|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 44
Poziom mag.: 5
|
![]() No więc tak : mam 14 lvl 45 dista i musze szybko wbic kilka lvleli.Jestem Pallem.
Mam blokera 40 lvl.Na jaki resp dla facc moge isc jak sie leczyc ( ihy , mfy ? ). Wezme oczywiście Bolty. Wiem ,że to waste ale musze wbic szybko lvle. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Nowa Sól
Profesja: Paladin
Świat: Askara
Poziom: 25+
Skille: 60+
![]() |
![]() To straszne waste i jak musisz szybko lvl wbic wez se arrowsy i idz na dol ghoslandu w ciu ghouli szkieletow 1 resp ds i stalkera , mp mf i hmm wystarczy ale nie wiem czy capa bedziesz mial ....
A jak bloker to moze ci dsy tam bloknie na - 3 poziomie ale nei dragi bedziesz rzadko je hital ;/
16:57 Rahuelle [21]: ej ludzie moji drodzy powieccie mi jedno po ile chodzi >>>>>wand of plague <<< jak tos wiem nie wali do mnie ;D: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 29
Skille: 72/55
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
Pozdro
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 44
Poziom mag.: 5
|
![]() Mam prawie 5 mlvl , ale mam 235 hp max , więc lepiej może ihami sie leczyć ?
Mniejsze waste ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Jak się smok przerzuci to combosa raczej nie przeżyjesz - to raz (no chyba że będziesz ciągle stać daleko, na skos i przy jakiejś dziurze...) Dwa, że przy takim skillu z tych boltów to będziesz trafiać raz na 10 strzałów i do tego nędznym dmg - jeśli wogóle uda ci się draga zabić (co jest wątpliwe biorąc pod uwagę że leczy się w miarę często), to zejdzie ci tyle czasu, że już szybciej byś expił na rotach... nie wspomnę o kosztach dla blokera.
Wniosek: odpuść sobie.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Top Secret
Profesja: Elite Knight
Gildia: =)
Świat: Thoria
|
![]() To co tu piszesz to jest poprostu śmieszne...Już szybciej wyexpił byś lvle na rotach,dwarfach itp. Ile ty masz kasy że zamierzasz iść na takie waste?
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Okropny Waste..ale jeśli to bolty+ hmm ( Boze co ja mówie .WASTE WASTE WASTE). ale najlepij ci by było albo:
-tarcz+speary-dwarf soldiery( chociaz po update to kiepskozespearami) -albo strzaly-guardy w 3kopalni ![]()