|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witajcie. Mam pytanie dotyczące czaru "Creature Ulusions".
Jak wiecie, za zamiane w potwora zużywa się 100 many. Więc jeżeli zamienię się w szczura to stracę 100 many? A jeżeli zamienię się w np. Demona to także strace tylko 100 many? Czy czarem Creature Ilusions można się zamienić w każdego potwora tracąc tylko 100 many? Prosze o odpowiedzi ![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2004
|
![]() Tak tracisz na każdego stworka 100 many
ale tylko ci się skin zmienia nie masz jego zdolnosci itp tylko wygladasz jak on, nie da się zamienić w Demona, najsilniejszy potwór w którego możesz się zamienić to drago lord |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() Jeszcze niemożna się zamienić w nekrosa, orc warlorda, behemota, banshee , gs-a , hero ... ogólnie w te najsilniejsze.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() jak masz troche gfb na zbyciu to mozna sie fajnie zabawic:
zamieniasz sie w drag lorda (albo zwyklego draga) i puszczasz kolo ludzi gfb i krzyczysz GROOOAAARRR!!!!! ja tak kiedys zrobilem to jakis n00bek mnie zaczal atakowac bo myslal ze ja jestemprawdziwy dragiem!!! |
![]() |
![]() |
#5 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Re:up
Taaaaa to jest super zabawa. Zaprzyjaźniony Mag zamienił się w scorpiona i zaczoł mnie ganiać koło dp. Byłem lekkto zatruty(od węża) więć chodziło za mną kilka hien ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: W domu
Stan: Niegrający
![]() |
![]() jak sie w cos zmieniasz blisko jakiś expowisk to możesz niezle ludzi wystraszyc bo zamieniasz sie w draga i idziesz na trole idzie sobie koleś patrzy a tu drag dopieru później sięe to nie drag
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2004
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Chcialem cos tylko dodac . Widzialem na antice kolesia co sie bawiel tym czarem. Zamienil sie w minotaura a wiec jak to bywa z n00bami zaczeli go atakowac. Ale gdy ponownie sie zamienil dl'a to n00by pouciekaly do depo . Ale byla jazda
![]()
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2004
Lokacja: Las Wayreth\Szczecin
![]() ![]() |
![]() Też mialem taki przpadek, dosyć niedawno . Byłem sobie u trolli (na poludnie od Venore) i zszedlem tam gdzie są raty . Zmienilem sie w jednego z nich i czekalem aż sie doczekalem, przyszedl gosciu 12lvl . A że stalem najbliżej boom łupnoł mnie, chyba z odruchu niż z zamiaru i mu biała czacha biedak musial sie zdziwić
![]() Par'Salian from Wayreth :evil: Master sorcerer 27 lvl , 39mlvl, Hiberna , kazordoon |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() a unas na julerce jeden zamienil sie w draga a drugi w mysz i sie ganiali ;p jak dlamnie strata kasy na taki czar