|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: xedhgyr zezathyn
Profesja: Knight
Gildia: gildie poszukam na 30lvl
Świat: Pandoria
Poziom: 21
Skille: 60/59
Poziom mag.: 3
|
![]() Myśle że można by było zrobić coś w tym stylu
oficjalna polska strona najlepszej gry na...bądźmy skromni-świecie NIE dzieciom neostrady NIE ludziom chorym na dyslekcje,dysgrafie i inne dysmózgowie TAK opcji szukaj TAK opcji edite post możecie mnie zbesztać ale to i tak mój ulubiony zespół!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() doczytałam o odświeżaniu co 15 minut..
biciu rekordu odwiedzalności forum... dalej przestałam... jesteś normalny??? na tym forum??? przy TAKIEJ ilości użytkowników???? a potem znowu będą się żalić, że 'forum padło'.. serwer ten ma jednak swoje granice, a i tak dość często są one mocno naginane ludzie głowią się, jak usprawnić działanie forum i zminimalizować te wspaniałe przeciążenia a tu pomysł z góry odwrotny? gratz ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
@topic: Cos takiego juz bylo, tylko ze kazda kategoria osobno, i robiona przez niewiadomo_kogo. Mysle ze to zly pomysl, bo w przypadku takich konkursow tradycyjnie powracac bedzie temat wiadomy... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() no dobrze.. doczytałam dalej - w końcu w 4 poście było z koleji w tym topiku poruszone.. choć zaczęło się nieciekawie - no moja wina
![]() ale - i tak to u nas nie wypali jak już o tym napomknął hoomik (nvm) 1. takie konkursy już tu bywały, tylko że w pojedynkę a nie wszystkie naraz (nawet jeśli nie przez 'niewiadomo_kogo', to zawsze znajdą się osoby, dla których taka osoba jest niewiadomo_kim z jakiś powodów, lub takie, które z całej siły będą chciały zepsuć niż coś dopomóc) 2. forum jest zbyt duże by była możliwa realizacjia niektórych podpunktów, chyba że braliby udział wszyscy - co jednak samo z siebie jest niemożliwe, bo albo weźmie w tym udział 0,5% społeczeństwa, albo też na większą skalę także ci, którzy raczej nie powinni - a wtedy z tego zrobi się jeden wielki burdel bo aby nominować np. jakieś posty trzeba by mieć wgląd w każdy zakamarek forum różni użytkownicy działają w różnych działach różne są nastawienia gawiedzi do różnych osób i tym samym jak zawsze dojdzie do personalnych utarczek itp. itd. d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |