|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() On jest kolo domku i z GFB sie go zabije (moj kumpel go codziennie bije z Volcanic Rod) ale musisz byc ostrozny, bo niedaleko jest resp 2 GSow i Witcha.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() To od ktorej strony najlepiej podejsc wampira by nie stac sie pokarmem GSów, ja mozecie zrobić mapke to bym byl wdzieczny, i czy on paralizuje na odleglosc i jak czesto.
A ja z dwoma monkami i gfb runkami poradze sobie? Ostatnio edytowany przez Marusiek - 08-06-2006 o 17:39. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
Lokacja: Sanok
Imię: Dzidmajster
Profesja: Paladin
Gildia: Sinestesia
Świat: Astera
|
![]() Najlepiej żeby podejśc z lewej strony(tam gdzie są orki ridery, war wolfy itd) po drodze do domku masz jeszcze do zabicia pare ghuli, szkieletów i snakow. Radze zabic bo gdy bedziesz uciekal to one troche bloczą cie, pozatym jest tam duzo krzakow wiec mozna latwo sie zalatwic.. I uwazaj zeby nie isc jakies 8-12sqm od domku na prawo bo spotkasz gianta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() A on paralizuje tylko ja ja doniego podejde?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() paraliżuje na odległość, aha i po co ci 2 monki i taki arsenał? kolega bił vampy na tombach, słabe to tylko ma niezły life drain... rozwalisz z wand + HMM, oczywiście manashield włączony. tylko uwaga na Gs'y
![]()
11:13 Artun Klono [8]: ej mistrzu dasz cos a jak nie to moge byc twoim kumplemczy mistrzu niejestem tego godzien 08:23 Euti Shar [9]: kto mi za uwa |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
|
![]() Tak paralizuje na odległosc, lecz gdy walniesz "exure" lub uleczysz sie czyms paraliż automatycznie znika
![]()
~Raozee~54 ms - Retired ~Raozetori~45 ms - Retired ~Cziczon~54 rp - Retired "Bądź miły dla ludzi gdy pniesz się w góre bo możesz ich spotkać gdy będziesz spadać w dół" ![]() _______________________________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Mysłowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Davis Elite Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Lost Phoenix
Świat: Xantera