![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
![]() Temat "Czy szwedzi..." stał się nie adekwatny do rozmów jakie tam prowadziliśmy więc może zacznijmy od dzisiaj gadać tutaj;]
Wydarzeniami z Galany zaczynającymi ten temat będą: Druga osoba z 100 dist czyli Corlic;p Kolejny Polak z 100 poziomem czyli Tharrin;] 113 RP shackowany czyli ja;p A na ferie mówili o zrobieniu polskiej gildi ala IS;] Ostatnio edytowany przez Demiphant - 07-01-2006 o 02:30. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() No wkńcu drugi palek na galanie ze 100+ dystem. Lady to już chyba z pół roku temu wbiła, no i Boltan też już by miał no ale wszyscy wiemy jak wyszło...
To już 12 polaków na Galanie z lvl 100+ (wsumie jest 40 setek). Całkiem ładnie idziemy, szkoda tylko, że kilku praktycznie nie gra =( Współczuje, ale jakoś ci pomożemy, dasz rade =) A co pozatym chyba nic ciekawego, nie? Niby cały czas wojna malutka ale DH się prawie nie logują, zresztą co to za wojna, jak 3-4 osoby rzucają się na 3 gildie. Pozatym ja chyba robie annihilatora za tydzień, ale nie polską ekipą niestety, bo polaków zebrać to koszmar... i planujemy już polskiego ancient helmet questa, najprawdopodobniej za dwa tygodnie w weekend, wszytko się ustali jeszcze =) EDYTOWANE: No coż edytowałem sobie posta, bo mam coś do napisania. Nie jest to wiadomość z galany ale ukazanie polaków na galanie (mówie o tych low lvl cwaniaczkach co to zawsze ma racje, nie o normalnych graczach). A więc wbiłem sobie w mojego sorca na facc (obecnie lvl 12), bo Catri nie miałem co robić a na sorcu zawsze coś się dzieje. No i nie pomyliłem się, długo nie musiałem czekać na akcje ze strony "polaczków", jakieś 2-3 minuty... Jestem na foldzie (tam zawsze się wylogowywuje), zabiłem pare minosków, ide do następnego pokoju i co widze po drodze? [ xXx to ja, nie musicie znać niku, poznacie w swoim czasie ![]() 13:33 You see Lord cycho of galana (Level 17). He is a knight. 13:33 You see Duney (Level 12). He is a druid. 13:33 Lord cycho of galana: hi] 13:34 xXx: hi 13:34 Lord cycho of galana: leave 13:34 Lord cycho of galana: die 13:34 Lord cycho of galana: ??/ 13:34 Duney: die 13:34 Duney: ! 13:34 xXx: ye try ![]() 13:34 Duney: dead 13:34 Lord cycho of galana: die!!! 13:34 Duney: noob 13:34 Lord cycho of galana: kill 13:34 xXx: who is noob here? 13:34 Duney: you 13:34 Lord cycho of galana: you 13:34 Duney: ;p 13:34 xXx: i dont think so 13:34 Duney: move 13:34 Lord cycho of galana: leave 13:34 Duney: move 13:34 Lord cycho of galana: move 13:34 Duney: pchaj go 13:34 xXx: o widze ze polaczki, oczywiste kto inny mogl by byc tak mily dla graczy... 13:34 Duney: pchaj 13:35 Duney: twoj stary 13:35 Duney: utevo lux -- przepuściłem ich przez droge bo pchali mnie z 10 razy -- 13:35 xXx: ok idz 13:35 Duney: ;p 13:35 xXx: -.- 13:35 Duney: HUNTED -- poszli sobie dalej, ja poszedłem w drugą strone, ale nie mineło wiele czasu i się spotkaliśmy znowu... -- 13:41 Lord cycho of galana: o.o 13:41 Duney: boze 13:41 Lord cycho of galana: o.o 13:41 Duney: noob 13:41 xXx: -.- -- to mnie podsumowali... ale przeszli dalej i wyszli z minosów... -- To już chyba moja 4 czy 5 akcja w takim stylu na tym sorcu... tylko tym razym "polaczki" były aż tak bardzo "polaczkowe" =P ze nawet nie odwarzyly się mnie zaatakować. Mówie wam chłopaki jak wam się nudzi ciągłe expienie na main postaciach to sobie zróbcie taki low lvl i odczasu do czasu wbijcie... troche rozrywki jest =) Swoją drogą czy to tylko nasi rodacy stoją na takim poziomie? Bo jak narazie nie spotkałem obcokrajowca co by mi wyskoczył z takimi tekstami =P
Były owner postaci o nicku Catrishia - 130+ Elite Knight. Tym razem zaczynam od nowa na Lunarze jako Master Sorcerer. Ostatnio edytowany przez Catrishia - 07-01-2006 o 13:11. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2005
|
![]() Catri 100% racji jak wbijalem moje pierwsze lvl tez mnie odstraszali inni Polacy (nie wszyscy) ze dedne a jak ja sobie z tego nic nierobilem pisali czy jestem Polakiem bo po Angielsku nie umieli. Az zal sie takich robi.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2006
|
![]() Ciekawe co wyjdzie z tej polskie gildii ala IS
![]() Ostatnio edytowany przez Brugre - 27-01-2006 o 15:08. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli wydarzenia z galany to prosze:
wczoraj tj. 6 stycznia icarus majac pz locka na 15 min uciekl na dach "miesnego" w carlin jak to zawsze czynil, blokujac na niego wejscie, lecz tym razem udalo sie sciagnac gma(GM punisher) ktory "zdjol" go nizej, icarus w obawie o deda, eq, wbil sobie bana na jakis nubkach until Jan 21 2006, 17:58:57 CET because of excessive unjustified player killing w carlin byla duza czesc Hlv ( w tym ja ofc) ktora probowala go zabic lecz i tym razem nas przechytrzyl |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() pffff....
mój kot też tam był ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sun'chez z 104 spadł na 36 poziom,hacknięty został nowy owner Sun'cheza;]
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Najpierw boltan teraz Sun'chez. Dziwne każdy kto zadrze z Kondą i patriots zostaje haknięty. Swoją drogą jak to się dzieje że jest się hakniętym tylko szczerze dajecie komuś swoje acc number i passy czy jakiś sprytny haker wbija się do waszego kompa i daje wam keylogera.(swoją drogą ja nigdy nie zostałem haknięty może to dla tego bo mam lolvlową postać a może dla tego bo nigdy nie używałem żadnych pomocy typu TBI TibiaGG itd na kompie w domu mam win98 (buehehe) ani firewalla ani antywira (po tym poście może coś zainstaluje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Stan: Początkujący
Imię: Lamacz Kregoslupa
Poziom: 70+
Skille: 80+
|
![]() Ale trzeba im pogratulować (DH) tego char waste, sam bym lepiej chara nie zniszczył.. A co do wojenki to icarusa będa lać, jak ban minie, sun niegroźny a atnaz noobek stracił 3 lev przez co (chyba) na stałe uciekł na kyre, tam gra też rainfanger, i inni.. ;]
Boltina ma chyba 99 dysta, więc może niedlugo wbije. Jak ktoś ma ciekawe filmy z galany to tu wbijać, a nie do działu filmowego, szkoda czasu na szukanie. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Trochę sie pogadało z Sun'chezem tzn pierwszym ownerem i powiedział,że to new owner zniszczył postać,a nie hack.I chyba Konda wróci wkrótce,a tak było spokojnie;]
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
|
![]() Dziś można się było przekonać że Konda wrócił po pewnym czasie nieobecności. I od razu powrócił do swojego stylu grania zabijając ludzi bez powodu. On uważa że miał powody (musiał coś wymyślić).
Oto lisat zabitych szkoda tylko że znaleźli się w niej POLACY. ![]() Wojtix Jan 11 2006, 19:59:24 CET Killed at Level 89 by Konda Kiridan Bezdusznik Jan 11 2006, 17:00:25 CET Killed at Level 95 by Konda and by Lord Anarchist Irlo Jan 11 2006, 18:17:10 CET Killed at Level 60 by Konda and by Xisso Nuzarame Jan 11 2006, 17:29:43 CET Killed at Level 77 by Konda Blooc Jan 11 2006, 17:53:42 CET Killed at Level 67 by Konda
This is ten percent luck, twenty percent skill Fifteen percent concentrated power of will Five percent pleasure, fifty percent pain And a hundred percent reason to remember the name! Ostatnio edytowany przez Fabolous - 12-01-2006 o 19:14. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Widziałem kilku ludzi z Patriots i All saints. Zginęło sporo postaci (w Venore)atakowali każdego kto miał skula (sami oczywiście też mając skule) uzasadnienie proste zabijają pk
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Gildia: Im alone
Poziom: NVM
Skille: NVM
|
![]() Galana.....Duzo noobow.No ,ale trudno zaczac na nowym.
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() No Konda wczoraj poszalal, jak nigdy wczesniej. Latali i walili wszystkich ze skullami padlo wielu polakow... coraz mniej mi sie to podoba no ale coz nie zostawie sobie ot tak 109 ek i nie pojde na inny swiat =P Gramy dalej i zobaczymy co to sie bedzie dzialo... A jutro anni robie, wiec moze byc ciekawie, jesli mi sie uda =D
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Pabianice
![]() |
![]() Mozna wiedziec co wybierzesz z anni Catrishia?
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wojna wisi z powietrzu
![]() ![]()
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Gildia: Im alone
Poziom: NVM
Skille: NVM
|
![]() Z kim idziesz na anni?
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() lLiderzy Desperados chcieli walczyć ale w tej chwili to by była strata charów;p Ja poczekam aż Pats się podzieli na jakieś dwie gildie i wtedy coś zadziałam z gildią;p Narazie chyba powrócil spokój.
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord pepuska
Gildia: Strong Mam of The Revolution
Poziom: 24
Skille: SeCrEt
Poziom mag.: 32
|
![]() Ej, Catrsha zabilem tego Lord cycho of galana. I juz sie nie czepia. a Chcecie wiedziec za co bo szedłem sobie 9lvl palkiem a ktos zucil pusty bp i muwia ze to ja więc zabili mi mojom postac. Wszedłem na 23sorca i z kolegom 20lvl i poszedlismy go zabic więc zabilismy go i był loot:
fire sword,plate legs,bp z jajami,3 bowy,battle axe i inne smieci |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Już raz byli podzieleni (o ile pamiętam dobrze )pawrpuff girls??tak to się pisze a raczej pisało. Nom zrobić jak narazie nic nie można wojna z patriots to by była strata charów i nic poza tym. Jestem pewien że w patriots jest kilku dobrych ludzi którym nie podoba się droga którą zmierza obecnie konda i patriots. Ironia sami kiedyś głosili wojnę przeciwko DH dla wolności serwa jak łatwo z wyzwoliciela zmienić się w tyrana. trzeba czekać patriots na pewno się rozkruszy ciekawe tylko ilu ludzi odważy się stanąć przeciwko Kondzie i jego świcie :/
|
![]() |