|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Barlinek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Electro'Furion
Profesja: Druid
Gildia: Brak
Świat: Refugia
Poziom: 15
Skille: --/--
Poziom mag.: --
|
![]() Niedlugo bede sie wybieral z kumplami na dle na 45 lvl i skilami 70/70 czy zblokuje a jak tak to z czym >>??<< prosze o odpowiedz !!
PS moj podpis na dole to na innym knighcie !!
Druid Powah! ![]() Ostatnio edytowany przez Pelson - 25-04-2006 o 09:35. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Czerwieńsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wladczyni Mieczy
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Twój podpis na dole jest o innym knighcie, rozumiem, ale przecierz wynika z tego, że już blokowałes Dragon Lordy więc po co to pytanie? Myślę, że ten podpis to lipa
![]() ![]()
![]() |
#3 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Weź to co masz najlepsze poprostu, a amulet to radze brać Dragon Neclace miast Platinum Amuletu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2006
Imię: Nidimo
Świat: Saphira
Poziom: 23
Skille: -/-
Poziom mag.: 4
|
![]() @up racja lepiej Dragon Neclace niz p-ammy
Jezeli to ma byc twoj 1 dl to radzil bym isc ci na Dl Tower na d land kolo venore tam bedziesz mnial najlatwiej . Jak nabierzesz wprawy to smigaj juz na duble spawn ![]() ![]() P.S Eq to jak najlepsze chociaz nawet w V-shildem na full bloku mozesz isc hity z lapy w przypadku dl'a niesa az takie wielkie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Wg. mnie zblokujesz, jednak istnieje prawdopodobienstwo smierci. Na dlach liczy sie glownie hp a nie skille. C set i full def wystarcza zeby praktycznie nie obrywac z malee.
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. drag neclace sredni pomysl wg. mnie dl rzuci fb i bedzie ci odejmowac od ognia co 2 sekundki obrazenia a amulet sie zurzywac bedzie
![]() 2.co do eq na tym lvl przy tych skilach wielkiego znaczenia ono nie ma na wiezyczce na d lais z 40lvl z podstawowym eq (c amr k legs medusa cruz) blokowalem na lajcie jesli nie bedziesz mial peha/freeza/laga powinienes sobie dac rade byleby sie uhnal gdy bedziesz mmial mniej niz 400hp a gdy dl na red to mniej niz 500-550hp ~~pozdrawiam
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Up:ALe mniejsze pizdy dostanie z gfb itd.
Ja na 35lvl bloczylem z bs i demonka na full def z lapy malo wali gorsze ognie.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() @Do pana co woli p ammy.
Według mnie bardziej opłaca się jednak dragon necklace, bo Dragon Lord podczas jednej kolejki może wykonać tylko jeden atak z łapy, a z ognia potrafi uderzyć nawet trzy razy na turę. Dl z meele wali 0-100+ ( jednak przewaznie jest to ponizej 40 xD ), zaś fire wave + gfb + fb = 400 hp ( combos ponoć 700 hp chociaz na ile to jest prawdopodobne to nie wiem ![]() ~~Pozdro, MrSosOo=] |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo wam dziekuje
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Lokacja: Polska/Piła
![]() |
![]() No właśnie.Wsyzscy mówią o bloczeniu,a shooterów nikt pod uwage niewzią.Ja polecam wziąść 2 shooterów,żeby troche expa im weszło,albo nawet 3,jezeli liczysz sobie każdego uha.Shooterzy powinni miec lvl'e w granicy twojego.40 czy tam nawet 60
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Lokacja: Polska/Piła
![]() |
![]() Troche mnie nie zrozumiałeś.Wkońcu pytał się o bloczenie ,to chyba warto wsopmniec o ilości zużywanych uh i shooterach którzy zmniejszą tą ilość
![]() A Z lvl'ami chodziło mi oto dmg,choć skile są bardzo ważne,ale tu idzie też o hp.Jak dl będzie uciekał to combo mogą shooterzy dostać niezłe,a przeciez np 30 pall będzie miał trudności z "przyjęciem" combosa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() Lvl się liczy do dmg i skile się liczą jednak lvl ma znacznie mniejszy wpływ ( ale ma
![]() ![]() ~~Pozdro, MrSosOo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() U palka podstawa jest lv...ktory zwieksza dmg z hmm, bo gdybys mial liczyc na moc jego mlv to bys sie przeliczyl
![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Łęczna
Stan: Początkujący
Imię: Dreth Miath
Profesja: Rookstayer
Gildia: Green Brothers
Świat: Grimera
Poziom: 10+
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Na 3 szoterów nie opłaca się iść (za mało expa dla szoteró i nie będą chcieli iść) chyba że im fundiesz hmm/bolty i loot tylko twój. Ja ostanio byłem z 1 pallem (109rp) i na 55 lv traciłem na 1 dl'a 1-2uhy. Nie brałem p amulet czy d necralnce bo nosiłem aol'a
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2005
Lokacja: Płock
Stan: Na emeryturze
|
![]() Blokasz w best eq z tarczą (na upartego można z dwuręczną, ale na takim skilu się praktycznie nie wbijesz). Na shooterów najlepiej dwóch palków koło 40 lvla ze skilami 70+ (im wyższe tym lepiej). Najpierw wieża, jak się oswoisz z wielkim czerwonym to idziesz na double spawn i git
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 11 2005
|
![]() Cytuj:
Combo za 700 jest jak najbardziej mozliwe tak mój koelga 47 wtedybodajrze knight padl ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zmienilo sie troszke moje eq teraz mam crusader helmet crown armor knight legs demon shield i bright sword mam blokowac z bsem czy z gsem bo na innych poradnikach muwia ze z gsem
![]() ![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Blocz z bs.Ja na 63 lvl próbowałem dl z gsem bloknąć no i cóż mialem deda na 1 dlu, chociaz 1 dla bloczylem juz od 40lvl z tower shieldem,c-armem,k-legsami, bsem i crus helmet.Dla koniecznie blocz z bs+tarcza bo wydaje sie że dl powinien walić z ognia ale z melee też wali niezle hity w granicach do 80hp.Ja padłem bo dostałem niezłe combo jak dl miał reda.Więc kiedy dl ma juz reda to nie żałuj uhow tylko uhaj sie na koncu zielonego hp.
Gdy bloczyłem na 40lvl z bs+tarcza zeszło mi 4 uhow na dl(2 shooterzy) Na 63 lvlu bloczyłem z gs i zeszlo mi 6 uhow a dl nie padł tylko zabił mnie ![]()