|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
|
![]() Moim zdaniem idea tego działu zanikła. Otóż większość, a może nawet wszystkie (z ostatniego czasu) tematy są założone pod pewną grópę ludzi np. w danym temacie są zdięcia z określonego servera. Sęk w tym że serverów jest 70 a na jednej stronie mieści się 20 (poza przeklejonymi) tematów ale w sumie nie o to chodzi. ważna sprawą jest fakt że dawniej (zanim powstały owe tematy) dział zdięcia był dla wszystkich "ludzi" konkretnie nowe tematy były typu 'GS hunt "gdzieś tam" ' i otwierając tą stronę można oczekiwać że zobaczysz jak ktoś poluje na Giant Spider'y a wchodząc do tematu o serverze można zobaczyć (co jest kolejnym problemem
![]() ![]() ![]() ![]() Prosił bym aby nie brać pod uwagę tego że przez 1,5 roku napisałem z 4 posty ale raczej to że te 4 posty były przyzwoite (raczej ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Myslalem, ze poruszysz cos innego - skoro nie, zrobie to ja. Chodzi mi o te popackane tagi [img][/img]. Wydawalo mi sie, ze czytalem, ze sa one chwilowo wylaczone, tymczasem nie ma ich i nie ma:/.
@Raket: A co za roznica czy ogladasz zdjecia z huntow czy z advensow (tak zrozumialem tresc Twojego posta) - moim zdaniem - ogladanie zdjec nie jest nudne, pod warunkiem ze: * sa Twoje wlasne, * nie musisz klikac w link, ktory przenosi Cie na inna strone, * jest zamieszczony adv na 100lv+ Reszta jest nudna ![]() |
![]() |
![]() |