|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
|
![]() Na początek coś związane z dzisiejszym świętem narodowym
![]() ![]() Następnie pare innych: ![]() Słodkie dedki xD ![]() Już dziany jestem ![]() ![]() I awans najnowszy ![]() ![]() Jak to zwykle po balandze ![]() Ps: nie chce tu żadnych bluzgów np: Noobie przestań dawać takie badziewia bo każdy ma prawo byc początkujący i każdy zaczynał od czegoś takiego. I'm Just a kid =)) ![]() Nadchodzą nowe: ![]() Nowy arm =D (drogi jak cholera) ale trzerba sie pochwalic ![]() ![]() No coments xD ![]() Wiem nie ma sie czym chwalic bo maly jak na lv ;// PS: sorki że tak długo nie dodawałem ale tak jak to jest z tą tibią zagra sie i nie pamieta o swiecie ![]() PS2: może moi qmple z landa też będą dodawali tutaj swoje ss'y wiec temat się rozrośnie. Ostatnio edytowany przez Patryś :P - 13-05-2006 o 12:07. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: ~Wrocław~
Imię: Krzychu de'Vere
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Suicide Squad
Świat: Secura
Poziom: 44
Skille: -/-
Poziom mag.: 59
|
![]() Gratz
Ale czy nie prosciej bylo dodac te ss do tematu twojego swiatu ?? (jak nie ma takiego to zalozyc a nie robic kolejny temat ;ss) Chyba ze bedziesz dodawal ss systematycznie to ok. : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Newcastle
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zeff Dragon
Profesja: Elder Druid
Poziom: 176
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Najbardziej rozbilo mnie to: B U R D E L, mohooha xDD gosiu rzadzisz!!
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Thx za uznanie z początku wachałem sie czy wysłąć bo jakaś lipa
![]() ![]() Krzychu II: Tak będę systematycznie dawał ss'y A tak wogóle to jestem nowy na forum witam serdecznie ![]() HI |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Tomashooff Mazowiecki
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: Jedi Council
Świat: Guardia
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() Ja tam patriotą nie jestem, ale ss'y fajne. Aby ten temat się rozrósł !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Templars of Shadows
Świat: Galana
Poziom: 40
Skille: 70/45
Poziom mag.: 15
|
![]() ssy bardzo fajne
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
![]() |
![]() Widziałem gorsze gz 24 lvl'a i oby tak dalej
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Gogogogoo Ubdate!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2006
Lokacja: Świdnik
Imię: Narugorre
Świat: Danera
|
![]() Dawno nic tu nie bylo, Patrys opuscil temat xD
jestem jego kolega, ze szkoly i z gry. gramy na jednym serverze jak sie pewnie domyslacie. ![]() sory ze fotki z painta ale inaczej nie moglem bo niedawno dopiero obczailem photobucketa xP i Uosu koniec gadania zalacze pare fotek z przedwczorajszego (??) dnia ![]() ![]() hehe tutaj Hellcry porozrzucal energy fieldy xD ![]() pozniej porozrzucal poison fieldy ![]() ![]() ![]() pozniej opczailem ze gildie probuja ubic Zantre i zrobila sie jakby wojna ![]() ![]() tutaj niezly mass ![]() ![]() a tu bardziej normalna fotka ![]() ![]() Hellcry'owi zniknal skull i sie wylogowal jakims cudem ![]() ![]() na mase ludzi w depo xD pozniej bylo jeszcze wiecej ![]() ![]() strapowali Lis'a - pozniej sie okazalo ze tylko po to by skillowac na nim xD ![]() moj first drag hunt XDDDDD ![]() ![]() ![]() pierwszy raz w mintwalin ![]() ![]() pozdro ![]()
lol Rox Ostatnio edytowany przez Yugigorre - 06-06-2006 o 16:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lolq Assasin
Gildia: Veritaserum
Poziom: 49
Skille: 19/24
Poziom mag.: 52
|
![]() Ssy nawet nawet jak na początek.
Nie noś backpacka na miejscu kołczanu bo i tak jak padneisz to Ci wypadnie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() heheh.
jak raz dedlem i mialem torcha na miejscu kolczanu to nie wypadl wiec myslalem ze jak bede nosil bp to nie wypadnie xDDDDD ale n00b ze mnie XDDDD plx comment xP
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2005
|
![]() Hehehehe nie noobka tak?
Ale po tym pierwszych zdjeciu jednak mysle ze tak ![]() Nastepny Polaczek sie rodzi ktory bedzie biegal na "powstaniach" i krzyczal HAIL POLAND F**** SWE/BR/ETC ![]() Zdjecia nie sa najgorsze jakie widzialem na tym forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli chodzi Ci o to zdjecie z polska to to ze zrobili polska flage, ubrali sie w barwy polskie i napisali "pozdro dla polski" nie znaczy ze sa takimi patriotami ktorzy nie uznaja innych krajow oprocz swojego =="
to byl dzien narodowy polski, wiec wtedy cala polska wystawiala flagi przed dom itp. itd. a moj kolega ktory stworzyl ten temat, na pewno nie ma nic do innych krajow (chyba ze by go na mase wkurzyli) == wiec jak nie rozumiesz to lepiej nie komentuj
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() Odnośnie zdjęcia z flagą:
Każdy powinien być patriotą a ja uznałem ze 3 maja wypadało by coś fajnego zrobić. Takie uwielbianie swojego kraju nad inne nazywa się Nacjonalizm (patrz słownik) bądź gorszy przejaw Faszyzm (Znowu patrz słownik) PS: Chciałbym jeszcze dodać, że niedługo zamieszczę fotki i będzie co ogladać wiec temat nie będzie pusty ![]() EDIT: No to wrzucam ![]() ![]() Tutaj ja przebralem sie za wisniewskiego z okazji eurowizii, ale sie pomylilem (chyba z przyzwyczajenia) i dalem czerwone wlosy ;// ![]() Tutaj jeden z moich najwiekszych ziooomali oswiadcza sie xD ![]() tutaj slub i ja w roli ksiedza ![]() ![]() Wesele! zabawy! jedzenie! qpa śmiechu! ![]() NO i tańce przy muzyce =D ![]() A teraz po pijanemu (oczywiscie preferuję tańczenie po pijaq ![]() ![]() Dalej tańce ale tym razem MAKARENA! ![]() A teraz pociąg przez całe thais! (troche się odłączyłem ale nie łatwo jest chodzić nawalony xD ![]() Dalej robimy pociąg nawet pare osób się przyłączyło i razem śpiewamy! ![]() ![]() Przystanek bo wytrzeźwieliśmy <kaaac> ![]() Po weselu w piłke gramy (również naćpani) ![]() A teraz wytrzeźwienie i całkowity happy end imprezy, a piłka wylądowała w domq vicka a teraz także i wery =) Chciałbym dodać że podczas imprezy miałem kilka rekordowych mutedów xDD Ostatnio edytowany przez Patryś :P - 08-06-2006 o 16:59. |
![]() |
![]() |