|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2004
![]() |
![]() Mam malutkie pytanko.Ostatnio z kumplem natrafilem na 1 stalkera(zostalo nam 10HP
![]() 1)Czy na samym poczatku(gdy nie jest jeszcze niewidzialny jest na okienku'Battle'????? 2)Czy mozna mu szybko z SD walnac jak ma sie rewleks???? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Wystarczy użyć naprzykład GFB na chwilę się pojawi i wtedy go dopaść. Naprzykład SD tak jak wspomniałeś.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() Zależy jaki masz lvl bo dobrym sorcom wystarcza tylko jeden strzal gfb
![]() ![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Moja historia wchodzę se na wieżę(nieważne gdzie) ghoule otem dsy i potem ghoule i dsy to żeby zmieśc ghoule użyłem gfb i gdym zdecydował się użyć do tego celu hmm nie wiem czy bym żył głupim farem bo na samym końcu gfb zahitowałem dwa stalkery także fart jakich mało bo normalnie zniszczyłbym ghoule i zabrał się za dsy ale ja mam farta ale zauważyłem że stalker pojawił mi się dosłownie na czas wybuchu gfb(czyli jakas sekunda) więc mi się zdaje że go można tylko z bronie obszrowych rozwalić
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jagger the fourth
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
![]() |
![]() Stalker ma zwyczaj odpalac niewidzialnosc od razu po tym jak jakis gracz wkroczy w pole jego wzroku, w czasie walki puszcza taka niewidzialnosc srednio co 3 sekundy, wiec u knightow jest tak, ze najpierw odkyrwamy go gfbem, a pozniej jak najszybciej dobijamy z broni ( najlepiej dwurecznej ).
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Bogatynia
|
![]() Tak samo jak ja raz bylem na stalkerach kolo thais wchodze do dziury a tu cos mnie bije i wysysa zycie wiec odrazu zajarzylem ze to stalker no to ucieklem bo nie mialem gfb ani fb
![]() ![]()