|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2006
|
![]() Myślę, że bycie pk jest bez sensu z kilku powodów:
-Tibia to coś co łączy wszystkich graczy, a nie dzieli, jak to robią pk -Na pk zawsze się gorzej patrzy, oczywiście strach wzbudza szacunek, ale nie o taki szacunek chyba nam wszystkim chodzi... -Po dedzie wszystko wypada, ratunkiem jest jedynie drogi aol (Amulet Of Loss) -W razie przypadkowego zabójstwa, gdy ma się wyczerpany limit fragów, można dostać bana -Zawsze znajdzie się ktoś z więkrzym lvlem... kto tylko czeka na loota z ciebie -Nie wzbudzasz zaufania, więc ludzie boją się z tobą handlować poza okolicami dp -Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, jak się czuje zabijana osoba?, Jeśli byłeś kiedyś zabity, wiesz jak to jest, pomyśl o osobie kryjącej się za postacią -Więcej zarobi się z potworków niż z ludzi, bo zazwyczaj wypadają z nich śmieci i 10-50 gp -Jeśli zabijesz Brazylijczyja, Szweda, czy Hiszpanina, zastanów sobie co on może pomyśleć o nas, w tym i o tobie Mam nadzieję, że te kilka powodów spowoduje, że zastanowisz się, zanim znowu zabijesz. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Masz jakieś zaburzania osobowości....?? Chyba tibia udeżyła Ci do głowy. To jest gra, a gra=zabawa. Gra się dla zabawy a nie dla "lvl'owania". Jak padniesz to idź się przejść, albo zadzwoń po kolega i idź pograć w piłke przed blokiem. Dla mnie zabijanie ludzi to jest to co w tibii kocham najbardziej. Wyznaje zasade: "Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego", a mianowicie jeśli ktoś ruszy jakiegoś mojego ziomka ma za pieńku z całą naszą ekipą. Btw nie zabijam dla zabawy tylko dla zasady. <-- Przypadkowy rym
![]() Peace. xD |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2006
|
![]() to sie nie rymowalo to raz a dwa to to, ze wiele ludzi przezywa swojego deda i to co sie dzieje w grze, nie zgadzam sie z toba
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Niech zgadnę-Zabił cię jakiś PK ostatnio?
Cytuj:
To jest tylko zabawa. Zabijanie innych jest częścią tej gry i jako takie powinno pozostać. Nie można mieszać tego co się dzieje w przestrzeni wirtualnej z prawdziwym życiem. Zamykam.Nic dobrego z tematu nie wyniknie
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 04-06-2006 o 19:31. |
|
![]() |