Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 22-07-2004, 08:54   #1
Substics
Guest

Domyślny List!! Bardzo wazne, pomozcie!!!

niedawno, jakies 4 dni temu otrzymalem list w Tibii! przeczytalem go (byl po angilesku), i z tego co wywnioskuwalem to ze "wygralem Free PACC" [ pisalo cos takiego- You win free Premium Account at 3 maunth]
Pisalo tam bym wyslal maila z nr Account , haslem i jakims tam numerem ktory oni podali! noi wyslalem na mail!! [ dokladnie nie pamientam ale bylo cos takiego " tibia*****@tibiamail.net"] , po wyslaniu tego maila wylaczylem kompa poszedlem na dwor, puzniej wlaczylem Tibia jeszcze raz, poszedlem na rabbity i nagle mi sie tibia wylaczyla tak jakbym sie wylogowal [nic nie wciskalem], gdy chcialem sie ponownie zalogowac pisalo ze zle haslo wpisuje a puzniej bym sprobowal za 5 min!! noi poczekalem 30 min, i tak non stop Zle haslo, ZLe haslo!!!!

Moze ktos z was wie kto to, czy to byl haker czy inny nieuczciwy czlowiek!!!!
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-07-2004, 09:11   #2
Pinky
Użytkownik Forum

Pinky's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2004

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zepobesu
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Domyślny

LOL
czlowiku czy ty masz mózg, to jest stary numer z hakowaniem. Jak cos takiego dostajesz to wywalaj odrazu do kosza. Przykro mi ktos cie haknol. koncowka net to polska strona. Tibia by miala koncowke com.
Pinky jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-07-2004, 09:14   #3
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

Tibiamail to darmowy mail z tibia.de... ja np mam mail z końcówką @tibia.pl - też byś mi uwierzył?

A regulaminu to już napewno nie czytałeś - stoi jak wół - NIE DAWAJ NIKOMU HASŁA I NUMERU (w troche innej formie, ale na jedno wychodzi)

Odzyskaj konto, wysyłając maila z przypomnoieniem na skrzynkę~

Eot?
Dan the Automator jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania