|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Kiedy przeglądałem sobie stare posty na forum, to widziałem bardzo dużo postów moderatorów, w których luźno dyskutowali z użytkownikami, itp. W obecnych czasach wypowiadają się według mnie rzadko, najczęściej kasują, albo pomagają w rozmaitych FAQ. Ale żadnych "normalnych" postów, mało dyskusji. Czy Wy też macie takie wrażenie? Czasem ludzie lubią jak ktoś doświadczony (vide modek) ich poprze, albo zgani
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Bo mody nie maja obowiazku brania udzialu w dyskusjach. Chca to biora, nie chca to nie biora. Jak jest jakis do nabijania postow w ktorym nic nie wiadomo (np o spike swordzie) to po co ma sie mod wypowiadac?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Master Alucard
|
![]() Na forum jest mimo wszystko naprawde duzo pracy =| Kiedys forum nie mialo tyle uzytkownikow i moderator mogl poswiecic wiecej czasu na psianie, a mniej na czyszczenie forum. Dodajac do tego wszelkie projekty tibia.pl, nad ktorymi pracujemy wychodzi naprawde malo czasu na "luzne rozmowy". Nie zapominajcie takze o tym, ze moderatorzy tez maja swoje zycie prywatne i nie poswiecaja kazdej wolnej chwili na forum.
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 15-07-2006 o 18:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Więcej moderatorów need?
![]() Wypowiadają się jak mają coś do powiedzenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Co Wy na to zeby zrekrutowac modow tylko do luznych rozmow ;o?
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Modki są, kto chce ich widzieć ten widzi.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() LOL? Wy to na serio potraktowaliscie
![]() ![]() Ale to nie mialo byc smieszne... Moze takie ironiczne? @down Ty masz downa Ostatnio edytowany przez OnlyM(PL) - 15-07-2006 o 21:19. |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() Ia Bodragdofałem j śem sjmjeiem*****. Buahbuahbuahuhaha
***** - Dla nie kumatych: Ja potraktowalem i sie smieje. LOL! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Zwróć uwagę na to " ![]() Shin chyba mądrze powiedział, że powodem jest większa ilość użytkowników. A co z modami którzy prawie się już nie pojawiają? |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Do głuchołaz niedaleko ^^
Dromie! Zachacze do ciebie (oczywiście niby przypadkiem) jak wpadne odwiedzić Azvera, Matkusa i Oxa ![]() Jaki napój wolisz? @topic: Who cares? Kiedyś to forum miało klimat <wspomnienia do pytania gimliego o klimat na forum ![]() Stare czasy nie wrócą więc... Alleluja i do przodu ^^'
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 16-07-2006 o 01:00. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Up@ chyba tylko dla takich kobiet lekkich obyczajów xD
modki niemają czasu bo ludzie spammują bzdetami i takimi tematami jak twój bez obrazy ale poco takie cuś? mi sie podoba ten temat moze chociaz tu modki sobie poplotkuja xD Hail TWA |
![]() |
![]() |