|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: Susz
Stan: Niegrający
Imię: Dargor Ma'fess
Profesja: Knight
Świat: Eternia
|
![]() Witam !
Z wielką chęcią przyczyniłbym się do powstania grupy "Skazani na bluesa", która zrzeszała bym słuchaczy i fanów bluesowego grania. Szczególny nacisk skierowany by był na wspaniałą kapelę Dżem i Ryśka Riedla. Wiem, że w Polsce jest ogromna rzesza ludzi, którzy wielbią muzykę Ryśka i Dżemu. Chcesz aby taka grupa powstała na tym forum? Chciałbyś być jej członkiem? Jeśli tak to napisz tutaj coś od siebie. Im więcej chętnych tym większe szanse na powstanie tej grupy. /Z poważaniem "Skazany na bluesa" CaldO
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Jezeli szczegolny nacisk bylby skierowany na Dzem to mowie nie. Jest wiele lepszych kapel - chociazby zagranicznych niz slwany polski Dzem
![]()
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Powodzenia w tworzeniu grupy. Jednak jak się dorwie tutaj kilku użytkowników zawsze szukających dziury w całym, to nawet jakbyś miał przewagę głosów za grupą, to na jej powstanie nie licz.
Osobiście do tej grupy nic nie mam, tak jak do wszystkich innych na tym forum. Chociaż jakbym chciał mógłbym powypisywać kilka złośliwych przeciwskazań co do każdej grupy. Ale po co to robić?
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 17-04-2006 o 16:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Próbowac trzeba
![]() ja osobiście mam nadzieję, że znajdzie się wystarczająca liczba osób, a okoliczności bedą na tyle sprzyjające, że grupa zacznie funkcjonować ![]()
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
|
![]() Na tym forum to nie wypali, Cald.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Jak dla mnie dobry pomysł... choć b. trudno będzie to rozkręcić.
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Jestem na NIE! Dziekuje. Btw A gdzie sonda?
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Cytuj:
Jestem na tak, mimo to nie mam zamiaru byc w grupie-nie slucham tego typu muzyki.
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Ludzie, to nie jest tak/nie, tylko wyrażacie swoją opinie, czy grupa ma rację bytu czy jej nie ma i dlaczego. Sam nic nie mam, chętnie bym wstąpił, aby przybliżyć sobie dość słabo znany gatunek muzyki. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Myślałem, że będe wyróżniającym się członkiem a tu klops.. Topic: W sumie.. Powiedziałbym, że są od tego inne fora, to skoro są techniacy, hip-hopowcy, metalowcy to czemu nie blues? Ale z drugiej strony Metal, HH, Techno ma na tym forum wielu zwolenników, a z bluesem nie wiem jak to będzie. Jestem neutralny.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() bez przesady.... juz wszyscy chcecie nagle zakladac nowe grupy na forum. ja jestem na NIE mam nadzieje ze ta grupa nie powstanie tak jak ,,disco polo fans''
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() @up
W czym disco polo czy blues jest gorsze od techno, metalu czy hip-hopu. Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 17-04-2006 o 18:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Imię: Krzeslaw on Berylia
Świat: Berylia
![]() |
![]() A ja się pytam: Czy nie można zrobić jednej wielkiej grupy, z podziałami na podgrupy? Np. "Fani muzycy" i podgrupy takie jak: metale, hipohopowcy itd.
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Cytuj:
@topic Jestem za, w końcu sa grupy o techno, matelu, hop-hopie to dlaczego by nie o bluesie (czy jak to sie pisze xD). Pozdro @Raul Trzeba umieć przegrywać ... ![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl Ostatnio edytowany przez Grue - 17-04-2006 o 18:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
|
![]() Jestem za ! I nawet chętnie bym dołączył.. : )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziękuję za poparcie mojego pomysłu i poztytywne opinie, oraz za komentarze krytyczne.
Osobiście chciałbym tylko dodać, że jestem w stanie i chcę poświęcić dużo czasu tej grupie (jeżeli powstanie). Mile widziane byłyby osoby, które fascynują się muzyką bluesową, muzyką Dżemu, ale również i takie, które chcą się czegoś dowiedzieć. Napewno będzie można liczyć na moją przychylność, pomoc itp. Cytuj:
![]() |
![]() |
#18 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Jestem na tak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
|
![]() Jestem jak najbardziej pozytywnie nastawiony do stworzenia tejze grupy na forum.Nie posiadam zbyt wiele informacji o bluesie,dlatego bede mogl sie np. dowiedziec czegos wiecej o tym.
Nie rozumiem zabardzo czemu nie powstaly wyzej wymienione juz grupy(Mlodzi i Piekni etc.). Moim skromnym zdaniem pozwoliloby to na poznaniu sie lepiej uzytkownikow-nie tylko z nic nie wnoszacych nickow...te grupy tworzone sa chyba po to, azeby milosnicy muzyki,wedkarstwa itp.wymieniali sie pogladami na dany temat, a nie zeby jaja sobie porobic...nie myle sie?? Pozdrawiam Antyś
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Z nastawieniem na Dżem"
Jestem jak najbardziej na nie. Już widzę, jacy z was fani bluesa - mogę się założyć, że połowa tematów będzie TYLKO o Dżemie, bo więcej nikt nie będzie znał.