|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2006
Lokacja: POLAND
Imię: Selan Gryton
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~-~ Brak ~-~
Świat: Candia
Poziom: 65
Skille: xD git
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Dzisiaj wpadl mi do glowy pomysl. Zamiast wydawac kasy pelno na bp of uh dla mojego knighta postanowilem zrobic sobie druida. Ale nie jednego tylko trzech. KOlega mi powiedizal ze jak bym jednym gral to tak samo bo nie mam pacca i kiedy jestem offline to mi sie mana nie laduje. CZy to prawda czy grac dalej 3 drutami??
ODP!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sample This Academy
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
![]() |
![]() nie nie oplaca sie tak grac. chyba ze jestes lama i uzywasz chetow ala mc...ale jak tak o tylko inna lama poprze woje zachowanie.
od czasu soulpointow i tak musisz expic zeby robic te runy.. wiec moim skromnym zdaniem o wiele leszym rozwiazaniem jest zarobic na te uhy przy okazji polepszając swoją główna postac czyli knighta. chyba ze nie mozesz sie zdecydowac i grasz troche tym i troche tym..ale to jeden char nie 3. a w czasie kiedy drutem zrobisz en bp uhow knigh jest w stanie zarobic wiecej kasy niz ten bp uhow (3,5k+) wiec lepiej trzymac sie jednej profesji, bo poafkowac dlugo nie poafekujesz druidami, bo i tak bedzies zmusial bic soule. pozatym doprowadzenie 3 druidow do wymaganego lv na uhy to tez strata czasu bo knighta moglbys w lv wyzej podciagnac. podejzewam ze chodzilo ci o uzywanie mc..wiec powtorze nie badz lamą i graj uczciwie. tylko noby i lamy uzywaja tego badziewia..gra ma dawac radosc a nie naklaniac do oszustw...przemysl to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Na światach non-pvp moża by było dorobić drutem ten lvl na uh'y, i huncic na gobliny po small stones a przy okazji robic uh'y. Potem bp small stones opylić za 50 k i by wyszlo na plus gdybys czasem gra knighteml a czasem drutem do zbierania kamieni oraz robienia uh'ow.
|
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() nie ma bata, zarobisz na uhy kilka razy szybciej niz zrobisz je drutem nie wspominajac nawet o czasie na zrobienie tego druta.
przy dobrym expowisku w czasie na 1 bp uh zarobisz na 2-3, nawet slabym knightem.
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
przyznaje sie do mojej wielkiej pomylki jakies 2 lata temu...uzywalem mc, rybka i light hacka caly tydzien..ale klimat gry wtedy tak sie spie...popsul ze wywalilem ten shit z kompa..wiec moze to byla ciekawosc newbie?? kto wie... wiec fakt..troche rece sobie pobrudzilem..ale przez 4 lata gry tylko tydzien mialem je brudne. Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Może i na starych światach po 12 k ale na nowszych i to non-pvp idzie to już za grube pieniądze (Wiesz, nie ma skillowania na przyzwanym monku to idziesz na inne potworki z najsłabszą bronią). Na spearach wyjdzie taniej ale jakie te kamienie są lekkie.
![]() Ostatnio edytowany przez Dewazar - 29-05-2006 o 17:33. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no sory ..ale 25 gp za sztuke..to 12 strzal ze sklepu...maloktory kamien wytrzyma 12 strzalow, wiec lepiej sie oplaci "trenic" z luku do tego zdobywając troche doswiadczenia.
i na nowych serwach ludzie maja mniej kasy wiec kto bedzie bezsensownie trwonil pieniadze?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Mylisz się. To ile wytrzyma kamień czy spear jest losowe. No masz racje, nie na aż tak całkiem nowych servach tylko na troche starszych niż nowe się to opłaca. Ale niby czemu odrazu sprzedawać cały bp? Moża sprzedawać np. po 500 za 12,5 k.
![]() Ostatnio edytowany przez Dewazar - 29-05-2006 o 23:00. |
![]() |