|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Opole
![]() ![]() |
![]() Gdziesz od godziny 15-16 nie moge wejsc do gry (gram na seciurze) loguje sie normalnie ale jak chce juz wejsc w postac to mi wyskakuje:
Too many players online. Obli players with premium acconts are still allowed to enter. Wiem co to znaczy ale moje pytanie jest inne.A natomiast: CZemu tak jest? Mój kolega niema żadnych problemów z logowaniem otych godzinach (niema on PACCa) a dlaczego ja mam? Czego to jest wina? Da sie jakoś wyeliminowac ten problem?? Prosze o pomoc! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2004
|
![]() nieeeeeeeeeeeee
![]() Tak naprawde to Twój kumpel to znajomy Stave'a z wojska i on mu dal logowanie kiedy chce i nie musi placic za PACCA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() a.Ma szczęście
b.Gra na nowym świecie c.Może jednak ma PACCa d.Przenieść ten temat
![]() |
#4 |
Nikt ważny
|
![]() 1. zły dział ->dział "Inne" do tego słóży.
2. albo twoj kolegoa ma pacc, albo wbija się do skutku, albo gra na pustym jeszcze serwerze.
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() @Topic: Twoj kumpel ma farta, albo tak jak powiedzial Hegemmon gra na nowym servie gdzie jest malo ludzi. Badz tez gra na amerykanskim servie na ktorych w polskich godzinach jest mniej ludzi(850 i tak jest, ale mniej niz w nocy sie wbija napewno). P.S. Temat przenoszę na jego miejsce. |
|
![]() |
![]() |