|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
|
![]() Nie mogę się zalogować, ani na stronie tibi, ani w klijencie. Ciągle wyskakuje, że coś źle podaję, chociaż robię to dobrze! Nawet sprawdziłem na kartce, gdzie mam wszystko zapisane i się zgadza. Teraz dostałem bloka na pół godziny, więc próbowałem na stronie tibi i też nic. Żadnych programów wspomagających nie używałem, ani nic nie miałem złego na kompie, bo zawsze sprawdzam rejestr i autostart. Na emailu hasla nie trzymam, ani nikomu nie pokazywałem go. Wczoraj uruchamiałem tibia open serw, ale to chyba nie od tego, bo nie wpisywałem żadnych danych, przed jego skasowaniem, nawet po też nie. A dzisiaj nic nie idzie... Wiecie coś może na ten temat?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sprawdź ostatni login postaci..czy się zgadza z twoim aby wykluczyć hack. Wyślij prośbe o wysłanie nowego hasła na e-mail.
Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pisze, że postać musi być nieaktywna 7 dni czy jakoś tak... A logowanie jest prawidłowo, dzień wczorajszy 11 cos. Pojde sprawdzic moze to byly jakies przejściowe problemy na serwerze... Ok już działa, jednak nie wiem co wtedy było...
![]() Ostatnio edytowany przez Vacter - 01-09-2004 o 11:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() A nie dostales przypadkiem jakiegos bana??
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Krakow
![]() |
![]() Ruznie bywa ja mam podobny problem.
Wedlug mnie to jest straszny BUG Ale to jest tylko moje zdanie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2004
|
![]() Nie wiem czy spawdzałeś ale powód mógł być barzo prozaiczny np. wciśnięty capc lock, lub tez wina czasowego przestawienia się klawisza z oraz y na klawiaturce, czasem zdarzają się takie rzeczy. Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszystko sprawdzilem. Nie...
|
![]() |
![]() |