Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 14-05-2006, 13:06   #1
Diabel Marcin
Użytkownik Forum

Diabel Marcin's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Śląsk

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 70+
Domyślny Konkursowy problem :)

Jak wszystkim wiadomo serwis Tibia.pl dziennie sprzedaje bardzo duzo PACCOW. Pewna czesc pieniedzy idzie na konkursy (Tak przynajmniej pisał admin Tibia.pl). W tym problem, ze konkursów jest bardzo mało. Gdzie w takim razie dokładnie idzie część zarobionych pieniędzy? Może do kieszeni kochanego Dr. Omadera??

Prosiłbym o nie bluzganie mnie. Bardzo mi pasuje Tibia.pl ale chcialbym wiedziec wiecej

Pozdro dla całego zespołu Tibia.pl Robicie wspaniałą robotę!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-05-2006, 14:07   #2
Rethfing on Aldora
Użytkownik Forum

Rethfing on Aldora's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Knurów

Rethfing on Aldora ma numer GG 2007389 Send a message via Skype™ to Rethfing on Aldora
Domyślny

Wątpie, żeby dziennie nawet 2 osoby kupiły PACCa. Myślę, że na miesiąc kupi może z 10-15 osób. Nie zapomnij, że przecież PACC kosztuje te 90~ zł, więc do kieszeni Droma trafia kilka złotych z każdego PACCa, a trzeba przecież opłacić serwer. Poza tym co za nagrody byś chciał? Pacc na te 3 miesiące kosztuje 90zł, więc Drom żeby uzbierać na jednego konkursowego musi sprzedać wcześniej kilkadziesiąt pacców.
Rethfing on Aldora jest offline  
stary 14-05-2006, 14:11   #3
MayGyver
eX Moderator

MayGyver's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza

Domyślny

a co was obchodzi co firma robi z funduszami?

jesli drom funduje nagrody to tylko i wylacznie z wlasnej dobrej woli
drom nie ma zadnego obowiazku przekazywania jakichkolwiek pieniedzy na nagrody, a na co jest przeznaczana pozostala czesc niech cie nie interesuje, bo to po prostu nie twoja sprawa

to tak jakbym ja zapytal na co twoi rodzice przeznaczaja wszystkie zarobione pieniadze

firma drom jest firma prywatna, a nie publiczna - wlascicielem jest drom, a nie serwis tibia.pl

chyba jasno wyjasnilem

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania