|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() 1. Mumie
2.Ghosty 3.Vampirki 4.Necro Sorry ze pisze taki temat bo takowy pewnie juz byl ale nie jestem opcykany jeszcze z FoRuM... Bede bardzo wdzieczyny za mapke... Prosze o info jezeli dany stworek jest tylko dla Packow. PS. Jezeli jestes z Eterni i kcesz sie wybrac na ktorys z tych stworow napisz gg-->5271093 lub w tibi : saurial |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2003
Lokacja: Warszawa
|
![]() no to powiem tylko gdzie mumie sa, Jak grasz na liberze to sie z toba tam wybiore. Wiesz moze gdzie kolo venory respwauja sie 3 bh tam kopiesz kilofem. zarz sie jakas mape zrobi
mapa juz powstala ![]() i tak masz tam pokoleii zanzaczona droge od bramu venore. U gory obrazki gdzie zlazic na nizesz poziomy. a w lewym dolnym rogo mapy gdzie kopac. Ta biala kropa. Co bedzie poztebne: Kilof i normalny eq + jakis amulet anty wysyania zycia.
Jestem skłonny słuchać raczej Newtona niż Mundiego. Choć umarł prawie trzysta lat temu, mniej zasmradza pokój. Linus Torvalds ![]() Program do wysyłania zdjęć na Imageshack.us; foteka.pl; vpx.pl; Nowa wersja 1.1a (30.10.2007) http://sourceforge.net/projects/sendimager/ |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() ja takze mam pytanie. czy dam rade samemu w tym miejscu co podal pan samochodzik.
pally 33lvl 66 dista ah i jeszcze mam pytanie, czy miejsca w ktorych trzeba kopac kilofem sa jakos wyroznione ? czy poprostu zwykla gleba ? |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() 1.Ghosty - trzeba miec premium account.
2.Mumie - nie trzeba miec... (są na bagnach oraz na draconi ![]() 3.Vampirki - są dostępne dla ludzi z pacc'iem. 4.Necromancer - tak samo jak ghosty i vampirki. re@up masz słabe skille jak na ten lvl.. Ja na 30lvl miałem skille 82/55 (Byłem palkiem ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2003
Lokacja: Warszawa
|
![]() to w y\tym miejscu bez pozradnego blokera albo boy rpujacej i f bomb nie da rady na ja 18lbl i ze skilem 53/38 mam porblemy z blokerem a jak zucam f-bobm to w ciagu 1,5 sekundy mam juz zolto HP am sa 4 albo 5 mumi wiec uwarzajcie
Jestem skłonny słuchać raczej Newtona niż Mundiego. Choć umarł prawie trzysta lat temu, mniej zasmradza pokój. Linus Torvalds ![]() Program do wysyłania zdjęć na Imageshack.us; foteka.pl; vpx.pl; Nowa wersja 1.1a (30.10.2007) http://sourceforge.net/projects/sendimager/ |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Qmpel 41 lvl 70+/70+ w tym miejscu wyjezdzal z maks 3 mumiami jak bylo wiecej to f bomby szlyi szedl do rogu i bil mumie pojedynczo.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jakis mierny knight
![]() albo raczej nie chcial tracic Uh. Moze tylko ja jestem taki rozrzutny i nie oszczedzam na runach ![]() btw. cześć Czarodziejka ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() a powiedzcie mi jaki dmg zadaja vampy i nekrosy ? dla paka oczywiscie, i czy to prawda ze vampy paralizuja na odleglosc i nie da sie przed nimi uciec ?
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() ni kaszdy paladyn moze chodszic na skielety i vampiry zalezy od lvl i obrony ale tagze ataku
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fynnararon Xeamyllin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brave Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 25
Skille: 14/21
Poziom mag.: 31
|
![]() Vampiry sa na (...uwaga...) Dark Catedral. Pojedynczy resp.Wezcie sprawdzcie bo ja mam jescze za niski lvl. Ale kolega pokazywal ze sa tam[widziałem]
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() @up
Odswieżyłeś temat sprzed 3 lat -.- |
![]() |