|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Filmik stary, ale takich noobow się powinno wybijać
![]() http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6854 Żal się robi... n/c P.S. Filmik nie jest mój, przewińcie do 28 minuty. P.S.2 : Dziś mój 2 owner shackował moją postać na Galanie więc już s*am na tą grę ![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Upierz - 15-05-2006 o 23:40. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Debilizm -.- 100 + lvle leja takiego lvlka... OMG! :|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() o boze co za PA... nie wiem po ile dragon shield u Ciebie chodzi ale oni wywalili w ciebie z sd mniej wiecej rownowartosc d shielda ... taka mała rada na przyszłosc kup sobie u jakiegos mastera runkę m walla sam mam i kilka razy mi zycie uratowala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltkeeper
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fatal Illusion
Świat: Astera
Poziom: 41
Skille: loading
Poziom mag.: ~~
|
![]() Hmmm.... no więc piszę oglądając filmik bo widze, że dużo tego będzie ;p
1. też mnie irytują zachowania br/swe, czasem i pl ale te twoje trzecie zdanie (zaraz po 2x exura gran) nie jest na miejscu... 2. tak samo jeśli chodzi o tekst "ciekawektury *** mi cyce zabija" ... 3. conajmniej Light Hack jak i nie jakiś bot.... 4. nie wiem co to za nooby z high lvl'ami... wielki żal.. wzieli d-shield i poszli... omg... Wiem, że filmik nie twój ale te słowa przytaczam do autora... ![]() Pozdro!
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elder Druid
Gildia: Czerwona Armia Widzew
Świat: Arcania
Poziom: 40
Skille: -/-
Poziom mag.: 45
|
![]() Boże to było żałosne. Poza tym w takich sytuacjach nigdy sie nie oddaje żadnych itemów bo i tak cie zabiją. Koleś był frajerem i tak by go nie zabili oboje mieli rsy dostali by prawdopodbnie bana i dlatego go nie zabili. Nie potrzebnie koleś im to oddał. :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: High Guard
Świat: Secura
|
![]() Ehhh, szkoda słów na takich idiotów jak oni... To są pewnie jakies lamusy które kase zdobyły na biciu 30 lvl... A do jakiegoś 100 + lvl to by nie podskoczyli... Żałosny przykład PA...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Ja na miejscu bohatera filmiku nie oddawalbym dragon shielda im tylko dalbym exita mowiac zeby poczekali chwile. A oni by mnie wtedy i tak nie zabili, bo jak juz wyzej ktos napisal mieli rsy i na pewno nie zalezaloby im na banie, a poza tym nie oplacaloby im sie zabijac. A poza tym w takich sytuacjach nie nalezy oddawac nigdy itemow bo i tak cie moga zabic.
Ostatnio edytowany przez konewa13. - 13-05-2006 o 14:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2005
Lokacja: BIaŁyStOK
![]() |
![]() Nie potrzebnie dałeś d shielda bo i tak by ciebie nie zajebali trzeba było stać na red hp i by nie bili nawet sie pytali ile masz hp po to żeby wiedzieć czy ciebie nie zabija przez przypadek i niedostaną bana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Żal dupe ściska kurwa nie rozumiem takie lvle i 31 chca zajebac -.- to sie tak nazywa "najs nUUps"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Hyhy widziałem ten filmik już wcześniej. Na galanie takie akcje to chleb powszedni. Z Kardearem miałem kilka przebojów idziesz sobie a tu raptem zaczyna cię nawalać nie wiadomo czemu za co i dlaczego ot tak po prostu żeby parę boltów zmarnować (ja lvl40 sorc). To innym razem zazek z malokim pod depo w venore szaleli i atakowali wszystkich ot tak 4fun. Ten serwer jest bardzo specyficzny ponieważ nie ma "rotacji" elity rządzącej. Patsi rządzą tam już dosyć długi czas i po prostu w głowach się im poprzewracało (oni to z nudów i dla zabawy robią) i najzabawniejsza rzecz oni nazywaja to PK
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2006
|
![]() Frajer jak ich wiele :
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Wawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bonesrwij
Profesja: Elite Knight
Świat: [Pa]ndoria -.^
Poziom: 62+
Skille: 82/80+
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() To ne sa zadne swe
Kardear to walijczyk a tamten drugi to Wenezuelczyk PA na Galanie jest powszechne od dawno to wiadomo Trzeba albo lizac dupe albo miec duzo kumpli inaczej konczysz jak teraz... Rozbawilo mnie NO PLX hahahah mialem niezla pompe ale Kardear to Kardear Greets Urs Rave~ |
![]() |
![]() |