|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Właśnie.
Na Balerze powstaje powoli PA. Jedna gildia opanowuję server, nikt jej nie może na tenczas zatrzymać. Prawdopodobnie, zacznię się wojna. Lecz między kim? Gildia Final Heaven opanowała praktycznie server. Mogą praktycznie robić co chcą, nie ma osób, które chciałbymy im się przeciwstawić. ( Może i są, ale boją się przegrać ). I to co jest najgorsze. W Gildi Final Heaven są praktycznie sami Brazylijczycy. Lider, Aluxis ma zapędy do wojny. Inne narodowości nie mają tam jak istnieć, ponieważ od razu będą gromieni. Nie zanotowano, aby jakiś h-level stał się retired. Lecz to może wkrótce nastąpić. Balera, jest w miarę nowym światem, lecz nie ma osób, które by w niesamowitym tępie wbijały level. Ale cóż, zobaczymy co z tego wyjdzie. Down: Idiot jakiś czy co?
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 19-09-2005 o 17:18. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Kobiernice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Nocturnal Beast
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 39
Skille: 18/24
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Brazylijczycy to takie nOOby co tylko lvl nabijają. A zresztą ja też bym tak nabił lvl jakbym 24h na dobe siedział na Tibii. Ja się ich nie boję.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Imię: Agalloch
Profesja: Knight
Gildia: Carphatian Forest
Poziom: 45
Skille: 86/85
Poziom mag.: 5
![]() ![]() |
![]() Przydalaby sie POLSKA gildia na Balerze :/ BR mi moga naskoczyć w Carlin i tak nie ma dużo Brazylij... sorry brazylijczyków.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jedyna gildia pół Polska na Balerze to Pirates of Hell. I oni powinni kiedyś coś osiągnąć.
~Morin De'Archer
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Kobiernice
Imię: Nocturnal Beast
Poziom: 39
Skille: 18/24
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Mądre słowa Kaczi. Jestem współzałorzycielem tej gildii. Mam nadzieje że rozwalimy (kiedyś) tych Br
![]() Hail Pirates of Hell!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Solonius Jhee
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 106
![]() |
![]() I w takich sprawach przydaje się interwęcja GM'a.
Boli jedynie to, że GM'y nic nie robią ze sprawą faszyzmu czy razizmu. Brazylia która jak mówicie opanowała teraz wasz server pozostanie na jego tronie przez wiele miesięcy a może nawet kilka lat. To jest szara żeczywistość ale wojny rozpętane między nacjami przez jedną ze stron (zazwyczaj silniejszą) powinny zostać tępione, a ci co wojnę rozpętali (w tym wypadku brazylia może ją rozpętać) powinni być karani i to bardzo surowo. Najbardziej chardzi killerzy innych nacji powinni nawet dostać ACC DELETED, a inni bany na 3 miechy co by bardzo ostudziło ich zapały i pozwoliło by nam na spokojniejszą grę. Ale wątpie aby CipSoft wprowadził kiedyś do regulaminu wzmiankę o takich typu sytuacjach, bo jak narazie ludzie na forum tibia.com skarżą się co jakiś czas, a rezultatów nie widać. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Knight of Bhal
Gildia: Black Horde
Poziom: 136
Skille: 88/73
Poziom mag.: 7
|
![]() No cóż sądze że nowa polska gildia ze szwedem na przodu świtnie i szybkim tempie rozwija się
![]() ![]() Hail Pirats of Hell
#8 |
Guest
|
![]() Powinniśmy na spokojnie przemyśleć całą tą sytuację i podjąć właściwe decyzje... Nie boję się tego, że Final Heaven może wywołać wojnę i jednocześnie mam nadzieję, że uznają nas za gldię nie sprawiającą większego zagrożenia.... Mówiąc krótko- po prostu nas oleją... Trzeba zbierać doświadczonych graczy i wcielać ich w szeregi naszej gildii... W ten sposób możemy się wzmocnić i szukać zemsty za to, że nas nie doceniono
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() Nie nadużywaj słowa "praktycznie", prosze.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Rozwalimy tych br, trzeba zebrać się w grupę ze Szwedami i nie dać sie tak łatwo br.. NIE PRZEJMĄ TEGO SERWERA.
HAIL PIRATES OF HELL!! |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vijeg
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 94
Skille: 85/80
![]() |
![]() Cytuj:
Z tego co ja widzie, to ta Wasza gildia to syf. najwiekszy lvl to 28 ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moze i fakt, gildia jest SLABA, i nie ma co myslec o wygrywaniu z br, ale na pewno nie jest syf! syf to, koles, moze sam jestes, co? (i co ty, k**** wiesz o zabijaniu? na pacerze sie nauczyles?
![]() A te hi lvl z br ( czy Szwecji) to faktycznie w duzej mierze n00by, ktore "tylko" lvl nabijaja, i dziela sie kontami.. jakbym zamiast 2-3 godzin dziennie byl online z 7 to tez bym mial inny lvl... tylko po co? ![]() A co jest najsmieszniejsze? wiekszosc hi lvli ( w tym PA i PK) maja w opisie, ze "playing for fun"... a ja mysle, ze to jednak ja gram "for fun" ![]() ![]() (a pirates of hell niedlugo nie bedzie mialo czlonkow na lvl 9-14 ![]()
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2005
Lokacja: w Polsce ;)
Imię: Mistic sorcer ukis
Gildia: Legion Mroku
Poziom: 25
Skille: 18/23
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() Że nie ma tam 100lvlowcow to nie znaczy że jest to syfiasta gildia.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Na pewno dużo ludzi z naszej gildii ma lepsze skill od niktórych br na 20lvl, chociaż sami mają gorszy lvl. |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Knight of Bhal
Gildia: Black Horde
Poziom: 136
Skille: 88/73
|
![]() NIechce nic mówić ale przyjeliśmy 35 lvla Blokadora więc nasza gidia rośnie w siłe. A tak ja już kolega mówił lvl jest ważny ale skille jeszcze bardziej oraz eq
![]()
#16 |
Guest
|
![]() Może nasze lvl nie są wysokie, ale mamy potencjał!! Poza tym w gildii panuje doskonała atmosfera- na guild chacie rozmowy toczą się nieprzerwanie. Postawiliśmy również ultimatum... Kto w dwa tygodnie nie zrobi 20 lvl-wylatuje z gildii... Jest to rzecz jak najbardziej osiągalna więc nie widzę żadnych przeszkód. Będzie dobrze! Już niedługo kupujemy guild hall- to polepszy jeszcze bardziej stosunki między członkami naszej gildii!!
|
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Kiedys grałem na silvera mam tam maga z 23 i czache xD i bana na miesiac
![]() Pirates of Hell another history in my Tibia Life !! No i na koniec serdecznie pozdrawiam wszystkich polaków oraz członków gildi na Balera w szczególnosci qmpla z klasy Pawła i Adama !! Ostatnio edytowany przez Bzyku Bzykacz - 25-09-2005 o 19:59. |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() Tak dzisiaj walczyly ze soba dwie najpotezniejsze gildie na balera czyli Loyal Fellowship z Infected nie wiem kto wygral bo mialem lagi i dalem loga ale bylem przy tym i mam screeny !!
|
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Imię: Nayn Here
Gildia: Pirates of Hell
Poziom: 20
Skille: 45/42
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() potwierdzam ja sie zalogowalem po bitwie i zastalem tylko mase zwlok !!!
mase ponad 30 moze i 40 i troche rlomu w nich ( liny lopaty ) hehe i pelno szabrowników !! ![]() |
![]() |