|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2003
![]() |
![]() 11 lev Plate set,Dark Helmet,Dwarven shield,Dragon Hammer, Skille średnie nic nadzwyczajnego
powoli nudzą mi się dwarfy,rotwormy,minosy szukam jakis fajniejszych potworkow z ktorych wypada jakis sensowny (jak na moj poziom) loot prosze o podanie dokładnego miejsca gdzie znajde danego potworka Dzięki 8) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Buuuuu
|
![]() Jest pozno i mam deficyt kofeiny w organizmie wiec odpowiedz bedzie zgryzliwa:
1. Moze bys powiedzial jaka masz profesje, bo paladynym lub czarujacymi na tym poziomie to mozesz sobie sprubowac polatac na cyklopy - malo oplacalne, ale za to jaka zabawa (biegamy tak samo szybko jak cyklop). 2. Ile ci zajelo zdobycie 11 poziomu ze juz ci sie nudzi? Przeciez wejscie z poziomu po 20stym to kilka razy wiecej expa niz ty masz w sumie teraz (wtedy to dopiero bedzie ci sie nudzic). 3. Z ciekawszych przeciwnikow ktorych masz chodzby minimalna szanse przerzyc. Dwarf soldier (jak wyjdzie wiecej jak 1 na raz to albo uciekniesz albo zginiesz), Valkirie, Amazonki, Orki wszystkie do Wariora wlacznie, Minotaury zwykle, elfy zwykle, szkielety. Jak znajdziesz chetnego kolege to mozecie sprubowac beholdera.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() Z beholderami się dzieje coś dziwnego ostatnio... Zrobiły się strasznie silne. Raz jeden beholder zjechał mnie do reda ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
|
![]() No no... dobrze ze teraz zaczolem grac... przyzwyczaje sie milo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2003
![]() |
![]() Gremlin jak byś niezauważył mam już 4 postacie na raczej marnym poziomie więc minosy i dwarfy mi sie znudziły
tak poza tym to dwa dwarf soldiery naraz rucham jak ścierwo! więc chyba coś ci sie pomyliło a tak pozatym gdzie moge znaleśc amazonki ?( |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2003
|
![]() Poradzicie cos sorcowi na 23 lev m lev 29 sprzet: Fs, p set, d shield. Chcialem chodzic na cyce ale mi odradzono poradzcie cos
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Buuuuu
|
![]() re: WiQ
Z potworami to moze byc roznie, mojego wariora na 15 (sporo lepsze skille) kiedys pogonily 2 soldiery + zwykly dwarf (dobrze ze mialem fireball ze soba bo bym zginal). Amazonki sa na bagnach kolo Venore (uwarzaj na witche). re: Thor Chodz na cyce bo to dobry exp ![]() Jedyne co potrzebujesz to kilka plecakow hmm i lejesz jak paladyn (uciekasz i strzelasz). Jak dobrze trafisz to mozna 10k-20k expa w godzine wyciagnac, tylko nielicz na to ze ci sie loot zwroci za HMM. Porady taktyczne: Wez ze soba kilka GFB na wypadek jak by cie za duzo gonilo (w szczegolnosci jesli grasz na non Pvp), jesli mozesz ranic wiecej jak 3 cyklopy to sie bardziej oplaca strzelac z GFB niz hmm (wyliczone z wlasnego doswiadczenia). Zawsze, ale to zawsze trzymaj dosc many na invisible (jak by cie ktos prubowal blokowac to sie robisz niewidzialny i patrzysz jak pieknie go cyklop oklada).