![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
|
![]() Witam !!
To mój pierwszy DL jaki bloknełem a zarazem najlepszy potwór ![]() Za niedługo blokne hydrę, ale przejdzmy do rzeczy. Film pokazany z perspektywy blockera: http://rapidshare.de/files/20327170/..._i_ja.rec.html shotera: http://rapidshare.de/files/20627181/Dl_hunt.rec.html Ostatnio edytowany przez bombek - 18-05-2006 o 18:34. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Ładne to, tylko troche uhów zeszło :s
Skilli się nie czepiam, bo sam mam do dupy. http://img306.imageshack.us/my.php?image=dl0qb.jpg Na przyszłośc - stajesz tutaj i skupiasz się już tylko na uhaniu się. Nie musisz ciągle przechodzić by stać na skos ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() 1. Stanie na wprost draga - żal.pl.
2. Skille - żal.pl. 3. Ortografia - żal.pl. 4. Połączenie internetowe - żal.pl. 5. Loot - żal.pl. Ogólnie rzecz biorąc - żal.pl. I mówię to z czystym sumieniem bo mój 1st hunt łącznie z DLami na tej miejscówce wyglądał zupełnie inaczej pod każdym względem. Pozdrawiam.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Gratz... tego, że przeżyliście.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2 Skile <--- To dowodzi że można mieć słabe skile i dużo osiągnąć 3 Ortografia <---Nie za bardzo rozumiem ale nie ważne Garino może przecież pisać o księżycach nawet 4 Połączenie internetowe <--- wiem, że cienkie ale to nie moja wina właśnie dlatego jak mi się pacc skończy odchodze na emeryture 5 Loot <---- Jak byś nie miał się do czego przyczepić. Nie moja wina, że mi nie wypadło a komuś wypadło. Pozdro for all ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
ale skile to rzeczywiscie sux ![]() najlepszy tekst: ,,Ronald de'Mage: CZESC MALUTKI DABUSIU =)'' xDDDD gz dl'a @Garino Ardielowan: omg, mala literowka... i co ma ortografia wspolnego z lv? i gdzie jest moj temat o dragach -.-"
Kiedys Royal Blon, dzisiaj Plotek ![]() Ostatnio edytowany przez szymon287 - 14-05-2006 o 13:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten tekst był spoko
![]() ![]() ![]() Ale dowodzi też że ronald jest moim prwadziwym Pro a nie jakimś tam dopiskiem jak to u niektórych graczy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
~Signed. -edit- Cytuj:
![]() Pozdro. BTW. Lepiej idź popatrzeć swój topic o expieniu na dragach, gdzie - dzięki Twojej ortografii - wątpię czy ty naprawdę tę swoją postać robiłeś od zera.
Retired... Przepraszam wszystkich, jeśli kiedyś Was uraziłem, to już koniec. Ostatnio edytowany przez Garino Ardielowan - 14-05-2006 o 12:56. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Szczerze mowiac to mi na 24 lvl'u mniej uh zchodzi na dragu. A jestem ja i moj kumpel drut na 19 lvl. Jednak ten film to troche zal.pl ale i tak gz dla was tego dl
![]() edit: Nie chce sie wkrecac ale jak juz to Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Bakuo - 14-05-2006 o 12:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up - dzięki za krytykę - już poprawiłem.
![]() Pozdro & rspct. ~signed.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Myślisz, że ja mojego chara "Maciek Dabek" robiłem od zera??
A ja ci powiem, że tak mogę nawet wymienić dowody; 1 Kto oprócz mnie dał by nick Maciek Dąbek?? 2 Świadczą o tym skile, ponieważ kiedys nie wiedziałem, że trzeba skilować i tylko expiłem teraz wiem, że trzeba skilowac i lekko skiluje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Zapewniam że macike robil postac od początu bo zaczelismy rgac w podobnym okresie a niskie skille ma dlakego ,że jka zaczynal grę nic o nije nie wieidzal więc nie skillowal dopiero potem zaczol grac nie noobsko! GRTAZ za to że zblokowales draga przy takich lagach o to wielki wyczyn ja nie umiem grac u nie go w domu bo zaraz padam xD
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
afffffffffffffffff |
|
![]() |
![]() |