|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam.
Po tym co dzisiaj ujzalam na tibia.com [liczne diedy moich przyjaciol...] postanowilam napisac tu co mysle o tych wszystkich wojnach. A wiec jak wiadomo Pandoria to "cudowny" server na ktorym nie mozna nawet spopkojnie stanac przed depo, bo od razu komus to nie pasuje... Aktualnie jest wojna Everlight vs. Neverlight [a moze i nawet jakas jeszcze ale samo to...]. Mysle ze nie tylko mi to przeszkadza. Pomyslalam wiec, ze mozna poprostu sprawdzic tutaj kto byl by za tym zeby napisac powiedzmy petycje do CipSoftu aby zmienili Pandorie w Non-pvp na ktorym nareszcie zapanowalaby harmonia i lad. Wiem, ze prawdopodobnie Wy wszyscy mnie wysmiejecie, no ale takie sa realia sprawy: robisz 50 lvl [przy ktorego robieniu padasz bez powodow], a od ów levelu bic cie zaczynaja high levele ktorzy boja sie konkurencji... to nie jest fair :/ Dla cipsoftu nie bylby to raczej problem, a dla grajacych tutaj byloby to prawdziwym udogodnieniem... Powiedzialam co chcialam, czekam na wasze opinie. Enjoi. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Calmera
|
![]() Też kiedyś o tym myślałem , ale jakoś tak nigdy tego nie ujawniłem. A co do atakowania przy dp to raczej zależy od miasta. Np. w Ab panuje spokojna atmosfera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Rotfl. Po co Pandorie zmieniać na non-pvp? Nie podoba się? Sam idź na non-pvp. Pvp jest po to, żeby pkować, żeby były wojny, żeby móc walczyć o swoje. Głupie myślenie. Pandoria i tak imo tragiczna nie jest. Pamiętna była historia z Isary, kiedy Azrael De'vrie wylootował G Legi, a Del'toro powiedziało; "Prędzej wypadną z Azraela niż z demona" i co? I Azrael padł kilka razy, a później oddał. I to była NORMA na Isarze i mało kto się skarżył. Przywyknij do tego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() @Enjoi
Może przypadkowo, może i nie ale PAndoria jak sama nazwa wskazuje nie jest "łatwym" serwerem. (żarcik taki) Z twojej wypowiedzi mogę wywnioskować, że nie grasz na tym serwerze zbyt długo skoro dopiero teraz odkryłeś to co tak an prawdę dzieje się na "Pandzie". Taka sytuacja trwa o ho ho, i jeszcze trochę. Jedynym ratunkiem dla tego serwera na którym dziennie gra max 300 osób jest odejście wszystkich Rhalusów, Relytów, Narelich itp. idiotom. Wszystko tylko zależy od tego w jaki sposób to się stanie. Czy wybuchnie prawdziwa wojna i ci wszyscy idioci zostaną wygnani, czy po prostu znudzi im się gra i sami odejdą. Do chwili obecnej to z reguły nowi gracze którzy przybyli na Pandorie odchodzą z tego serwera. Kiedy to się zmieni? Niewiadomo, i tak jak napisał ripper najlepiej przywyknąć do tego lub zmienić serwer.
Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 07-08-2006 o 20:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
Jaki kurwa noob -.- Zapraszma na azure ![]() Tam bedziesz miał luuzik jak nie lubisz war.. ![]() NO PvP sux
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Paryżewo Nad Sekwaną
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pudaba
Profesja: Paladin
Świat: Julera
![]() |
![]() powiem tylko tyle : moze jestem nienormalny za krotko bylem w wojsku, moze w lecie jakis komar adidasa sprzedal mi....
pekowanie jest nieodzownym punktem tibi .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() @Morgaroth
W Port Hope niby tez ![]() ![]() @ripper Nie bede sie rozpisywac... Poprostu chce zeby to byl normalny server bez kozaczenia a jak inaczej to zmienic to nie wiem :/ @Wald_Kerius Gram tu od roku [z krotszymi badz dluzszymi przerwami... ![]() Masz racje, wykopanie ich z servera to tez jest wyjscie, ale to przeciez nie jest takie latwe ![]() Jesli chodzi o zmiane servera, to niestety nie jest to tak latwe jak sie wydaje. W koncu ciezko jest sie rozstawac z przyjaciolmi i w miare dobra postacia. No, ale pozyjemy zobaczymy xD Enjoi. Edit: @Grebol Jak juz masz wyzywac to lepiej nic nie mow. @Pudaba Masz racje, ale to co dzieje sie na Pandorii to juz jest przegiecie paly ;/ PS. Nauczycie sie wreszcie odmieniac czasowniki przez rodzaje? Ostatnio edytowany przez Enjoi - 07-08-2006 o 20:17. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Nowa Huta ^^
Stan: Na emeryturze
Świat: Pandoria
Poziom: 35+
Skille: 70+
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra Ab nie jest takie bezpieczne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@co do pandorii, to mogles pisac w innym temacie, jest tu temat o pandorii. @up Everlight nic nie robi calymi dniami, tylko stoja dupami w depo, a po smierci gonzaleza zapanowala cisza wsrod tych wojownikow, ktorzy po dedzie xenzera chwalili sie, ze moga rozwalic kazdego na tym serwerze. Zycze im powoedzenia, ale na razie nic nie robia. Ostatnio edytowany przez XIII - 07-08-2006 o 23:31. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Świat: Celesta
Poziom: 82
Skille: 88/60
Poziom mag.: 19
|
![]() Mit dobijasz mnie... k u r w a a co mamy zrobic jak szwedzi sa non stop online a nas jak kilku sie lognie ... to jest dobrze po za tym mule sa wakacje.. i troche osob wyjechalo ...
Btw. Enjoi chyba twoje infomracje na temat Pandorii sa jakieś lewe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
|
![]() 1.Non pvp sa dla noobow(polakow)
2.pk to najlepsza rzecz w tibii ![]() 3.Everlight - jezli to sa polacy to i tak pa bedzie jezeli wygraja... 4.Teraz jest bot w cliencie i polacy maja wiecej szans ale i tak po pizdzie dostana bo sie boja o swoje postacie... Ostatnio edytowany przez Elder Nagan - 08-08-2006 o 12:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() Po pierwsze: chcesz grać na non-pvp - graj.
Po drugie: żeby Pandorię zmienić na non-pvp, musiałabyś mieć za sobą przynajmniej połowę graczy tego świata. Jednym słowem: Niewykonalne. (i bez sensu) Pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Świat: Celesta
Poziom: 82
Skille: 88/60
Poziom mag.: 19
|
![]() Elder Nagan o pk to ty se mozesz po marzyc (no chyba ze cie podnieca bicie 10 lvl ) po 2. jak non pvp jest dla noobow to sprobuj tam sam zagrac zobaczymy czy tam tak latwo sobie poradzisz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Imię: Pandorian Technomancer
Gildia: Wariorrs Team
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
|
![]() Przegrana czy tez wygrana w wojnie Ever vs Never nic nie z mieni na PA-ndori.
PA - ndoria zostanie zawsze PA - ndorią. ;P co do zmiany systemu servera na non PvP jestem za. Aktualnie gram na serwerze non pvp i mimo panujacego tam noobostwa uwazam ze system ten bardziej sprzyja mozliwosci rozwoju postaci. Na pandori posiadam 4 postacie z dośc wysokimi lvl, wysokimi na tyle ze chcac dalej grac musial bym płacic lub byc przygotowanym na to ze w kazdej chwili banda zakompleksionych dzieciaków z jednej lub drugiej strony przyjdzie mnie ubic. A twierdzenie ze serwery non pvp sa dla nobów zostawie bez komentarza, nie kazdy z ludzi grajacych w Tibie musi grac tylko po to by zabijac, a jesli nie potrafisz radzic sobie w pewnych sytuacjach bez uzycia przemocy ... to współczuje. BTW. Ja grajac na PAndori mimo lvl +70 nigdy nie zabilem nieoznaczonego gracza, a oznaczonych zabijalem tylko w obronie wlasnej. Ale spowodowane to jest raczej tym ze nie musze w tej grze leczyc wlasnych kompleksów i dowartosciowywac sie "siła" jaka posiadam ![]()
![]() |
#17 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
2.idzcie na sneak atacckiem zabic jakiegos ,,szweda", 3.obierzcie sobie jakas taktyke, 4.zacznijcie cos robic, a nie stac w depo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Imię: Niusiek
Świat: Harmonia
Poziom: 69
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 5
|
![]() Tak, czego jeszcze ? Może zrobić jeszcze każdy pvp enforced na non pvp a każde pvp na non pvp też -.-
Sam zmień świat PAndoria ma nawet nazwe PA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze jeden temat STOP PK i dostane na głowe chyba ![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Świat: Pandoria
|
![]() Idiotyczny temat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Imię: Pandorian Technomancer
Gildia: Wariorrs Team
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
|
![]() Cytuj:
do PK owania jest serwer PVP Enforced. Tam mozesz pekowac do woli.
![]() |