|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() chodzi mi o spis wszystkich stron z keylogerami
ja tam nie dam sie nabrac ale moze jakis mowy uzytkownik zobaczyc link na trade, uzyje a potem bedzie plakal na forum pierwsze co to proponuje pokazac link do strony: Http://WWW.TIBIAGM.nie-wchodz-tu.TK
|
![]() |
#2 |
Nikt ważny
|
![]() to raczej nie ma sensu... dlaczego? ponieważ powstają dziesiątki takich stron. Nie jest je chba zbyt trudno stworzyć. Raczej trzeba by się zając uświadamianiem nowych graczy o niebezpieczeństwie związanym z tymi przeklętymi linkami.
BTW. dziś taki koleś spamował na trade taki jeden link. Tak mnie to zezłościło, że GM-a szukałem na innych światach. Kiedy już jednego znalazłem i miałem dać MSG on dał logout. Wracam na Secure a tu sięokazuje, że GM ten zalogował się na Secure i zbanował kolesia. Niewiele to jednak dało gdyż był to 2 lvl na nowym koncie stworzony do tego. Powinni wprowadzić jakąś blokade na trade...
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: W domu
![]() |
![]() @up
Po udpadzie raz na dwie minuty będzie można puścić wiadomość na trade. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nikt ważny
|
![]() Up:
O tym to ja wiem jedan karazie nic nie wskazuje na to aby cosmiało by po updacie stać na przeszkodzie by ten tekst co dwie minuty był typu: www.supergohaneq.tibia.hackerteam.br-come and win free gohan eq. Z drugiej strony cenzura linków była by też trochę kłopotliwa ponieważ wiele osób podaje link na forum tibii do swojego topica z ofertą sprzedaży. Rozwiązaniem jest to aby albo jakiśGM był ZAWSZE online na każdym serwerze. Albo dać władzę uciszania dla consulerów i turtorów.
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2004
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() To jest nie Fair Play ale kazdy cel uswieca srodki
![]()