|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Nikt ważny
|
![]() I need LIGHT!!
Wiecie co odkryłem? W Tibii nie wszystkie produkty są doskonałej jakości... popatrzcie tylko na to: ![]() ide złożyć reklamację! Jak to się mogło stać? ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
|
![]() Hmm bardzo ciekawe myśle, że może być to bug w tibi ale nie jestem do końca przekonany.
PS.Może to nadprzyrodzone moce ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo
![]() |
![]() Hmm ile parceli jest pod spodem?? Może dlatego ze parcele są?? Sam nie wiem co o tym myśleć :?
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Spoko !!!!! torch nie swieci lol ale przez co on nie moze sie palic ?????
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() SORRY ZE JESZCZE RAZ ALE !!!!
JUZ WIEM CO JEST GRANE !!!!!! Koles uztł rune cameleon na torch przemienil sie w niego poniewaz dwarfy sie zwracaja w jego strone ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2004
|
![]() hehe zidoge ma racje, nie pomyslalem o tym, pozniej wystarczylo dwa razy ctrl+n i juz
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() hehe, nice to chyba jakiś bug, albo kupiłeś tego torcha w sklepie wszystko po 4 zl
![]() po przeczytaniu postów fakt, gratz dla Zidoge
#8 |
Nikt ważny
|
![]() no nareszcie ktoś zczaił o co chodzi
![]() ...bug gry.... a to dobre ![]() j/k
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi sie wydaje ze ten torch swieci ale sciemniles ekran maxymalnie, ale glowy nie dam.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nikt ważny
|
![]() przecież juzprzyznałem siędo przekrętu
![]() Cameleonem zamieniłem ięw torcha- chcialem wynaleść nowe, droższe źródło światła jednak Cipy chyba nie pomysleli o tym, że jesli coś wygląda jak torch to powinno dawaćświatło, jak torch ![]()
![]() |