Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 06-06-2006, 04:51   #1
Mui
Użytkownik Forum

Mui's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Iceholl
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 60+
Poziom mag.: 53
Domyślny Tworzenie HLev Pala ?!

A wiec zaczne od tego iz moja nowa postac to paladyn z 30 lev i 81 distancem.
Od polowy czerwca bedzie nowy pacc... Wczesniej gralem na paccu sorcem jezeli to istotne.
Ok, a wiec chce stworzyc potęznego pala Skille i lev wbity na guardach ( na faccu ).
Po raz pierwszy raz gram palem ( łucznikiem ) w tibii w innych grach to byla moja profesja dlaczego po raz pierwszy gram nia w tibii nie wiem dlaczego

Ok, a wiec obliczylem se ( nie smiejcie sie ) iz potrzebuje wbijac lev na miejscach gdzie exp wynosi na poczatku 40-50k exp na godzine. Czy przy takim lev jest to wykonania ? Dist chyba nie jest najgorszy, staralem sie go wbic bo wiedzialem iz umowliwi mi to exp na lepszych expowiskach.

Czy powinienem isc od razu np. w te miejsca gdzie osiagne ten prog expa na godzine czy lepiej gdzies indziej wbic najpierw np. 40 lev... ?

Tak, tak... tomby, ale ja nie chce wejsc i pasc! Dragi chyba odpadaja nawet te kolo venore bo i tak nie dam rady narazie wybijac calych respow szczegolnie z dl'ami.

Prosze o podawania konkretnych miejscowek min. tomby kolo smoly, cyce na edron itp...

Czy jest moze ktos w stanie okreslic ile mozna wydac w godzine na bolty expiac w danym miejscu ? To taki dodatek dla mnie informacyjny

Bardzo prosze o pomoc doswiadczonych graczy
DZIEKI!!!

Ostatnio edytowany przez Mui - 06-06-2006 o 04:54.
Mui jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-06-2006, 07:32   #2
scorp
Zbanowany

scorp's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005
Lokacja: B-stok

Stan: Początkujący
Imię: SKORP
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nobles
Poziom: 123
Domyślny

idz sobie do 55 lvl na cyclopis 1-2-3 pietra potem dragi ankrahmun 2 gorne respy do 70~lvla a nastepnie dragi edron
scorp jest offline  
stary 06-06-2006, 08:14   #3
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Stan: Na emeryturze
ripper ma numer GG 3603576
Domyślny

Imho do 40 lvla Cyclo~/PoH/Tomby (Tar Tomb), a później Multi-Spawn w Ankrahmun (Dragi mam na myśli) - manasy, life ringi, vitka i się zwraca ;>
ripper jest offline  
stary 06-06-2006, 11:11   #4
Mui
Użytkownik Forum

Mui's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Iceholl
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 60+
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez scorp
idz sobie do 55 lvl na cyclopis 1-2-3 pietra potem dragi ankrahmun 2 gorne respy do 70~lvla a nastepnie dragi edron
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ripper
Imho do 40 lvla Cyclo~/PoH/Tomby (Tar Tomb), a później Multi-Spawn w Ankrahmun (Dragi mam na myśli) - manasy, life ringi, vitka i się zwraca ;>
A moglibyscie napisac ile w danych miejscach z moim distem moge wyrwac expa per hour ?
Dragi... jak chodzilem na nie sorcem ~40 na ankh to wybijalem resp ten dolny czyli szly na mnie max. 3 i szlo ~15k/h czyli bardzo cieniutko, na gore nie szedlem, a na dole dl'e. Po okolo miechu retired bo zo duzo huntow mialem... i nie bilem wyzszego lev...

Ostatnimi czasy bilem tylko skille i nie wiem jakie mam szanse ja vs. 2 dragi, ostatni raz na palu bylem na dragach ( okolice venore ) z distem 68 Ile razem tam na gorze ich wystepuje na tych 2 gornych respach ?

Widze, ze tomby odpadaja dla pala ? ~70 lev wyciagaja tam podobno 100k exp/h a ja ?

No tak najlepiej napisac idz sprawdz swoje mozliwosci tam tyle, ze jak juz bede mial pacca to potrzebuje miejsca lub kilku bo nie zawsze wszystko wolne jest na wbijanie 50k exp/h na pocztek pozniej domyslam sie, ze bede podnosil poprzeczke.
Mui jest offline  
stary 06-06-2006, 12:09   #5
Helixaw
Użytkownik Forum

Helixaw's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec

Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
Domyślny

Jest przyklejony temat, coś a'la "Gdzie expić z danymi skillami na danym lvlu"
Helixaw jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania