|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Na moijm noob charze mialem rs co tydzien zabijalem 1 osobe ;] wiec rs nie mogl zniknac ostatnio zabita osoba Apr 16 2006, 18:54:05 CET Killed Pennyporucznik at Level 13 unjustified dzisaj wchodze na postac a tam nie ma rs ;o co o tym sadzicie ??
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Red Skull przedłuża się dopiero kiedy następny raz zabijesz tyle osób ile trzeba zabić w danym odstępnie czasu na red skula.
1 dzień-3 zabite osoby = rs Tydzien-5 zabitych osób = rs Miesiąc-10 zabitych osób = rs Zabijając jedna osobe tygodniowo nie przkroczyłeś żadnego z tych limitów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
RS znika misiac od ostatniego unj, juz tyle razy to sprawdzalem, ze wiem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() @up
To się będziemy sprzeczać, bo ja też kilka razy sprawdzałem i wychodziło na to że ja mam racje ![]() Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 23-04-2006 o 15:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Moge wam pokazac w grze ze nie mam rs juz I powiedziec all osoby ktre zbailem ;]
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() @up
Yellow Skull to chyba jest jak jakiś koleś zacznie bić PK (z białą czachą) mam racje? Więc do jasnej cholery to nie jest PK tylko facet który LEJE pk... Za bicie kolesia z Yellow Skull dostaniesz Criminal Record... Zresztą po 1 musisz sam se skulla zrobić żeby bić Yellow Skull ![]()
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Świat: Furora
|
![]() Co do yellow skulla - Mamy np. playera A i playera B. Atakujesz playera A i masz white skulla, jezeli player B zaatakuje cie wyskoczy mu yellow skull ktory widzisz TYLKO TY i wtedy takiego playera B mozesz sobie zabic za co NIE DOSTANIESZ UNJUSTA. (unjust- niesprawiedliwy, wiec smierc playera B od ciebie bedzie justified-sprawiedliwa , poniewaz to on pierwszy cie zaatakowal) NatOmiAsT! jezeli po zaatakowaniu playera A on zacznie cie atakowac czyli odda sobie NIE bedzie mial yellow skulla a jezeli go nawet po jego odwinieciu w twoja strone
![]() ![]() @Top Sam chcialbym sie dowiedziec jak to teraz jest z tymi red skullami bo mam wrazenie ze cos sie zmienilo po update ale nie chcialo mi sie zakladac new topic ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() @up
Dzięki za pomoc ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Jeśli A zaatakuje B to jeśli B mu odda nie dostanie yellow skulla...
Yellow skulla dostaniesz jeśli zaatakujesz Red/Yellow skilla który cię wcześniej nie zaatakował... |
![]() |
![]() |
![]() |
CytrynowySorbet |
Ta wiadomość została usunięta przez Slythia.
|