|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Zdjęcia są z przed update
![]() Ekipa: Pall of Kuźnica- Paladyn- 9 lvl Zimn- Elite Knight Lobesepo- Royal Paladyn Szczepan- Elite Knight Zaczęło się, 1 Bk, jak widać nie ma jeszcze Szczepana ![]() Bloty poszły w ruch ![]() ![]() Już powili traci siły... ![]() O!, Jak widać Szczepan się pojawił ![]() ![]() Okrzyk bojowy zimna ![]() ![]() Jadą bark w bark... ![]() Tu już na koniec Pall of Kuźnica zadecydował żę sam wróci i takie są tego skutki... ![]() Jak widać nie wypadły żadne bohy, ani warrior helmet, ani knight legsy, tylko 2 knight axe chyba szczęście nie dopisało ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2004
|
![]() Pall of Kuznica to ja ![]() ![]() ![]() i loot to byly 2 knight axe z 1h huntu :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() e pallaś powiedz jeszcze jak cie Zimn musial do wyjścia odprowadzac bo slimy cie do yellow dojechaly
![]() ![]() ale warzne to że na bk na 9 lvl byleś ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Mops of Kuznica
No tak ![]() a nasz swietej pamieci qmpel ktory zostal zhackowany mial z nami pojsc(20+sorc) niechcacy sie zgubil w drodze do BK house i ekipa sie na niego troszke wqrzyla i z nami nie poszedl BTW ale sie zimn i lobe na mnie wqurzyli jak powiedzialem im ze nie mam czaru na robienie jedzenia i ze wzialem za malo beltow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() nooooo.To były fajne czasy na Amera... teraz jak Zimn i Lobe odeszli(Szczepan juz dawno sie nie loguje) to jest syf.....Brakuje mi zdjecia loota po wyprawie ale kit z tym. Ogolnie bardzo fajnie...
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() ha
czasy tego palladyna to najlepsze czasy skille mial cos kolo 60 w dystansie ![]() a shieldingu nie pamietam aha! jak bylem an tym BK to mialem lagi wiec zanim on zaczal szczelac to troszke minelo i dlatego zimn krzyczal "wal" BTW zauwazyliscie ze na kazdym serwerze sa ...... of Kuznica ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() fajne ss ale co wy gadacie że szczepan sie nielogujena amerce ja go ostatnio widziałem i jakiś typ coś od niego rzeźbił
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
|
![]() Nom niezle SS'y chyba z Amery, tam gdzia ja
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() JA jestem nowym wlascicielem zimna..zimn spieprzyl te postac..a ja teraz musze nia skillowac ^^ Odnoscie bk.. zimn byl zawsze taki ze kitral loot sobie i sie nie pucowal... nie myslcie sobie ze te k axe to są jedyne itemy co wypadly z bk.. Ale jedno wam powiem...Ze stary owner sie przyznal ze mu jeszcze bohy nie wypadly =]
Zamieszcze kilka scr jak wyglada gra zimnem... jak ja nim gram =] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
[/quote]
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() na szczescie juz jest blokada lvlowa trzeba miec 50 lvl zeby wejsc na bk!ssy fajne
Zyjesz tak jak chcesz nikt ci w tym nie ma prawa przeszkodzic......kochasz osobe ktura ciebie tez kocha.......masz wrogów kturzy cie nienawidza i ty ich tez.......uczysz sie kochac a także rozczarowywac........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh ja tam 8lvl na dl widzialem ale skoro to palek to nie ma problemu a do tego jeszcze skoro mial dobre skille
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Pall of Kuznica: Ile expa dostawałeś tak około?
Fajne ss. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Echhhh Henepo z tego co widze to ty malo wiesz ... Stary zimn zalapal 4 dedy a jego kolejny wlasciciel az 7. Spadly skile i wogole, ded od rota najlepszy...
Paradiser screenow odkad je wkleiles to nie moge zobaczyc... Zrob cos z tym... Do 2 postu w dol(henepo) No i dalej sie wymądrzasz... A nic nie wiesz. Ded od rota to przy treningu. Nowy zimn kupil te postac 28.03.03 wiec sobie policz dedy i nie kloc sie plz...
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Z ciebie jest totalny n00b. wymadrzasz sie a ja widze ze ty przez rotworma zgineles <hahahaha> lol I ty nawet zdjec nie umiesz dobrze zamiescic, ja ich nie widze |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po 2. Te 7 dedów załapał stary Zimn, bo mu się nie chciało grać, więc ją sobie tak zwalił. A tak wogle taki lvl zginąć od rotworma, to musił zrobić ktoś komu się nie chciało grać, więć to ty mało wiesz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
![]() |
![]() to zginołeś czy nie??(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() No juz wszystko mi powiedziales beho (czy jak kto tam chce behi) w tibii, teraz juz wszystko naprawde wiem, czyli nowy Zimn se te postac zwala.
![]() |
![]() |
![]() |