|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 10 2005
Lokacja: Lubin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Alliance
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Yo Mastah!
<bows> Pierw 2 powody do zbanowania tego konta, bo widze ze banowanie ci podnieca:<g> Po 1 mozesz zbanowac to konto rowniez bo pewnie w regulaminie pisze ze nie mozna uzywac 2 kont(nie pamietam czy to u was jest tak napisane). Po 2, pewnie pisze tego posta w zlym dziale, wiec masz next powod do zbanowania tego konta, ale nie wnikam, niechce mi sie myslec gdzie powinienem to napisac. Ogolnie to mi to powiewa! A teraz przejdzmy do rzeczy, maks mnie <ehhh cunzura> zdenerwowales, na jakiej podstawie konto "Phoelerius" zostalo zbanowane? Na jakiej podstawie twierdzisz ze to plagiat? Nie widzialem diablo na oczy od ponad 2 lat, i nie <ehhh cenzura> wmawiaj mi ze to plagiat, ROFLMAO! Badz tak mily/uprzejmy nastepnym razem i sprawdz czy to prawda co inni pisza przed banowaniem kogo kolwiek, okej?/?/?/?/?/ Cytuj:
![]() A teraz badz tak uprzejmy i wyslij mi SS potworka z gry tak zwanej Diablo, bo bym chcial zobaczyc tego Zombie/czy jak to sie tam nazywa ktorego splagiatowalem. Na prv lub na gg(9373272) jak wolisz. Jak to wielki Elrik pisze: <smiles and whistles> Kind regards, Phoelerius Warrior of the Alliance Ostatnio edytowany przez phoeleriusek - 04-06-2006 o 15:12. |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Ten zombii nie wygląda mi na Diablowatego.Co prawda dawno w Diablo nie grałem, ale w tej grze chyba inna grafa jest.Jeśli naprawdę ten zombii jest Twojej roboty no to myślę, że moderatorzy to rozpatrzą.
Offtop: Ale przecież zombii juz jest w Tibii. Zombii = Ghoul |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
![]() |
![]() ALEZ TO NIE JEST ZOMBIE Z DIBLO!!!! ANI Z 1 ANI Z 2!!! Btw. to nie pierwszy raz kiedy downiadujemy sie ze $cor lubi banowac bez powodu.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Gildia: Alliance
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nigdy nie grałem w Diablo II, ale pod wpływem chwili postanowiłem zobaczyć na jaką strone na ten temat. Znalazłem dział potwory i zacząłem szukać potwora który nazywa sie zombie. Oto co znalazłem:
![]() On raczej nie przypomina potwora Phoeleriusa. Jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o Diablo wiec moge sie mylić. |
![]() |
![]() |
#6 |
Nieobecny.
|
![]() Z braku dowodów muszę cię odbanować.
Następnym razem nie wyzywaj nikogo i nie traktuj go z góry, bo nie skończy się w ten sposób, choćby mieli mnie wyrzucić z permbanem. EDIT tak, miałeś rację, pomyliłem się, o wielki szanowny pho~ kajam się po ziemi u twych wielce szanownych i milosciwie nam panujacych (smierdzacych?) stópek. Ten zombi nie był z D2. Ani z D1. Dowód? Najpierw zrobmy mu mały lifting i odwróćmy do tylcem: ![]() Teraz troszke szarości: ![]() Pokaż swoją twarz!: ![]() Lubicie Ultimę Online? Dzięki Kaldowi, FireNecro i Togowi :* Ostatnio edytowany przez $corcerer - 04-06-2006 o 20:20. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: Edek Rozprowacz
Profesja: Rookstayer
Gildia: AvE MoR
Świat: Aurea
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
|
![]() troche glupi "blad" ze strony moda bo na 1 rzut oka widac ze to nie jest Diablo ale respect dla niego ze potrafil przyznac sie do bledu.
@do autora rozumiem twoje zdenerwowanie cala sytuacja ale staraj sie panowac nad emocjami ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() no scor twoja wina ale zeby pomylic ultime online z diablo 2 to trzeba byc ignorantem
off topic a tak do twojej pracy to troche nie tak wklejiles i leprza nazwa by byla giant ghoul lub ghoul king |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Gildia: Ruthless Hordes
|
![]() Ja bym proponowal zrobic nowy konkurs, szukamy Zombie.xD
![]() ![]() Sa podobne ale to nie plagiat, tak samo jak Zombie z Ultimy jest podobne do tego z Diablo. Ogolnie to nie umarle potworki sa do siebie podobne w wielu grach rpg. Co do Ultimy, to ja w ta gre nigdy w zyciu nie gralem, od pewniego czasu mnie znajomy namawial zeby zaczac grac, ale nawet nie sciagnalem gry. http://rapidshare.de/files/22210094/Zombie*****.html - pliki bmp, gotowe do podmienienia tych w orginalnym pliku tibia.spr. Po podmienieniu ich draga zamieni w zombie.
Hail Alliance! Ostatnio edytowany przez Phoelerius - 04-06-2006 o 22:15. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() Taaaa
Stary $scorc, banami na prawo i lewo. A co do plagiatu to uwazam iz nie jest to zombiee z tej gry, a nawet jesli to dostatecznie zmieniony. Muahahah, czekamy na dalsze wpadki ![]() Ostatnio edytowany przez Nieugiety - 04-06-2006 o 21:51. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() hej
kto kryje sie pod nickiem "tomakin"? pod tym nickiem kryje sie ktos majacy najdluzszy aktywny staz tibijski z calej Polski. Tak, to ja, czlowiek ktory moze nie zaczal pierwszy grac w te gre, ale ktos kto gra w nia najdluzej.Jakis czas prowadzilem najstarsza polska gildie w tibii Obecnie moj char to "hegesistratos", wczesniej "parr" i "arguss", moze ktos kojarzy. . A moze nie, nie ma to specjalnego znaczenia. Co chcialem powiedziec... chcialem powiedziec ze nie wchodze na tibia.pl, nie wchodzilem i nie bede wchodzic, chyba ze ktos mi na gg poda linka i wrecz zmusi do odpisania w tym wypadku zmuszono mnie abym odpisal $orcererowi (czy jak go tam sie literuje), otoz chcialem powiedziec ze wlasnie takie "osoby" jak rzeczony $or~ sa powodem dla ktorego ludzie powyzej 15 roku zycia omijaja tibia.pl szerokim lukiem. O poziomie osob prowadzacych ten portal przekonalem sie dawno temu i co jakis czas sie w tym utwierdzam. A jesli idzie o zombie, identyczne widzialem w eye of the beholder, w bards tale i przynajmniej 20 innych gierkach rpg, no i z 10 filmach, nie zapomnijmy o nocy zywych trupow. Jesli ktos szuka dowodu plagiatu, to spokojnie moze znalezc prototypy jeszcze w XII wiecznych rycinach, o ile sie nie myle podobne zombie byly w sredniowiecznych ilustracjach do ksiag Apokalipsy. Moze nie animowane, no coz... nikt nie jest doskonaly. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() po co to całe zamieszanie? moderator sie pomylił, gośc który na pomyłce ucierpiał zakłada temat aby dowieść swej niewinności co czyni (chyba) i moderator naprawia swój błąd. Koniec tematu nie rozumiem po co ponownie został otworzony. Powinien postać zamknięty jak wcześniej. Tylko niepotrzebne spory jakieś zaczynają wybuchać.
tomakin-nie lubisz tego serwisu trudno jakoś to wszyscy tu obecni to przeboleją
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() up racja racja wszystkie zombie są w miare takie same no ale to by byla przesada wyciąć i wklejć do tibi i dorobic inne efekty no ale to nie taka praca bo szzceze jest podobienstwo jak do kazdego innego zombie ale nie jest to zrobione na zasadzie wytnij wklej
|
![]() |
![]() |
#14 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Tomakinie, nie lapiesz o co chodzi w tym konkursie, prawda?
Moze w skrocie: o STWORZENIE NOWEGO potworka do Tibii. NOWEGO, nie "wykorzystywanego w dziesiatkach innych gier". STWORZENIE, nie "skopiowanie z innej gry". A w ty przypadku takie cos mialo miejsce - stworek zywcem zerzniety z innej gry. Nie o to chodzi w tym konkursie. |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Jeśli jesteś taki ślepy/naiwny żeby pomyślec że Pho sam zrobił tego zombie to gratuluje, jesteś nie tylko najstarszym polskim graczem w Tibie [cokolwiek by ci to nie dawało...] ale także jednym z łatwiejszych do nabrania...
Jedyne pocieszenie to to że ta praca i tak nie ma szans >.> |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Gildia: Ruthless Hordes
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Hail Alliance! Ostatnio edytowany przez Phoelerius - 04-06-2006 o 22:17. |
||
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
Lokacja: Piła
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
Chyba Wam wszystkim się gry pomyliły. ![]() ![]() Z innej beczki... HAIL ALLIANCE AND HEGESISTRATOS! XD EDIT: Dobra... po edicie autora obrazka podnieciłem się i macie... ![]() Hehe oto Zombie... Mówi do Was "Cześć!!! Jestem Zombie mam 134 level i walczę przeciwko noobom z Dark Side Corporation!!! Hehe widzicie mam nawet na zdjęciu moich kolegów!!! Ten po prawej to Veldoor, ten za mną to Xiber,a pode mną leży Zybela." Pozdrawia, życze powodzenia! Ostatnio edytowany przez Vodinesi - 04-06-2006 o 22:28. |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() i wlasnie takie "polskie" odpowiedzi sa kolejnym powodem dla ktorego w zasadzie NIKT z najstarszej polskiej gildii tu nie zaglada. "ic sobie, my tu som sfoje hopaki!"
Mam sie ponizac dyskusja na takim poziomie? Ok, niech bedzie, w koncu raz sie zyje... Nie jest prawda ze mod sie pomyslil i przyznal do winy. Mod sie pomylil i do winy nie przyznal bo to dzieciak bez jaj. Nie jest powodem calego zamieszania fakt ze praca Phoe jest malo tworcza. To w ogole tutaj nie ma znaczenia, o tym mozna co najwyzej zaczac nowy watek, z gory mowie ze sie zgadzam z ewentualnie przedstawionymi w nim zarzutami. Powodem jest glupota moda, ktory najpierw zbanowal za "skopiowanie z diablo", potem oskarzyl o "skopiowanie z ultimy". Oba oskarzenia sa po prostu glupie, tak jak glupi jest oskarzajacy, co widac po jego kolejnych postach. Jak ktos tego nie widzi to znaczy ze tez jest glupi, tyle mam do powiedzenia o tym modzie. ze postuje agresywnie? jasne ze postuje agresywnie, przeciez wlasnie zlapano urzednika na wyjatkowo bezczelnym zaniedbywaniu obowiazkow i naduzywaniu przywilejow, za takie cos powinien na zbity pysk poleciec, natychmiast i bez gadania. Ale tak sie nie dzieje, nie tylko na tibia.pl ale rowniez w np, naszym cudownym sejmie czy w ogole w kazdej instytucji publicznej w naszym pieknym kraju. A ja za kazdym razem gdy widze takie przekrety bede reagowac agresywnie. Howgh. |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() @up
To że jesteś jednym z pierwszych Polskich graczy to nie znaczy, że możesz sie uważać za prze-ch....ja. Ja jestem pierwszym Polakiem który użył papieru toaletowego Mola!! "Mam sie ponizac dyskusja na takim poziomie?" ja? PIONIER? NIENAWIDZE ludzi którzy z błachego powodu uważają się lepsi od innych. ps. Idź sobie do swoich elitarnych kolegów i wywyższaj się nad innymi @Topic Nie wiem po co dalsza dyskusja, konto Pho~ odbanowane, praca raczej nie ma większych szans(sory ale Zombie to zbyt oryginalny pomysł nie jest) więc po co tyle płaczu? |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Ehh... skoro on został odbany, to po co ten temat istnieje jeszcze ??
|
![]() |