imię: Master Kredek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Soul of the Shadows
Świat: Refugia
Poziom: 41
Skille: 74/73
Poziom mag.: 5
|
![]() Z gory przepraszam jesli moj temat powtarza inny badz jest podobny gdyz nie mialem czasu aby obejrzec okolo 563 tematy
![]() Tak wiec... Zaniedlugo moj kolega ma zamiar kupic PACC-a i jest chetny aby kupic domek, ale tutaj tworzy sie problem ze nie wiem jak :/ Wiem ze sie wchodzi na tibia.com i na "Community" itd. Ale tutaj sie placze :/ Bylbym wdzieczny aby ktos mogl mi to wyjasnic. Jesli sie da prosze o kontakt na Gadu Gadu (6910554) Za wszystko z gory dziekuje ^^ |
![]() |
|
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() No tak wiadomo lepiej zaśmiecić forum przy okazji spowalniając prace servera niż poświęcić 5 minut na znalezienie właściwego tematu -.-' za dżądra bym powiesił
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Mam dziś w miarę dobry humor, więc dam ci dokładniejszego linka:
http://www.tibia.com/community/?subtopic=houses Jeśli po wejściu w tą stronę twój kolega nie poradzi sobie z kupieniem domku, to Tibia nie jest grą dla niego. |
![]() |
![]() |
#5 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111