|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2009
|
![]() Witam,
w skrocie 70 EK 80/78 sword full eq Potrzebuje naprawde sporo gotowki, chcialbym poznac wasze opinie na temat miejscowek konkretnych exp odgrywa mala role te 35-50 k w ciagu 6-8h chcialbym robic jak sie da wiecej na moim charze bedzie jeszcze lepiej ale zakladam ze 50 k wyciagnac sie da po glowie mi chodza juz rozne expowiska no ale licze na was |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2008
Profesja: Paladin
Świat: Noob&Newbie
Poziom: db
Skille: dobre
Poziom mag.: db
|
![]() Podejrzewam, że kupiłeś hara - na 70 levelu już raczej takie rzeczy się wie
![]() A wracając do tematu to dobry zarobek jest na jaszczurach. Ja palkiem wyciągnąłem kiedyś około 15k na czysto przy tłumie ludzi a byłem tam około 1,5h (kasa+rody+helmy+army)
KONIEC ŻALĄCYM SIE DZIECIOM FACC!!! CHCECIE WIĘCEJ ??? KUPCIE PACC !!! 23:15 Zaria Cron [27]: kto sprzeda na raty soft of boots ja nie oszukuje nie jeden tak zrobil i nie pozalowal ANALIZATOR SERWER LOGA ------------------> WEJDŹ TU \/ ![]() Ostatnio edytowany przez Rozenix - 17-02-2009 o 13:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() moze kupilem a mozliwe ze sam sie dorobilem
![]() na lizardy biegam ale szukam odskoczni moze mutated tigery? albo barbarian camp ale duzy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() skoro sam masz jakies pomysly, to idz i sprawdz? to nie boli
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mage of Convince
Profesja: Sorcerer
Gildia: Street thugs
Świat: Galana
Poziom: 25
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Nie wiem kto by marnował 6-8h na tibię, ale co tam. Jak już ktoś mówił- skoro masz pomysł to sprawdź a nie spamuj na forum
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() redloheb
tylko kto spamuje? sam napisales posta j/w i uwazasz ze twoj post cos wniosl? pozdrawiam nie wiesz kto by marnowal tyle czasu, ja tez ale mnie to nie interesuje zamknac usunac temat jesli moderator chce/moze dla mnie zostal zamkniety bo i tak niczego sie nie dowiem ![]() chcialem sie upewnic jak z ta kasa jest bo mzoe byl ktos w podobnej sytuacji popytam znajomych przynajmniej mam pewnosc ze otrzymam odpowiedzi na poziomie chce ktos cos jeszcze skomentowac? na pm do mnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() Może moje posty są monotonne ale barbarian camp. Jak expisz z głową i nie lecisz na pałę przed siebie to elegancki zarobek, 45+knightem ze skilami 70/69 robię tam 30-50k expa/h zarabiając przy tym ~10k w złocie/loocie do zwykłego sklepu. A ew. możesz próbować gdzieś potem pchnąć life ringi albo futrzane papucie (te po 2k do Rashida idą).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi też nudno tam gdzie robię lootbagi i jakoś żyje a ten wyskakuje z tekstami "Na lizardy non stop latam i to już nudne"
Siedź dalej na lizardach |
![]() |
![]() |