Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-06-2006, 23:48   #1
Raket
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 01 2005

Domyślny Forum -> Dział Zdięcia

Moim zdaniem idea tego działu zanikła. Otóż większość, a może nawet wszystkie (z ostatniego czasu) tematy są założone pod pewną grópę ludzi np. w danym temacie są zdięcia z określonego servera. Sęk w tym że serverów jest 70 a na jednej stronie mieści się 20 (poza przeklejonymi) tematów ale w sumie nie o to chodzi. ważna sprawą jest fakt że dawniej (zanim powstały owe tematy) dział zdięcia był dla wszystkich "ludzi" konkretnie nowe tematy były typu 'GS hunt "gdzieś tam" ' i otwierając tą stronę można oczekiwać że zobaczysz jak ktoś poluje na Giant Spider'y a wchodząc do tematu o serverze można zobaczyć (co jest kolejnym problemem ) kilka stron adwansów(?) i może pare normalnych zdięć przez co przeciętny obserwator zniechęca się do oglądania czegoś takiego. Przez taką sytuacje już raczej nikt nie zakłada tematu dla siebie żeby pokazać swoje (może bardzo dobre) zdięcia tylko "wżuca" je do "wielkiego kosza" jakim jest temat z jego servera na tym też tracą postronni użytkownicy ponieważ mogą nie zobaczyć czegoś ładnego . Z tego co pamiętam pierwszy taki temat o nazwie "Tylko Isara" założył Hakoonin i sprawiał on wrażenie iż ten temat miał iść w innym kierunku niż same adwanse(?) i (co jest kolejnym problemem ) połowa tematu postów określających sytuacje na serverze bądź zwykłe "pogaduchy" . Tematy do kłutni o serverach są w osobnym dziale czy nie lepiej byłoby Przywrucić dział zdięcia do dawnej świetności ??

Prosił bym aby nie brać pod uwagę tego że przez 1,5 roku napisałem z 4 posty ale raczej to że te 4 posty były przyzwoite (raczej ) i jestem w pełni świadomy tego co piszę.
Raket jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-06-2006, 00:23   #2
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic

sir Tifejo ma numer GG 4203085
Domyślny

Myslalem, ze poruszysz cos innego - skoro nie, zrobie to ja. Chodzi mi o te popackane tagi [img][/img]. Wydawalo mi sie, ze czytalem, ze sa one chwilowo wylaczone, tymczasem nie ma ich i nie ma:/.

@Raket: A co za roznica czy ogladasz zdjecia z huntow czy z advensow (tak zrozumialem tresc Twojego posta) - moim zdaniem - ogladanie zdjec nie jest nudne, pod warunkiem ze:
* sa Twoje wlasne,
* nie musisz klikac w link, ktory przenosi Cie na inna strone,
* jest zamieszczony adv na 100lv+

Reszta jest nudna
sir Tifejo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania