Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 24-02-2006, 04:54   #1
Bauerek
Użytkownik Forum

Bauerek's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oves
Świat: Saphira
Poziom: 8
Skille: xx/xx
Smutny Rook

No i znow świat zmienilem chcialem podziękować wszystkim z Sapiry za pomoc. Przechodząc juz do tematu na roku co sie dzieje to jest tragedia...
Jak bedziesz mial/miala 100 expa na godzine to gratuluje naprawde bedzie dobrze. Do tego każdy każdemu zabiera wszystko i wszystkich. Jest tragedia jeszcze jak FACC wpuscili to jest jeszcze gorzej. Do tego co chwile jak to nooby przezywaja sie nawzajem jeden z nawet chcial zabić gracza cytuje ,,Zabije cie tylko nie wiem jak to sie jeszcze robi" wiec tak jest uwazam ze FACC jeszcze wejsc nie powinni albo przynjamnniej powinni blokade jakaś zrobic. Wczoraj na roku bylo ponad 150 osob no to sory ale to chyba lekka przesada.Clipsoft powinien coś z tym zrobić bo jak tak dalej pójdzie bedzie cięzko...heh;/
Bauerek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-02-2006, 11:11   #2
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

czego się spodziewać po nowych serwerach, gdzie setka osób ochoczo z krzykiem 'przejmujemy serwer' wkracza do akcji, noobki ewakuują się tam w poszukiwaniu ziemi obiecanej a ci, co mieli nieprzyjemność zacząć w otoczeniu noobków i jeszcze nie grzeszą rozumkiem przejmują ich nawyki i dalej nie grzeszą rozumkiem stając się nowym pokoleniem noobów
przytłoczona pozytywna część społeczności zaś stara się jak najszybciej wyjść z rook'a, by poczuć chwilę wolności i spokoju, z dala od noobków i zdobyć jak najszybciej te lvl'e/skille/equipment aby móc potem, jak taki noobek wyjdzie z rooka, bezpiecznie ochronić się przed nim i zaprosić go tam z powrotem
a Facc ma określoną ilość czasu, więc co by nie było, to czas Pacc mieli na zabezpieczenie się przed nimi.. wszak niesprawiedliwością byłoby zbyt długie ich przytrzymywanie jeśli ktoś jest dobrym graczem, tyle że woli grać sobie za darmo
tak więc life is so brutal.. nigdy nikomu się nie dogodzi..

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-02-2006, 11:54   #3
Tallur
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bauerek
No i znow świat zmienilem chcialem podziękować wszystkim z Sapiry za pomoc. Przechodząc juz do tematu na roku co sie dzieje to jest tragedia...
Jak bedziesz mial/miala 100 expa na godzine to gratuluje naprawde bedzie dobrze. Do tego każdy każdemu zabiera wszystko i wszystkich. Jest tragedia jeszcze jak FACC wpuscili to jest jeszcze gorzej. Do tego co chwile jak to nooby przezywaja sie nawzajem jeden z nawet chcial zabić gracza cytuje ,,Zabije cie tylko nie wiem jak to sie jeszcze robi" wiec tak jest uwazam ze FACC jeszcze wejsc nie powinni albo przynjamnniej powinni blokade jakaś zrobic. Wczoraj na roku bylo ponad 150 osob no to sory ale to chyba lekka przesada.Clipsoft powinien coś z tym zrobić bo jak tak dalej pójdzie bedzie cięzko...heh;/
NOOB KOLEJNY NIEPOTRZEBNY TOPIC!!
  Odpowiedz z Cytatem
stary 24-02-2006, 12:11   #4
Markizek666
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Eeemm... Kazz??

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: LOL?
Świat: Silvera
Poziom: 29
Skille: 21/23
Poziom mag.: 35
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tallur
NOOB KOLEJNY NIEPOTRZEBNY TOPIC!!
Wiesz co, żalosny jestes..... -.-

No coz kazdy nowy serwer tak ma, nie bende wiecej pisal bo Taube juz napisala

Jestem super i bende jeszcze lepszym
Lecz pewnie znowu zabije mnie jakiś i dostanie i wyjdzie na
Markizek666 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-02-2006, 10:19   #5
Bauerek
Użytkownik Forum

Bauerek's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oves
Świat: Saphira
Poziom: 8
Skille: xx/xx
Domyślny

Cholera wyszedłem dopiero z roku przeje...ne nie ma gdzie expic wyzsze lvl sa wszedzie heh bedzie ciezko ale damy rade;p
Bauerek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-06-2006, 13:51   #6
Master of skarpeta
Użytkownik forum

Master of skarpeta's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2006

Profesja: Druid
Świat: Isara
Poziom: 18
Skille: 21
Poziom mag.: 17
Cool lol

ja też gram na Kelterze i mam 6lvl rook i wiem co się tam dzieje
ale to jest w końcu nowy serwer
a propo expienia na rooku, to trzeba znać expowiska z małą ilością ludzi
na szczurach jest dosc malo osob a szybciej sie expi niż na trollach ponieważ trolle są wybijane masowo przez graczy

Trolle powinny być pod ochroną!!!

i w ogóle niewiem poco otwarłeś nowy, niepotrzebny, zaśmiecający forum temat o problemach na Kelterze
niechcesz to niegraj na Kelterze przynajmniej o jednego nooba na srwerze mniej będzie
Master of skarpeta jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-06-2006, 15:20   #7
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bauerek

Who care ?
Miltoner jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-06-2006, 18:56   #8
Hydro
Użytkownik Forum

Hydro's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2005

Profesja: Sorcerer
Gildia: rock
Świat: Arcania
Poziom: 26
Skille: po co?
Poziom mag.: 25
Domyślny

wiem o co ci chodzi zalozylem tam postac ponad 2 miesiace temu i bylo malo osob w 2 dni zrobilem 6 lvl ,a teraz expic sie nie da bo jakies nooby laza i wybijaja ci potworki zreszta nie ma miejsca expow
stary 09-06-2006, 12:30   #9
Scorpik
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 05 2006

Profesja: Knight
Gildia: Szukam
Świat: Shanera , Thais
Poziom: 13
Skille: 52/52
Poziom mag.: 2
Scorpik ma numer GG 7014404
Domyślny

Sczerze to Keltera mi się bardzo podoba , bo nie gram już na rooku, ale wychodzę z rooka w 2 dni ... wiadomo kradną, jak to nooby, ale na mainie jest spoko... tylko że sporo pk. Pozdro Scorpio the Knight.
Scorpik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania