|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() Szłam z koleżanką przez poh .....i nagle zobaczylismy jakis dol postanowilismy wejsc..weszlam po tzrech sekundach ona mnie ropneła...nic nie bylo szlismy dalej az nagle ona mnie ropnela ja zeszlam i krzyknelam zeby zchodzilam gdy zeszla zobaczylysmy ze nie ma wejscia do gory....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale przeciezsz wczesniejona mnie ropneła , czy ktos moze nas ropnac , czy nie może wszyscy mówią że nie można, jest tylko zejście na doł..... ![]() Czy jest szansa że nas ktoś uratuje...? Jeśli jest ktoś z titani plz uratujcie nas !!
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() Ja pare miechów tam wpadlem i musze was zmartwić - nie ma wyjścia chyba ze DD Quest
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() ![]() ![]() jest jakies wyjsciwe ??
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Jeśli nie masz 20lvl też jest teleport aby wyjść zaraz koło drzwi z questem. Poszukaj gdzieś dokładnej drogi jak wyjść bo bładzić Ci nie radzę kiedys też tam wlazłem dawno na 10lvl i mnie Berserker złapał. Więc albo znajdź mapkę z drogą dokładną albo licz na szczęście i spróbuj samemu wyjść co Ci się raczej nie uda.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |