|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2004
|
![]() bylem swoja postacia(knight 8 lv)Na zwiedzaniu tibii.
W pewnym momencie wszedłem do tunelu.Zobaczylem ze w tunelu niema potworow to poszedflem dalej w głab tunelu.Nagle gdy tak szedlem zauwazyłem 2 strzałki prowadzace w rozne strony.Na 1 strzałce pisalo tibia mainland a na drugiej fibula issland.Wie ktos moze cos o tej wysepce(fibuli).Co to jest za wysepka?czy moze to jest ten tajemny tunel z maina na rooka?Jak byscie mogli to powiedzcie co wiecie o tej wysepce |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2004
![]() ![]() |
![]() Hmmmm
Po 1 primo nie wiem co to za tunel po 2 primo nie to nie jes tunel na rooka ponieważ jak sam napisałeś pisze na nim "Tibia mainland" więc pomyśl. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() mainland to main w skrocie.Ale przecierz fibula to moze byc tylko przystanek.Moze do tego tunelu na rokka jest droga przez fibule.Prosze powiedzcie co wiecie o tej wysepce.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() To tunel na wyspe Fibule. Na niej jest rotowisko z ds-ami oraz quest. Mozna tam sprzedawać kusze i łuki. Kupić domek oraz GH. W tunelu tym owszem nie ma potworów wogóle.
PS: Temat był wertowany kilka razy. Używaj przycisku szukaj plx !... re: UP and Down Nie ma przejscia czy też tunelu, z mainlandu na rookard. Jest możliwośc zrookowania char-a ale wtedy zaczynasz gre od nowa tylko zostają wpisy na dead log-u na www.tibia.com . |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() dzieki za wytlumaczenie.a tak na marginie niewie ktos gdzie jest ten tajemny tunel na roka?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() NIE MA TAKIEGO TUNELA!!
![]()