![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szukam mmorpg do 100 megbaytów dosyc ladna grafika w czasach jak tibia i klimacie jak tibia(wiecie o czym mówie) lub moze byc na stronach bez/z grafiki/ą mi obojetnie na silniku Vallhreu gry moga tez byc ale fajne i nowo zalozone
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Tibia pod względem zarówno grafiki jak i mechaniki jest niepowtarzalna (dlatego boli mnie nadmierna komercja :/), bo na przykład w innych MMORPGach expowiska to połacie terenu na których respią się potwory. W tibii jest inaczej. No ale do rzeczy:
MMORPG poniżej 100mb (które znam) = Eternal Lands, Runescape... No więcej sobie nie przypominam. Większość naprawdę dobrych MMORPGów ma większy rozmiar, np.: KAL Online (polecam) Knight Online (j.w.) World of Warcraft (płatne...) Lineage II Maple Story Ragnarok Online Ultima Online (polecam!) Można tak wymieniać długo, ale mija się to z celem. Zaznaczam tylko, że mało jest MMORPG (dobrych) o rozmiarze poniżej 100 megabAJTÓW. A tekstowe? Vallheru, Ogame, *********, Imperium, RedDragon itp. edit: *********? Przecież wyraźnie napisałem *********! Czyżby cenzura? :/
Ostatnio edytowany przez .Matrik. - 11-03-2007 o 20:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: NOBBSTAYER
Profesja: Rookstayer
Poziom mag.: 0~
|
![]() Guild Wars<polecam ale trzeba sobie kupic najpierw te gre ale nie ma abonamętu>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: Lucera
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lucera
|
![]() tak jak 2 posty temu ktos napisal Kalonline, gram w te gre juz ponad pol roku i naprawde ja polecam, jest kilka stronek o tej grze wiec poszukaj w google
![]() ![]() ![]()
"Pomyśl czasami o cierpieniu, którego wolisz nie widzieć." ( Albert Schweitzer ) http://www.fasole.pl/default.asp?id=11162 zbieraj fasole i wymieniaj je na nagrody ( sms, doładowania ...), nie martw się link bez wirów ![]() www.naturalnie.ovh.org strona o medycynie naturalnej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Wolbrom
![]() |
![]() Gry zajmujące znacznie więcej niż 100 mb ale warte według mnie szczególnego polecenia to:
-SilkRoad Online - Polska największa stronka o tej grze, Oficjalna strona -FlyFF - Oficjalna stroka |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() @up
Grałem w SilkRoad, na początku myślałem, że ta gra jest extra, niestety, lagi mnie odrzuciły ;/ Pokaz slajdów normalnie ;/ @topic Lol wszyscy jak zwykle szukają bezpłatnych, a takie to jednym słowem GÓWNA. Wystarczy spojrzeć na Tibię. Nawet durnej animacji, że atakuje mieczem/łukiem(itp)(znaczy sie że macha tą ręką z mieczem)... Bezpłatnych nie polecam, a jeżeli cię nie stać na płatne(przepraszam za szczerość, taki już jestem ![]() Polecam Guild Wars(kupujesz grę za 80zł, potem już nie płacisz abonamentu miesięcznego), albo ewentualnie World of Warcraft(kupujesz grę za 100zł i jeszcze co miesiąc płacisz ok. 60zł ;/) A i TIBIA NIE MA KLIMATU!! Chyba że szukasz gry, gdzie je*bią się w miastach i ciągle n00by gadają "elow siom hodzmy nba chanda plxplxplx!!!!!111111111`112`12!" "free it@nbz bl;xx!! ;<"... To wtedy polecam samą Tibię, jeżeli takie coś cię kręci/sam jesteś takim n00bkiem... Ostatnio edytowany przez Lord Wardi - 12-03-2007 o 08:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() rl mmorpg.
Zajebiste, za darmo, i w cholere realistyczne, mówię Ci. Czasem jest całkiem zajebiaste, czasem smutne i żałosne. Najważniejsze, nie ma dużych wymagań sprzętowych, na sprzęcie typu 5 zmysłów, cztery kończyny, dwie patrzałki i narządy płciowe działa świetnie. Bezpłatna - wystarczy wyjść tam tam tam. Tam za okno, tak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Cytuj:
Poza tym zalecam zajrzeć do przyklejonych tematów - katalog normalnie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Z KALem jest taki problem, że szybko się nudzi (mnie), choć z początku jest zajebiście. A Tibia, drogi Wardi MA klimat, jednak jak mówisz niszczony przez wszystkich idiotów... Byłoby spoko i klimatycznie gdyby nie oni :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: Lucera
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lucera
|
![]() mowicie ze Kal sie nudzi... ta gra zaczyna sie na powaznie od 50 lvl kiedy to zaczynasz sie liczyc na wojnach ( no nie mowiec juz o osobach 60+
![]()
"Pomyśl czasami o cierpieniu, którego wolisz nie widzieć." ( Albert Schweitzer ) http://www.fasole.pl/default.asp?id=11162 zbieraj fasole i wymieniaj je na nagrody ( sms, doładowania ...), nie martw się link bez wirów ![]() www.naturalnie.ovh.org strona o medycynie naturalnej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() Nie sądze abyś znalazł grę do 100mb, która by ci się spodobała. Z gier powyżej 100mb polecam:
-SilkRoad (ładna grafika) -Knight Online (trudno sie wbic, dużo ludzi) -MapleStory (2D jak w mario ![]() -Risk Your Life 2 (grafika średnia, super PvP, fajne skille) -Legend of Ares (średnia grafika, średnie skille) Teraz chyba sie skuszę ściągnąc FlyFF albo GoonZu czy jak to tam sie pisze i zastanawiam się nad kupnem Guild Wars. Mam troche floty ale musze wybrac czy GW czy Cs:Source. Możesz poszukac na forum w przyklejonych ale nie sądze czy by coś tam było ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: We Włocławku
![]() |
![]() Polecam Ci Dofusa- gra darmowa , ładna (choć troche cukierkowa) grafa fajne, ciekawe itemy, Turówka (ale za to trzeba myśleć) 12 Klas/Ras do wyboru (ale jedna dla Płatnego konta) , Konto płatne Dość tanie 20 zeta za miecha,
Polecam server Rushu , sam na nim gram i prawie zawsze się można wbić, instalka akurat 100 mb Plusy opisałem wyżej, ale Gra ma kilka minusów: -Mały Teren Dla Darmowego Konta -Facc może dojść tylko do 45 lvl-a ale to nie tak szybko jednak ![]() -Niektóre itemy mają wymagania np. 33 lvl , Siła powyżej 14 itp. (ale przynajmniej nie spotkasz 1 lvl z super setem) I to chyba tyle Jak zaczniesz grać to wbij na moje forum (patrz podpis), zapraszaj kolegów na nie Zapraszam na nie wszystkich! (pomóżcie się rozkręcić) Ostatnio edytowany przez Aqua Mador - 18-03-2007 o 20:24. |
![]() |
![]() |