|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oves
Świat: Saphira
Poziom: 8
Skille: xx/xx
|
![]() No i znow świat zmienilem chcialem podziękować wszystkim z Sapiry za pomoc. Przechodząc juz do tematu na roku co sie dzieje to jest tragedia...
Jak bedziesz mial/miala 100 expa na godzine to gratuluje naprawde bedzie dobrze. Do tego każdy każdemu zabiera wszystko i wszystkich. Jest tragedia jeszcze jak FACC wpuscili to jest jeszcze gorzej. Do tego co chwile jak to nooby przezywaja sie nawzajem jeden z nawet chcial zabić gracza cytuje ,,Zabije cie tylko nie wiem jak to sie jeszcze robi" wiec tak jest uwazam ze FACC jeszcze wejsc nie powinni albo przynjamnniej powinni blokade jakaś zrobic. Wczoraj na roku bylo ponad 150 osob no to sory ale to chyba lekka przesada.Clipsoft powinien coś z tym zrobić bo jak tak dalej pójdzie bedzie cięzko...heh;/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() czego się spodziewać po nowych serwerach, gdzie setka osób ochoczo z krzykiem 'przejmujemy serwer' wkracza do akcji, noobki ewakuują się tam w poszukiwaniu ziemi obiecanej a ci, co mieli nieprzyjemność zacząć w otoczeniu noobków i jeszcze nie grzeszą rozumkiem przejmują ich nawyki i dalej nie grzeszą rozumkiem
![]() przytłoczona pozytywna część społeczności zaś stara się jak najszybciej wyjść z rook'a, by poczuć chwilę wolności i spokoju, z dala od noobków i zdobyć jak najszybciej te lvl'e/skille/equipment aby móc potem, jak taki noobek wyjdzie z rooka, bezpiecznie ochronić się przed nim i zaprosić go tam z powrotem ![]() a Facc ma określoną ilość czasu, więc co by nie było, to czas Pacc mieli na zabezpieczenie się przed nimi.. wszak niesprawiedliwością byłoby zbyt długie ich przytrzymywanie jeśli ktoś jest dobrym graczem, tyle że woli grać sobie za darmo ![]() tak więc life is so brutal.. nigdy nikomu się nie dogodzi.. d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Eeemm... Kazz??
Stan: Aktywny gracz
Imię: Straznik Gaju ^^
Profesja: Sorcerer
Gildia: LOL?
Świat: Silvera
Poziom: 29
Skille: 21/23
Poziom mag.: 35
|
![]() Cytuj:
No coz kazdy nowy serwer tak ma, nie bende wiecej pisal bo Taube juz napisala ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Imię: Master of skarpeta
Profesja: Druid
Świat: Isara
Poziom: 18
Skille: 21
Poziom mag.: 17
|
![]() ja też gram na Kelterze i mam 6lvl rook i wiem co się tam dzieje
ale to jest w końcu nowy serwer a propo expienia na rooku, to trzeba znać expowiska z małą ilością ludzi na szczurach jest dosc malo osob a szybciej sie expi niż na trollach ponieważ trolle są wybijane masowo przez graczy Trolle powinny być pod ochroną!!! i w ogóle niewiem poco otwarłeś nowy, niepotrzebny, zaśmiecający forum temat o problemach na Kelterze niechcesz to niegraj na Kelterze przynajmniej o jednego nooba na srwerze mniej będzie |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Cytuj:
Who care ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Imię: Fimmyr Zeron
Profesja: Sorcerer
Gildia: rock
Świat: Arcania
Poziom: 26
Skille: po co?
Poziom mag.: 25
|
![]() wiem o co ci chodzi zalozylem tam postac ponad 2 miesiace temu i bylo malo osob w 2 dni zrobilem 6 lvl ,a teraz expic sie nie da bo jakies nooby laza i wybijaja ci potworki zreszta nie ma miejsca expow
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Imię: Arcon Necro Master
Profesja: Knight
Gildia: Szukam
Świat: Shanera , Thais
Poziom: 13
Skille: 52/52
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Sczerze to Keltera mi się bardzo podoba , bo nie gram już na rooku, ale wychodzę z rooka w 2 dni ... wiadomo kradną, jak to nooby, ale na mainie jest spoko... tylko że sporo pk. Pozdro Scorpio the Knight.
|
![]() |
![]() |