|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() no więc niedawno zrobiłem sobie odczyt płyty na alkoholu120% ale nie w tym problem odczyt zrobił się dobrze tylko mimo że mam go wgranego i włączonego to mi się pokazuje że brak plyty w cd-romie ale raz na jakiś czas się włączy bez komunikatu odczyt jest z oryginalnej płyty
czym może być to spowodowane że tylko co jakiś czas się to włącza a nie cały czas jak powinno? prosze o odpowiedź |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Nie wiem czy o to chodzi, ale niektóre gry mają zabezpieczenia i sam Alcohol nie ma nic do tego. Musisz mieć oryginalną płytkę lub znaleźć hmm... inne sposoby
![]() No chyba, że mówisz o samym problemie Alcohola, że niby ładuje płytę, ale wyskakują jakieś błędy, że ten obraz nie jest dobrze załadowany?
Emerytura... Dzięki za wszystko. Ostatnio edytowany przez Raynold - 24-05-2006 o 11:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() nie pokazują się żadne błedy tylko to że nie ma płyty niby ale co jakiś czas jak pisałem zaskakuje i wchodzi i gram normalnie
obraz płyty się normalnie wgrywa ale nie można uruchomić gry bo pokazuje się że nie ma płyty raptem odkąd zrobiłem odczyt uruchomiło mi się 2 razy odczyt zrobiłem 5 dni temu a uruchamiać próbowałem wiele razy :/ |
![]() |
![]() |