|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2004
|
![]() Radio beznadziejneeeeeeee a co słłłłłłłłłuchasz gooo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 05 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Radio maryja nie podoba się wam bo jest nudne - tak jak dla waszych babci hip hop...
ONTOPIC:Mi się to radio nie podoba, a Rydzyk jest chyba troche... no wiecie... stuknięty? I proszę mi nie obrażać AŻ TAK tego radia !!! Obrażacie wtedy moją religię satanistyczne świnie ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Duwaf, nie żebym coś sugerował, ale po twoich tematach widać, że jesteś przykładem...czego ?
Użytkownicy ! Właśnie macie przed sobą POLACZKA ! - W pełnej okazałości. Czemu tak sądzę ? Tematy które go interesują: - Wagary - Sex - Hiphop - "ch*je itp. - obrażanie np. Radia Maryja Ja osobiście do tego Radia nic nie mam, pozatym, że mnie czasem denerwuje. Ale nie mam nic przeciwko, że słucha tego 60% starszych osób. W tym moja babcia i dziadek~ Btw. Fanów HH proszę o nie rzucanie się - ten podpunkt napisałem, żeby dołożyć. To wszystko się kumuluje i przedstawia obraz dzisiejszego polaczka.
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 05 2004
|
![]() Co to znaczy POLACZEK!?
![]() I czy nieewidzicie tego co ksiadz Rydzyk robi!! On okrada biedne stare paniie !!! Moja babcia zani dawac mi kase na pcca daje mu !!!! ![]() Nie jestem POLACZKIEM AAAA CO TO TAKIEGO??????? ![]() TECHNO IS THE BEST END METAL |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() trzy słowa do księdza prowadzoncego <h*j ci w d**e>
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Coś cię chyba pojechało po systemie żeby takiego posta wystawiać <lol>
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Jeśli mówisz, że niewiecz kto to jest POLACZEK to skąd wiesz, że nim niejesteś ??
![]() PS, czemu uwarzasz ze Rydzyk to n00b ?? Czy też niewiesz co oznacza słowo n00b ?? (info: Nieczepiać się że go bronir bo go sam nielubie a radio maryja pozostawiam bezkomentarza)
![]() |
#10 | ||
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Mądźi jesteście.Czy myślisz gówniarzu,że zaimponowałeś wyzywając Rydzyka od n00bów(chyba przez Tibię pi erdolca dostałeś)??
Mi tam to radio nie wadzi,jak chce sobie nadawać dla fanatycznych staruszek to niech nadaje.Pomyśleliście czasem dlaczego najwięcej GŁĘBOKO wierzących jest wśród starszych osób??Siedzi taka starowina sama w domu,dzieci o niej dawniej zapomniały to szuka jakiejś idei,który by jej życiu nadała sens(tak samo jak zagubieni nastolatkowie-dresiarze poszukują drogi w życiu słuchając dennych hip-hopów).Z tym,że dla nich obiektem kultu jest menel Liroy a dla staruszki fanatyk Rydzyk.I wbrew pozorom mają ze sobą wiele wspólnego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna
![]() |
![]() Kurvva koleś, ja cię naprawdę nie rozumiem !!!
Zakładasz od wczoraj tematy o których nie masz zielonego pojęcia, na dodatek starasz się w nich ostro dyskutować ![]() Moja babka też słucha radia o. Rydzyka i tyle mnie to obchodzi co nic. Co więcej wysyła im pieniądze. Jednak dla mnie na antenie w/w radia nie ma nic ciekawgo, więc omijam ją szerokim łukiem. Ludzie w twoim wieku (gdzieś tam pisałeś, że masz 15, ja chodzę po tej ziemi 8 lat dłużej) mają inne problemy. Ty zaś na siłę próbujesz przewracać porządek tego świata do góry nogami, chociaż pewnie nie masz jeszcze bieżmowania, a o machinacjach kleru na świecie i praktykach różnego rodzaju wyznań nie wiesz nic. Podobnie z twoim wyznaniem w temacie "Sex" (na szczęście już zamknięty). Po co wciskasz ludziom ciemnotę i robisz z siebie macho, skoro jeszcze nie masz pojęcia jak wyglądają włosy łonowe, a to coś, co masz w spodniach, wykorzystujesz jedynie do oddawania moczu. Naprawdę, wyluzuj trochę ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Głównie takie radio to słucha moja bacia\dziadek ale ja osobiście nie słucham żadnego radia poza "EsKą" 99FM
![]()
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() naprawde kogo je***e takie radio maryja to jest radio dla ludzi starych. A moze ze załozyles tego posta bo sam go sluchasz pewnie jest to twoje ulubione radio.<lol2>
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() No wiec za Radiem Maryja nie przepadam ale otwieranie tematu z tego powodu jest głupie.Mądrzy ludzie takie coś olewają ale mam kawał na temat Radia Maryja.
Czym się różni ptak od radia? Ptak ma dziub a radio ma ryja. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Z tego co widze panuje tu napięta atfosmera. :| A co do tematu - nie słucham tego radia i nie lubie go, ale z tego powodu nie wyzywam Ks. Rydzyka. :)
Pozdrawaim. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() No jak chcesz to sluchaj se tego radia maryja
Ale potem w tibi koszmary beda ci sie snily (Nie zabijaj innych ludzi!!!) No to wiesz nigdy nie polece nikomu sluchania takiego radja!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() chyba babka każdego tibijczyka słucha radia maryja moja też
![]() ![]() ten który to założył chciał chyba tylko szumu obok siebie narobić :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() ja tam tego nie sluczam starsi ludzie sluchaja niech sobie to radio"zyje" dalej mi to nie przeszkadza ale najlepiej by bylo gdyby zmienili nazwe na RADIO MA RYJA
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja troszkę nie rozumiem. Co Wy macie do tego radia? Niektórzy nie lubią hip-hopu, niektórzy disco-polo, niektórzy radia maryja. Ale czy to powód żeby tak:
Cytuj:
P.S. Pamiętajcie, że obrażanie cudzych upodobań religijnych jest tu surowo karane...
![]() |