![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Planuję w bliskiej przyszłości nagrywać filmy z wszystkiego co robię i umieszczać je tu. Niestety przez Tibicam mam lagi i jednak nie będę mógł kręcić każdej sekundy.
![]() Here we go! 1. Grobowiec za teleportem - Bagna (parter): 33k exp/40 min http://rapidshare.de/files/20362188/...Bagna.rec.html 2. Ancient Scaraby na gorąco: 10k exp/10 min http://rapidshare.de/files/20365493/...arabs.rec.html 3.Drefia - "Pentagram" & Vamp Hell (All vis style :S) 25k exp/35 min http://rapidshare.de/files/20606581/...apent.rec.html Ostatnio edytowany przez WielkiSorc - 16-05-2006 o 18:25. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2006
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mitu'so
Profesja: Elder Druid
Gildia: Project Mayhem
Świat: Thoria
Poziom: 71
Skille: 22/26
Poziom mag.: 53
|
![]() Widze ze mój styl tomba
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: kOmpUter
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 73+
|
![]() Ehm kiedy bedzie cos nowego??....
Ostatnio edytowany przez Przybitek - 18-05-2006 o 21:37. Powód: Edytujemy posty! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny gracz
Imię: Haos
Profesja: Sorcerer
Świat: Iridia
|
![]() poprostu chcesz być taki jak Cichy... ;/
liczysz że przykleją Twój temat i będzie tam 100 niesamowitych filmików, zaczną Cię szanować czy co? moim zdaniem się przeliczysz ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() On chce być jak Cichy?
Musze powiedzieć że już tymi 2 filmami przebil Cichego :> Oczywiście filmy wielkiego mappera były ciekawe ale 45 lvl na ASach i tombie za coinem który się tam nie kompromituje brakiem PvM to już nowa jakość! Btw. Mogłbyś nakręcić film z Pentagram Roomu pod Drefią? Podobno jest tam ładny exp [mumie/DSy/ghule] i kasa się zwraca ale mój sorc jest chwilowo zablokowany w bardzo nieprzyjemnym miejscu i nie mogę tam iść sam >.< Pentagram room =/= Necro Quest Mam na myśli te korytarze pod Necro Questem które układają się w pentagram ![]() Ostatnio edytowany przez hide - 16-05-2006 o 13:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
@hide Bardzo słabo tam jest, chyba, że masz 60 lvl to możesz czyścić Necro Quest i wtedy już jest fajnie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltkeeper
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fatal Illusion
Świat: Astera
Poziom: 41
Skille: loading
Poziom mag.: ~~
|
![]() Nie wiem co wy macie do Cichego i WielkiegoSorca skoro jeden pokazuje mapke (Cichy), zwiedza terenu odkrywając dla oglądających mapke a drugi (WielkiSorc) pokazuje jak se expi... to co on chce, planuje zostawcie dla niego i popatrzcie na siebie... Nie mam zamiaru się kłócić więc przystąpię do oceniania filmów:
1. Drefia - "Pentagram" & Vamp Hell *Komentarze : Ciekawy exp i miejsce, nie widziałem go jeszcze... może być ;p *Ocena : 8/10 2. Ancient Scaraby *Komentarze : Tak samo jak u góry, fajny exp no ale te twoje filmy coś krótkie są ;p *Ocena : 7/10 3. Grobowiec za teleportem - Bagna *Komentarze : I znowu to samo ;p *Ocena : 7/10 Pozdro!
FTW !! Ostatnio edytowany przez Skym4N - 16-05-2006 o 19:33. |
![]() |
![]() |