|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Fallathanu
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
|
![]() Name: Spoxster
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 16 World: Furora Residence: Edron House: Central Circle 4 (Edron) is paid until May 11 2006 Guild membership: Leader of the Sixth Sense Ohh...Coments plz
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: Dream
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Tak to jest jak sie rozdaje passy...
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Stan: Rookstayer
Imię: Whitr on Rook
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Hiberna
Poziom: 12
Skille: 17+/20+
Poziom mag.: 32
|
![]() juz lvl 8
i po wojnie, chcial zaczynac z duskami to teraz cierpi;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
smiem powiedziec ze Liam mogłby sobie z nim nie poradzic a tak btw. jedyna postac która szanowalem na tym serwie.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
|
![]() O KUR** co jest KURW* ??
CZEMU 8 LVL !?? OMG |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Cytuj:
![]() No cóż, nie wyszło spoxsterkowi... A duski na tym skorzystały ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spoxster Popełnił ten Sam bład co ja kiedys Dajac Passy kolesia z Olecka tez tak stracilem chara;/ Oni nie maja serca niszcza godziny pracy innych w pare minut tlumaczac sie pozniej gra w zainfekowanej Kafejce .
Nemtor ty sie jeszcze doigrasz!
![]() |
#11 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
czlowieku...pomysl troche za nim napiszesz, co by dalo jakby nemtor zhakowal spoxstera? nic? tak! pieknie trafiles w sama 10, otoz ci cos powiem... dla zecika gra 165ms bez zadnych strat w lvl(przeciez to nie jego char) jest czysta przyjemnosca a zhakowania spoxstera sprawi mu tylko problemy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() : ) wlasnie; ]]
Ostatnio edytowany przez eben - 03-05-2006 o 16:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a i jeszcze jedno.. dalczego wiec spoxster stracil swa postac a Raistlin mejere II nie? ; ]] a do tego nabil na wojnie mnostwo fragow i zabil fingerouta ; ] tak jak pwoiedzil koelga powyzej.. gra takim sorkiem dal Zecika to czysta przyjemnosc; ]] i nie mial w tym zadnego interesu zeby go zrockowac
mam wrazenie ze taifunek sie troche przestraszyl ze moze sie zrobic nieciekawie; ]]] kto wie kto stoi za tym hackiem ; )) pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Cytuj:
![]() BTW. Hail Gemaro _/
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Może i masz swoja racje ale myslisz ,że u mnie jak było Nemtor nabijał fragi wbił ich dużo stary zaczolem go traktować jak zioma aż tu budze sie rano i mam juz po charze.. Porostu znudziło mu sie wiec zrookował chara, tak było zemną i uwarzam że ze Spoxsterem Podobnie, takie jest moje zdanie ,jeżeli masz inne szanuje je ale forum jest do wyrażania swoich opini. Signed Bobster
"Kill one and you'll be a murderer, kill 10 and you'll be a monster, kill 100 and you'll be a hero." ~~~ Hail Lifestyle ~~~ Ostatnio edytowany przez Gemaro - 04-05-2006 o 00:54. |
|
![]() |
![]() |