|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Opole
|
Siema. Chciałbym prosić o pomysły na pixelarty, tylko nie zatrudne, nie za dużo i nie oczekujcie jakichś spoko rezultatów
chciałbym po prostu poćwiczyć, a nie mam pomysłów więc dawajcie![]() Tu będę dawał prace oraz to, co mam zrobić: Gotowe: Katana (stara): ![]() Katana (poprawiona ):![]() Katana (kolejny raz poprawiona ):![]() Do zrobienia: No-Dachi Shuriken Axe z jakimś znaczkiem ![]() Katana (złota) Fire sword Armor of Samurais Legion helmet Studded armor Ostatnio edytowany przez łasooshekh - 11-02-2005 o 17:17. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
No to może ja coś zaproponuje pierwszy
. Jeśli chcesz poćwiczyć to zacznij od robienia prostych ( pozornie ) grafik, takich jak itemy - miecze, topory, armory, helmety itp. ( oczywiście w rozmiarze 32x32 ), potworki ( oczywiście na początku nieanimowane ) albo po prostu jakieś twoje własne grafiki - często użytkownicy dają na forum jakieś grafy, czesto też itemy, typu zbroje, bronie, itp. jednak w duużo większym formacie. Chyba, że jesteś orzeł to walnij na początek rozbudowany GIF tibijski . |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
|
Randlemen - ja już cośtam kiedyśtam malowałem
ale to takie średnie było... chociaż drewniany kubek by me komuśtam się spodobał ... ja wiem, że coś prostego, ale chodziło mi o KONKRETY ... a nie tak axe/miecz/potworek etc. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
|
Ok, 3 prace plx!:
- Katana - ostrze z lekkim niebieskawym pomysłem, rękojesc ciemno granatowa - No-Dachi - te same kolory co Katana - Shuriken - ciemno srebny
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 10-02-2005 o 00:27. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
|
Spróbuję, ale:
a) Katanka: ![]() Taka trochę dziwna wyszła... ale się starałem (poza tym w pierwszym poście jest napisane żeby nie liczyć na rewelacje )b) jak to wygląda?; c) to taka gwiazdka do rzucania nie? ilo ramienny? (tylko bez przesady 74 nie zrobie )Zedytuję posta jak zrobię coś jeszcze @down A właśnie... widział ktoś ostatnio Khana? A ty Shan jeszcze coś rysujesz? Ostatnio edytowany przez łasooshekh - 10-02-2005 o 11:00. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
|
@up
To taka dłuuuuuuuuuuga Katana (I think). Coś Khan kiedyś mówił, że samuraj potrzebował pomocnika by wyciągnąć No-dachi z pochwy... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
|
Owszem są długe, ale można kupić wersje treningową około 85 cm. A co do pomysłu to ja sam bym coś sklepał i też nie ma pomysłu, ale możesz zrobić Topór z jakimś znakem na ostrzach (np. Panterą, albo z innym dzikim kotem
)<edit> Tu masz link zjedz prawie całkiem na dół i zobaczysz katane zrób coś na podobe, a to moje dziełko Link: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=25020
Łycha! Ostatnio edytowany przez Majines - 10-02-2005 o 10:12. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
|
Majin tylko ja to chce zrobić w 32x32
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
|
Oka tylko sugieruj się kształtem itp.
![]()
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
|
Dobra dałem katankę (ale trochę nie wyszła... jakaś koślawa
)... coś jeszcze dam potem, po szkole, czyli po 17:00. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użyszkodnik
|
Katanka zbyt wigięta, jak falchon wygląda zdeka albo jakiś scimitarek xD.
Shuriken ma być 3 ramienny ![]() A no-dachi znajdziesz bez problemu w google ![]() P.S: popraw katanke ![]()
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
|
Się biorę za poprawianie... niewyspany byłem
po co to wrzucałem nie wiem xD |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
|
No i jest... ale nie wiem czy na pewno lepsza -.-.... taka kanciasta... i też chyba zbyt wygięta
... i mało tego niebieskiego, ale nie wiedziałem jak dać...![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
|
Ładne katany
mi zrób (nie loda nie nie nie )-Fire Sword -Katane (złotą) -Armor of Samurais (Pancerz Samurajów)
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
|
Gesundheit (czy jakoś tak
) - serio ci się te katany podobają!!?? To thx bo ja myślałem, że mi nie wyszły... Złotą katanę - spróbuję, samuraj pancerz (czy coś takiego ) opisz dokładniej![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użyszkodnik
|
Agrrrr, ciągle brzydkie
![]() Podam ci małą pomoc: ustaw katanę na skos np: SE -> SW i wyedy sprubuj, a wygięcie ciągle za duże.
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2004
|
chcialbym abys poprawil wyglad studded armor bo jest fatalny, no i jescze nie podoba mi sie legion helmet wiec zrob nowa wersje.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
|
Legion helmet i studded armor... ok...
Wieszok - spróbuję po skosie aaa i opisz mi to No-Dachi, bo szukałem i znalazłem w dwóch wersjach - jedna idealnie prosta, druga lekko zgięta... więc napisz jaką chcesz![]() Trochę to będzie wolno bo tego przybywa a ja mam mało czasu... |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Użyszkodnik
|
No oczywiscie ze zagięta
![]()
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
|
No i katanka:
![]() Moim zdaniem ostrze lepsze ale rękojeść jakaś kulawa... comment plx <a zwłaszcza Wieszok bo to dla niego> |
|
|
|