|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Cze, w Tibii jestem znany jako Marchewaa (prosze nie mylić z dziewczyną) i obecnie mam 13 lat. Nudziło mi się więc postanowiłem se zrobić 4 bronie i 1 tarcze (wszystkie kiepskie, ale ...) z wymyślonymi opisami. Dobra oto one:
Angel Spear Atak:30 Ilu ręczna: 1 ręczna Waga: 10 oz Broń wykorzystywana przez rase Angel czyli tak zwanych Aniołów. Naprawde niesą oni aniołami tylko umagicznionymi wojownikami. Co do Angel Spear to jest to broń wręcz podstawowa o kiepskim ataku lecz troche lepsza od zwykłego Spear'a. Snake Bow Atak:- Ilu ręczna: 2 ręczna Waga: 28 oz Snake Bow to łuk wykorzystywany przez Saurian Archer z rasy ludzi jaszczurów. Robią go z węży i używają do niego zatrutych strzał. To jeden z ich staroplemiennych wynalazków. Cactus Mace Atak: 15 Obrona: 14 Waga: 20 oz Następna staroplemienna broń Saurianów, tym razem wykorzystywana przez Pancer Saurian. Łączy ona w sobie małą siłe i niewielką wage co bardzo sprzyja Saurianom. Steel Club Atak: 19 Obrona: 15 Waga: 84 oz Ta stalowa pałka była wykorzystywana przez wiele lat i ras. Niewiadomo kto ją stworzył i gdzie. Mimo to jest to dość przydatna broń dla mało doswiadczonych podróżników. Tortoise Shield Obrona:18 Waga: 37 oz Typowo prymitywna i dość lekka tarcza Pancer Saurian zrobiona ze skorupy zółwia morskiego. Ta tarcza ostatecznie dowodzi że pancerne jednostki Saurianów są najmiej opancerzone ze wszystkich możliwych. Mimo to dla początkującego gracza może być. LOL Naprawde mi się nudzi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Pomijając fakt, że można to dać w tagi [img], nic nie działa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Mi też nic nie wyskakuje. Linki są do dupy
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() Czemu nie daleś tego w tagach ? [img][/img] <- polecam ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Boże, jak widze poraz enty "Moje glupie grafiki" "wiem ze slabe" to mi sie żygac chce... Skoro wiesz, że nie sa dobra postaraj sie o lepsze, a tych tu nie umieszczaj!!