|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Witam
Miałem ostatnio troche wolnego czasu, a że chce sie dobrze nauczyć programować w delpi postanowiłem napisać program, jest to narazie dość prosty program bo opiera się praktycznie na 3 procedurkach, ale z czasem chcę go rozbudować. Co program potrafi: *Policzyć całkowite doświadczenie *Policzyć ilość doświadczenia do następnego poziomu *Ilość zdobytego doświadczenia od ostatniego resetowania. *Doświaczenie jakie możemy zdobyć w danym miejscu w ciągu godziny (Exp na godzine) Chiał bym aby jakieś osoby bo potestowaały przy tak prostym programie nie powinno być bugów, ale zawsze jakieś zlośliwe cuś może się w kraść. W zazie wystąpienia jakiś błędów prosze o info na pw ze screenem. Link do SourceForge.net gdzie można ściągnąć program Link do SourceForge.net gdzie można sprawdzić kod źródłowy UPDATE: v. 1.5 Duże zmiany sami zobaczcie ![]() v. 1.6 *separator tysięczny(3 rodzaje) *zmiejszyłem okno *dodałem opcje *od teraz mozna sobie ustawic miejsce pojawiania się okna *poprawione obliczanie expa/h *lapiąc za okno możesz je przesunąć nie tzreba łapać juz za pasek. *możliwość właczenia opcji Zawsze na wierzchu dla okna v. 1.7 *Możliwość wyłączenia separatora *Przycisk Stop/Start *Potwory do lvla(Wybierasz potwora i liczy ci ile ich musisz zabic aby osiągnąć lvl) *kilka drobnych fixów UWAGA Konfiguracja zapisuje sie w pliku INI wiec nie dziwcie się jak program stworzy plik config.ini Scanowanie ze strony: www.virusscan.jotti.org File: EC 1.7***** Status: OK MD5 1441e2200a00550c7429c3d945123aae Packers detected: - Scanner results AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing UNA Found nothing VBA32 Found nothing Jeżeli ktoś się boi o swoje konto i myśli, że tu jest keylogger to nie musi siągać ja do nieczego nie zmuszam I bardzo bym prosił, nie piszcie bezsensownych postów ze to keylogger gdyż nie macie do tego podstaw(Jetsem w stanie udowodnić ze tutaj nie ma keyloggera). Nie każdy programista musi być hackerem(o ile osoby dające na tym forum pliki z podczepionymi wirusami można nazwać hackerami). Ostatnio edytowany przez Sesef - 09-06-2006 o 20:14. Powód: Nowsza wersja |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... przykro mi i przepraszam , ale jestem nieufny do plików z rozszerzeniem ***** ... ale , że są święta , to zaufam Ci i użyje ...
PS. mam taką lipną postać , że i tak nie mam nic do stracenia ![]() @ edit : musze przyznać , że program nie jest zarażony i jakoś działa , chociaż mnie nie oczarował , bo jest bardzo prosty ... dałem 5/5 , bo są święta i trzeba ufać ludziom , mam nadzieje , że nie jest to jakiś superultra-niewykrywalny wirus ... Ostatnio edytowany przez DRoN - 22-12-2005 o 17:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
|
![]() Fajny program ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2005
|
![]() czysty program ...
![]() nawet fajny. z calego serca zycze powodzenia w programowaniu. czeka Cie dluga i trudna sciezka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Delphi jest w miare proste (sam piszę - niestety głównie pliki wyrządzające szkodę, więc nie podam do nich linków). Nieraz jednak żałuje, że poszedłem w delphi a nie w C/C++, bo teraz trudno mi się przerzucić na inny jezyk, a tak myślę, że bardziej by mi sie to opłaciło.
Pozdrawiam i powodzenia w dalszym pisaniu.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() bump
(10 znaków) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() Hm.. powiem tylko - czysty i ostatnio podobny program wydał Skiter z tibia.org.pl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Dark Euzebioosz |
Ta wiadomość została usunięta przez Raul.
Powód: Kretyn.
|
![]() |
#8 | ||
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
po pierwsze Cytuj:
po drugie na 100% nie sciagales tego ***** tylko inny i mnie wali ze cie tamto gowno craklo po trzecie ja sciagam w cholere ***** i mi nic niejest, np tibia*****, agc*****, steam*****, emule***** wiec nie pitol chloptasiu, bo to ze masz pietnascie lat i krecone zeby nie znaczy ze wszyscy tak maja Ostatnio edytowany przez emilok - 10-01-2006 o 09:03. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Imię: Druidunio
Gildia: Legendary Souls
Świat: Galana
Poziom: 42
Skille: 68/66
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Co do programu - mimo pozytywnych wypowiedzi nie ufam ![]() edit: @emilok - ano, ściągac ***** to i ja ściągam, ale nie ufam takim blisko powiązanym z Tibią, bo poza nią to nie mam żadnych ważnych haseł na kompie ![]()
Ostatnio edytowany przez Lass - 10-01-2006 o 09:00. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() spox program napewno fajny jeśli ktoś chce wiedzieć ile np traci UHów kiedy robi 1k expa na guardach a ile na 1k expa na cycach. Mozna napewno się dowiedziec gdzie szybciej expimy. Ale Wydaje mi się że takowy program (z tymi samymi funkcjami) jest na www.tibia.gamigo.de a nazywa się ExpCounter !!!
Dlatego ja wole chyba te żródło niż link do programu uzytkowniaka który nagle okazuje się programistą i daje wam link. Oczywiście nie twierdze że jedo intencję są złe pisze tylko aby potem nie było że kogoś hackneli. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... jeśli nie ufasz nie ściągaj , proste ... nikt Cie nie zmusza ... ja ściągnołem i nic złego się nie stało (dawno nie odpalałem Tibi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2006
|
![]() Chciałem przeztrzec ludzi żeby nie byli takimi frajerami jak ty i nie ściągali plików ****** powiązanych z tibią z nieznanych źródeł!!!
![]() Jak chcecie to ściągajcie tylko potem sie nie dziwcie że hasło wam nie będzie pasować!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja
Imię: Kamlot De'Kapy
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() @up
Przetestowałem, i niema zadnego gejlogera -.-. Norton AntyVirus - nic Skanery Online - nic AdWare - nic... @topic Polecam! Można sobie obliczyć np. w której kopalni mialeś szybszy exp itp. ![]() ![]()
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's ![]() Prosze nie wchodź...nieee!! ![]() Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Poznań
Imię: Dalader
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: 90\90
Poziom mag.: 6
![]() ![]() |
![]() najlepiej by było jakby modek sprawdził programik a jeszcze lepiej jak by był wrzucony na download tibi.pl jeśli jest czysty oczywiście.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam
Mam do was gorącą proźbe o sprawdzenie czy exp/h jest poprawnie liczony jest to zdobytyexp /czas(w sekundach) * 3600 Głownie zalezy mi na tym czy exp/h zmeinia sie co minute i czy dobrze liczy bo kolega wspominal ze czasami zle lizczy i czy po wcisnieciu pzycisku reset tez jest wszystko dobrze |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Gildia: Ruthless Hordes
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
|
![]() Ja bym tego raczej radzil nie uzywac, program przeciez moze passy na prv wysylac(tak jak biffbot, virusa i itp zaden skaner nie wykrywal, wszyscy wszedzie pisali ze czysty i itp, a po 1-2 miesiacach ludzi massowo z Anticy i Celesty(chyba) zaczeli hakowac)... Poczytajcie sobie o tym chodzby na tibia.org.pl, na forum gdzies tam byl topic o tym.
Nie wiem dlaczego ten topic nadal jest nie skasowany... btw. Temat zraportowany.
Hail Alliance! Ostatnio edytowany przez Phoelerius - 10-01-2006 o 21:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Nikt ważny
|
![]() Puki co, nie ma dowodów, że to program z hackiem a jak apewne dobrze wszyscy wiedzą- niewinny, dopuki nie udowodnią winy.
Tak jest tutaj, bo puki co nie ma w regulaminiw punktu, który by zakazywał zamieszczać linki do programów. Niemniej jednak- Radzę uważać na to co się ściąga. Tylko twórca zna swój program na tyle dobrze, że może mu ufać. Zastanów się, czy na prawdę potrzebny ci ten, czy inny program. Co wolisz: zbędne ryzyko, czy spokojny sen?
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
|
![]() @up: w sumie to Hege masz racje..:>
Chcecie na 99.9% czystego exp checkera ? Zapraszam do Skitera z tibia.org.pl Ostatnio zmakeował exp checkera i wydaje sie nam [userom z tibia.org.pl] ze jest on czysty... W sumie to juz od Skitera tyle rzeczy sciągałem i nic mi sie nie stało. Więc może nawet mógłbym poręczyć za ten jego exp checker ![]() Ostatnio edytowany przez Gallar - 11-01-2006 o 06:12. Powód: literówki.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Gliwice(slask)
Imię: Rumilo Drag
Gildia: nie ma
Świat: Refugia
Poziom: 8
Skille: 20+/21+
![]() |
![]() jep to rehost z www.tibia.org.pl o matko....
|
![]() |
![]() |