|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2004
![]() |
![]() ... zeby Tibia stala sie bardziej klimatyczna gra. Zeby np: kiedy wchodzimy do miesnego nie mowic: "HI, 2 ham, yes", tylko " Hello, sir, Can i Buy 2 ham" etc. To byB tylko przyklad. Ja osobiscie mam dosc ;],;[,;* etc.
Re: down Mozliwe, ale i tak bym wolal zeby to byla bardziej klimatyczna gra, niech przynajmniej ja tworza osby ktore umieja gadac po angielsku. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Łódź
![]() ![]() |
![]() Wiesz cipsoft chciał uprościć na maxa kwestje rozmowy z NPC.
Jak ktoś niezna angielskiego to mu jest wygodniej nauczyć się pare słów: hi, buy, sell .... Zwróć uwage że 3\4 osób które piszą na kanale trade też nie piszą poprawną angliszczyzną np: I sell bp hmm itp. Wszystko jest tak uproszczaona aby dało się zrozumieć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2004
|
![]() Br: oi
Br: hi MeatSeller: Nice to meet you, want buy something? Br: ham Br: ham Br: ham Br: ??? Tak to by wyglądalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Nikt nie broni wypowiadac sie do npcow kwieciscie
![]() Nie ma roznicy czy powiesz "Can I have 2 meats, please?", czy "hi meat yes"x20. Kiedys, raz, gadalem sobie z wyrocznia w stylu: "Hello, wise one." "My desire is to be a mighty sorcerer." "Venore is the town in which I want to live." "Yes, it is my will." itd. Nie jest to zbyt wygodne, ale czego sie nie robi dla klimatu ![]() |
![]() |