|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Otóz zaczelo sie duze Pa gildie ES i Ace urzadzily sobie pekowanie padlo kilka osob , atakowano m.in.Khamara 120ek lecz udalo mu sie uciec..Ci co graja na Novej wypowiedzcie sie na ten temat ..
Czy te akcje beda sie powtarzac? W tym temacie moga byc rowniez pisane Wydarzenia z Novej. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 04 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dracet
Profesja: Knight
Świat: Nova
Poziom: 20
|
![]() Niestety nie tylko te gildie ostatnio na siebie nacierały... W Thais wiele gild się podczas ubiegłego tygodnia połączyło. Niestety nie podam ci nazw, ale jedną z gild było EB (eternal brother's czy cos takiego)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nom prawda jest taka, że pierwsze dni po wojnie na novej to był czas chaosu i terroru
![]() A czy ataki będa się powtarzać trudno mi powiedzieć nie było mnie 2 dni ;P nie jestem na bierząco. To moje skromne zdanie ![]() Może moje pojmowanie jest błędne...ale czekam na opinie innych ludzi z novej ! Pozdrawiam! ![]() Ostatnio edytowany przez Aschitaka88 - 06-06-2006 o 15:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nova
Poziom: 110
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() Mozna by nazwac to chaosem... Co to tego to padlo ok. 15 osob i mam nadzieje ze to sie szybko skonczy. Obilo mi sie o uszy ze ludzie sie szykuja do wojny z Ace.
|
![]() |
![]() |