|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2004
|
![]() Czesc mam pytanko dotyczace umiejetnosc Knighta a dokladnie chodzi mi o to czy jest sens trenowac nim DISTANCE FIGIHTING ?? jesli tak to jaka bronia bedzie najszybciej skills lecial i czy z taka sama szybkoscia jak SWORD FIGIHTING ?? Bardzo prosze o pomoc
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() nie, knight jest dobry w walce: sword, axe i club. kiedys probowalem trenowac knightem dysta ale co ty, w 1 dzien non stop trenienia mialem 20 dystansa,a paladynem bym jush mial z 40, a wiec tak jak pisalem wyzej sword, axe i club.
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2004
|
![]() Hmmm. ale mi nawet szybko rosnie trenowalem wieczorem i nabilem 3 skille i mialem 13 a dzisiaj rano trenowalem od 8 30 do 10 00 i juz mialem 18 i jak przyszlem z treningu o 13 30 to nabilem za 20 min 19 skills
|
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() Ja tam gram knightem i żyje z swordem w lapie
![]() Jakoś idzie ale ten trening mnie powoli dobija ![]() lepiej walnij se cluba ![]() ![]() ![]() ----------------------- Resone Xanteria lvl17 44\40 Knight ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Nie chce mi sie tego liczyc itd, ale predkosc przyrostu skila dist u ryckow wyglada chyba tak samo jak swoeda/cluba/axe u palladynow. Czyli jest mozliwe osiagniecie wysokiego skilla ale potrawa to znacznie dluzej. Naprawde dlugo.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Żeby uzyskać skile dista u knighta trzeba rzucić: 518612 strzał, zaś u palka na 40 dist potrzebujemy tylko: 416 strzał. Chyba wszystko jasne. Knight walczy wręcz, a palek w dist.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() ufff odbrze ze w temacie nie bylo nic o discie u druida labo u sorca... albo o 20mlev u knighta... to by byly jaja.
knightem nie ma sensu cwiczyc distow... lepiej zeby sie skupil na walce jedna bronia ( jedna klasa broni ) i bron boze nie zmienial ( raz swordem, raz clubem, raz axem...) majac po 30 punktow w kazdym skillu mieli bysmy okolo 50 walczac jedna klasa non stop |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2004
|
![]() trenowac knightem distanca?? to kompletna glupotwa tak ja pallem swordinga.
kni z bliska atakuje |
![]() |