![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Pakistan
Stan: Niegrający
Imię: Pan Paniowski xD
Gildia: Meneland explorers
Świat: kula ziemska
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() cze, tu wstawie moje pixelarty (i przerabiane mebelki)aha i jeszcze jedno:
GDYBY KTOS CHCIAL UZYC MOICH PIXELARTOW DO EWENTUALNIE FAKE'OW ITP NIECH SIE SKONTAKTUJE GG-8062623 ![]() ![]() ![]() a wiec zazczynamy: ![]() stare scianki ![]() ![]() mebelki (?) ![]() ![]() noi oczywyscie itemki ![]() COMMENT PLX ps.jedne z pierwszych pixelartow ![]() ps2.ten temat bedzie tez (jesli evul modki sie zgodza ![]()
The Four Horseman! http://forum.tibia.pl/showthread.php...=1#post1221372 <Max 20 kb w podpisie> X Jeżeli zwykłe 32x32 cie denerwują, wejdz we mnie.X Ostatnio edytowany przez Portaknus Minusbus-farmer - 23-02-2006 o 11:12. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2005
|
![]() Jak dla mnie bardzo ładnie ci to wyszlo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() A dla mnie nie. Sam to mało co zrobiłeś i cieniowanie takie nijakie (przy tych robionych samemu)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() kolejna porcja:
![]() black dragon za godzine dam more wiem ze to pol robione przeze mnie a pol przez cipy -.- wasz farmer COMMENT COMMENT COMMENT PLX PLX PLX
The Four Horseman! http://forum.tibia.pl/showthread.php...=1#post1221372 <Max 20 kb w podpisie> X Jeżeli zwykłe 32x32 cie denerwują, wejdz we mnie.X Ostatnio edytowany przez Portaknus Minusbus-farmer - 23-02-2006 o 12:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() co z wami ?? comment plx
kolejna porcja: ![]() wiem ze malo ale nie mam weny jak nie komentujecie nie mam weny jak nie komentujecie; comment plx COMMENT
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
![]() |
![]() Arty spoko, jednak dużo jest takich których podstawy wykonania leżą w rękach Cipsoftu... Wieksząści wykonanych tylko przez ciebie brakuje światło-cieni, co w efekcie daje taką jednolitość koloru.
Jesteś na dobrej drodze, jednak sporo pracy jeszcze przed tobą. Jeżeli nie znał bym tibijskich grafik to i tak łatwo by było odróżnic je od tych które robiłeś samodzielnie Ostatnio edytowany przez DominikGonzo - 23-02-2006 o 14:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ej no kurde 1 post na 4 godz. moze sie czepiam ale wkurza mnie ze nikt nie komentuje...
COMMENT PLX A tym czasem daje nowa porcje artów(zebyscie nie umarli z nudów ![]() ![]() za niedlugo nastepna porcja ![]() wasz farmer rolnik xD
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() srry za double post
![]() ej no kurde 1 post na 4 godz. moze sie czepiam ale wkurza mnie ze nikt nie komentuje...NO PRAWIE COMMENT PLX A tym czasem daje nowa porcje artów(zebyscie nie umarli z nudów ![]() ![]() za niedlugo nastepna porcja ![]() wasz farmer rolnik xD
The Four Horseman! http://forum.tibia.pl/showthread.php...=1#post1221372 <Max 20 kb w podpisie> X Jeżeli zwykłe 32x32 cie denerwują, wejdz we mnie.X Ostatnio edytowany przez Portaknus Minusbus-farmer - 23-02-2006 o 18:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmmm... Te 3 laski czy coś wyglądają w miare wporządku. Reszta nie przypadła mi do gustu... Legi i Armor wyglądają dziwnie, a ten sztylet czy miecz b.dziwnie.
Pracuj dalej, bez tego nigdy nic lepszego nie wyjdzie;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up:tu sa 2 laski (w moim poprzednim poscie)jedna na polu (bede mowil jak w szachownicy) B1 a druga na polu D2 jesli chodzi ci o tego hammera to to nie jest laska
![]() ![]() ![]() a tym czasem daje wam kolejna nowa porcje badziewi: ![]() black knights set: ![]() jego ring: ![]() i normalna laska: ![]() wasz farmer jozek ![]() ps. gonzo... ty jedyny dajesz mi wene ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Oo. Tutaj zrobiłeś fantastic. Legi i armor mogł by byc lepszy, lecz co do reszta nie mam uwag. Ring jest zarąbisty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @FanGrek:mozesz, pewnie ze tak, tylko miło by było gdybyś jakims malym druczkiem na koncu posta wspomniał o moim udziale
![]() ![]() @up:thx ![]() a tymczasem malutka porcja: ![]() wiem ze bardzo malo ale ogladalem "kamienie śmierci" ![]() wasz farmer zeniu-pierdzieniu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Głupie i brzydkie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Brzydkie, bez cieniowania, cienizna...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @HIEY:Uh... Hiey, to bolało
![]() tak wogole to podaj powod do tego ze glupie??? Wedlug ciebie pixel arty sa glupie?? Ale masz racje; mow co chcesz w koncu to forum d-y-s-k-u-s-y-j-n-e... ![]() @shanhaevel:glupie-nie-.-,cienizna-moze ![]() ![]() ![]() a tera dlugo oczekiwany (hmmm?) black knight's amulet: ![]() wasz franiu farmer fieldow (fff)
The Four Horseman! http://forum.tibia.pl/showthread.php...=1#post1221372 <Max 20 kb w podpisie> X Jeżeli zwykłe 32x32 cie denerwują, wejdz we mnie.X Ostatnio edytowany przez Portaknus Minusbus-farmer - 23-02-2006 o 22:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() @up
Eeeee, czy Ty aby na pewno wiesz do kogo piszesz, zeby uzyl lupy? Kto jak kto, ale autor posta nad Twoim (mam nadzieje, ze wiesz gdzie to jest) z pewnoscia zna sie na rzeczy duzo bardziej od Ciebie. Nie przyjmujesz krytyki i kazda tlumaczysz zlym dniem? Nieladnie. Pracuj. I nacz sie cieniowac, bo tego wcale nie widac. A te piec odcieni to chyba w innym dokumencie zaznaczasz. Thx, bye.
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dobrze juz dobrze nie bede sie z wami sprzeczał,ale to moje pierwsze pixelarty
![]() ![]() ![]() a tymczasrem kolejne danie: fuj ale bezcien ![]() wg. mnie bandytaset ![]() (cos podobne do najemnika z gothica) wasz farmer sorcerer ![]() ps.nowy tu jestem wiec niewiem do kogo pisze... ps2.i nawet jesli wam sie nie podobaja moje pixelarty to dawajcie mi rady jak to zmienic, poprawic itp., a nie: "glupie" i koniec posta -.-.
The Four Horseman! http://forum.tibia.pl/showthread.php...=1#post1221372 <Max 20 kb w podpisie> X Jeżeli zwykłe 32x32 cie denerwują, wejdz we mnie.X Ostatnio edytowany przez Portaknus Minusbus-farmer - 24-02-2006 o 09:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Brzydkie. Cieniowanie słabe, a kształty kosmiczne... Używaj więcej kolorów. Spędzaj więcej czasu nad pracami.
Łycha! Ostatnio edytowany przez Majines - 24-02-2006 o 09:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dziex za commenty
![]() amu amu: ![]() ![]() drak elf armor z dark elf swordem,dark elf ringiem,i dark elf shieldem xD ![]() wasz farmero burakero xD ![]()