|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2004
Lokacja: Węgorzewo
![]() |
![]() kurde tak zastanawiam sie o najleprze miasto moim zdaniem jest to venore przede wszystkim przez dp nie trzeba stac w kolejce az bedze mozna wyjsc w przeciwiestwie do innych miast jednak ma wade latwo jest lurowac gs,ds itp pod brame z pohu
![]() ![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2004
|
![]() Według mnie najlepsze jest kazo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() kazz nie lubie tego miasta ( nie mam nic do atmoswery bo jest super) ale kurde cieszko mi jest poznac te miasto sklep tu ,tam wogle cieszko jest dowiedziec sie czego kolwiek ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Tez kiedys szujałem czegoś i sie wkurzalem gdzie to jest (chyba gdzie sie kupuje zarcie) 8) ale qmpel mnie oprowadzil po całym kazo zajeło jakies pół godziny i miałem spokój
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Kazo.. Rulllzzzz..... Jak ktoś czytał Władcę Pierścieni - mi ono przypomina Morię :]
Zalety - klimat, mało ludzi (choć to tesh wada), nie ma lurowania Wady - mało ludu (cięzko sprzedać runki, ale od czego jest trade) Polecam mój film przewodnik po kazo - poszukajcie na forum a znajdziecie 9w dziale filmy...). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2004
|
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() moze i kazz, ale venore to jest prawdziwe masto dla których wazny jest exp wszystkio jest blosko bh,bk,amazonki,valk,orcx,elfs, poh blisko < chociasz to nawet wada bo lurują. Bardziej polecam venore moze ktos jeszcze poda wady i zalety innych miast ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Stan: Na emeryturze
Poziom: 120
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja siedze w Venore i moim zdaniem jest super
![]() Blisko na dragi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axemir
Profesja: Knight
Świat: Pandoria :D
Poziom: 52
Skille: 74/71
Poziom mag.: 6
|
![]() Ja moge coś napisać o Carlin i Ab<gram na Non-PvP więc nie będe pisał o PK itp>. Carlin-fajne miasto, blisko lodowych wysp, na północ troche Amazonek i Valkyrii, na zachód Ghostland, podoba mi sie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Według mnie carlin to najwieksze dno same n00by pełno pk ktorzy tych n00bow zabijają.(to oczywiscie moje zdanie)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Raczej Chyba Ziemia. Liczba postów: 1,783
Stan: Tutor
Imię: Game Master
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Nie gram już
Świat: Aldora
Poziom: 2
Skille: 10/10
Poziom mag.: 10
|
![]() Ja mieszkam w venore , uwazam ze to najlepsze miasto i fajnie bo gsy lurujo i jest exp =D
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() czyli wyglada na to ze ludzie lubia venore albo kazz a resza ?? chyba te miasta sa naj naj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2004
|
![]() Wydaje mi się, że temat na ten temat :O był jush albo nawet nie jeden, nie potrzeba zakladać kolejnych
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Eldian Do'Urdenn
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() hmm...Ab jest według mnie najlepsze ale jest minus-nawet na nonpvp nie mozna bezpiecznie afkować(Arkaniści)kolega tak zginoł
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() według mnie jest tak:
Carlin - zalety: w mieście grota trolli, blisko do amazonek, slime w kanałach... - wady: duuuuużo pk Ab'Dendriel - zalety: trolle w podziemiach, blisko do os, orków, minosów... - wady: na razie nie znalazłem ![]() Kazordoon - zalety: mało playerów, trochę potworków - wady: trudno się bez mapy połapać gdzie iść ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2004
|
![]() moim zdaniem thais jest najleprze poniewaz dp dla mnie ladnie wyglada i jest duzo mjejscowek na orki slimy,ghole i cyce ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() IMO najlepsze jest AB. xD mam blisko do gh, jest wiele fajnych osob, a sklepy sa w jednym miejscu. Carlin to miasto noobow, max 13 lvl i wszyscy blokuja wejscie do carlin a jak zaatakujesz typa co ci ukradl lootbaga i masz skulla to biegnie za toba 4 8lewelowcow i krzycza PK!! xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Chyba AB
== offtopic == odnośnie nazwy tematu: polska jenzyk, trudna jenzyk |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() A co z Edron...?? Tam tez jest fajnie, fajna atmoswerka,blisko na exp.
A najgorzej na Darashi, dp jest do bani i wogole smetnie.
![]() |
![]() |
#20 |
Nikt ważny
|
![]() Kazzordoon jest dobre dla knightów. Zaletą jego jest też "peace" przed depo- jeśli jesteś na non-pvp to możesz bez obaw postawić tam 500lvl char bez eq
![]() Wady- troszke długo się z niego wychodzi, choć istnieje pewien skrót... btw uważam, że Thais to najgorsze miasto w Tibii. Nie chodzimi o jego budowę, lokalizację itp. To jest bardzo dobre ale w thais jest zbyt dużo noobów i newbi. Bywam tam czasami aby sprzedać loot i muszę przyznać, że są to najgorsze chwile dnia. Już nie mogę się doczekać aby tylko wpaść do Sama i po prostu zagadać hi sell 100 battle shield yes bye `~` Edit: 10 do 1, że niedługo sporo osób zmieni zdanie jak tylk ozobaczy nowe miasto "na żywo" ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |